• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tokide oturanlar yada yakını olanlar bakar mısınız???

Alıp kiraya verecekmişiz
Ama ne gereği var sanki bu sıkışık zamanda
alacağınız kira toki taksidini karşılayacak mı ?
birde satım konusunda sıkıntılı oluyor büyük şehirde..olaki tayin durumunda kiracı koyabiliyorsanız çok ta kötü olmaz..ama her ihtimali ,satamamak, geri alınması gibi olasılıkları da düşünün.
ayrıca her yıl enflasyon oranında artıyor taksitleri.mesela başlarken 325tl idi bir tanıdığım 3 yıl sonra 550-600 gibi bi tutar ödüyor.bu şekilde olduğunda sorun olabiliyor 100.000,00 tl diye alınan ev yıllarca ödediğinde bilmem kaçüzü bulabiliyor

düşüncen mantıklı ama bunu eşine aktarış biçimin yanlış. kendin diyorsun ağzına tıktım lafı sürekli diye.kim olsa sinirlenir.

eşinizin ailesinden dolayımı taşındılar.ailenizin yanınızda olması büyük bir servet bence.orada kalıcı olmanız aileniz yanınızda olduğu sürece sorun olmamalı.toki yatırım amaçlı çok iyi.hangi ildesiniz bilmiyorum ama toki düzenli ve standart bir aileye yetecek ölçülerde genelde....
üzgünüm ama eşinizin ordan taşınacağını hiç sanmıyorum genelde böyle olur söz verilir ve tutulmaz

eşinizin ailesinden dolayımı taşındılar.ailenizin yanınızda olması büyük bir servet bence.orada kalıcı olmanız aileniz yanınızda olduğu sürece sorun olmamalı.toki yatırım amaçlı çok iyi.hangi ildesiniz bilmiyorum ama toki düzenli ve standart bir aileye yetecek ölçülerde genelde....
üzgünüm ama eşinizin ordan taşınacağını hiç sanmıyorum genelde böyle olur söz verilir ve tutulmaz
İkimizin ailesi de burda canım
Aslında ben ailesinden ziyade de biraz farklı bir şehirde yaşama isteğim de var yani yaşamak görmek istediğim farklı şehirler var:KK55:

Valla yorumları okuyamadım fakat şunu demeliyim
Benim ıst tuzlada sizindediginiz amerikan mutfak2*1dairemiz var
Kendim oturmadim ama kiracim memnun en şiddetli kış yüksek ayarda 150tl doğalgaz geliyomus
bende igdirda3*1tokide yüksek girişte oturdum cooook memnundum plan proje güzeldi sorun yaşama dim
FAKATTTT
BIZ BU EVLERI ALIRKEN 85 tl aldık faizi içinde gore180aya ödeyip bitirecek tapuyu alacaktik yakladik 5yil odedik
buyilin başlarında kalanborcumuxu toplattik ne desinler Yoo sizi 2,3 yıllık odemissinuz
20bin tele ödememiş saydılar
Dedilerki bu evlere yılda 1,2 veya3 kez yeniden değerleme yapıyoruz bunuda odediginizden düşüyoruz
Yanlız bizim böyle bisyden haberimiz yok
Anlayacağınız bankadan birahane kredi aldık ödedik ev bize 110 bin tl mal oldu
alacaksanız peşin alın
O öyle olmuyor kura öder gibi ,öde öde bitmez

peşin 260 bin tl 4 artı bir bizim kiraya verdığımız daire neresi alt gelir grubu taksitleri 1650 den fazla aylık
Sizin için demedim ki tokide ki evler çeşit çeşit. Alt.orta. üst vs arkadasa dedim.Ayrıca tokide ki evler alt grubda demedim 3 gruba ayrılıyor dedim.

Back
X