Yöresel Tarif Tokat'ın meşhur batını bilen??resimli

Yöresel Yemekler
baba tarafım tokatlı...bunu bende ayda en az bı kere yapmassam yemessem catlarım...
ılk yıyenler pek begenmıyorr ama alısınca ınsan sureklı ıstıyor:)
esımde alıstı ben bunu asla yemem desede sımdı bu nasıl yenıyodu dıye bana soruyor:)

offf ya ne yaptınız akşam akşam aklıma düşürdünüz:S canımm çektii etli veya mercimekli

bende sivasta yemiştim bunu tokata has oldugunu bilmiyordum:)ama ilk yedigimde nedense kısırın sulandırılmış hali gibime geldi:)

bende bi annemin arkadaşında yemiştim batı çok sevdim bigün bende yaptım çok beğenerek yedik.

anaaaaaaammm nasıl canım çekti :) bi sivaslı olarak bizde çok yaparız ama dediginiz gibi tek başına tadı olmuyo..şöle kalabalıkla yiycen tuzlu tuzlu yaprakla ohhhhhhhhhhhh :):):)

ayhh olsa da yesek bir Tokatlı olarak batımızı burda görünce gururum okşandı valla kaydirigubbakcemile3Yaz aylarında kadın buluşmalarının top onda 1 numaralı olmazsa olmazı Bat

bat gerçekten tokatın güzel tadlarından biridir,karın doyurmasına bile gerek yok batın tarifini öğrendikten sonra ilk fırsatta yapıp yemeyenlere söylüyorum;büyük bi lezzetten uzak kalmışsınız tavsiye ediyorum hemen deneyincokacimcoook

şimdi ben bu tarifin ilk ismini okudum sonra bir iki yorumm!!!!!!

veeeee ooo güzel görüntüyü görünceeee akannehir allaahım dedim ilk fırsatta yapmalıyımmmmcokacimcoook
yöresel yemeklere ayrı bir sevgim var benimmmsempatiksalakcinni

Ben yapmadım ama 2 defa tokatlı bir ablam yaptı çok güzel belki de damak tadıma uygun geldiği için beğendim malatyalı olunca bulgurun olduğu herşeyi seviyoruz he he =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…