Toksik arkadaşlıklar ve yalnızlık

Bence iyi yaptınız, bundan sonra eskisi gibi olmasanız bile içinize dert olmaktan çıkar.

Ya gerçekten iyi dost bulmak zor artık. Yaş ilerledikçe o saf arkadaşlıklar kalmıyor çünkü iş rekabeti vs insanlar birbirine güvenemez oluyor.

En iyi dostlarım 13 ve 10 senelik, yaş 31:) Daha öncekilerle koptuk belki kısmet olur da tekrar karşılaşırız bilinmez ...
Evet aynen - bağ kurabileceğin insanlar bulmak çok zor. Ben gerçekten çok zorlanıyorum.
Benim de çocukluk arkadaşım var - kardeşim gibi ama o da yurt dışında yaşıyor. Senede 1-2 görüşebiliyoruz ancak.
Ozamanlar bir yarışa girmiştik sanki - Kendisi evlenmeye çok hevesliydi ve ikimizin de ilişkileri vardı. Sonuç itibari ile evlenen o, ayrılan da ben oldum. :D Ben bunları takmıyorum ama onun bunu çok önemsediğini biliyorum.
Ozamanlar bizi yıpratan hususlardan bir tanesi buydu.

Evet aynen - bağ kurabileceğin insanlar bulmak çok zor. Ben gerçekten çok zorlanıyorum.
Benim de çocukluk arkadaşım var - kardeşim gibi ama o da yurt dışında yaşıyor. Senede 1-2 görüşebiliyoruz ancak.
Ozamanlar bir yarışa girmiştik sanki - Kendisi evlenmeye çok hevesliydi ve ikimizin de ilişkileri vardı. Sonuç itibari ile evlenen o, ayrılan da ben oldum. :KK70: Ben bunları takmıyorum ama onun bunu çok önemsediğini biliyorum.
Ozamanlar bizi yıpratan hususlardan bir tanesi buydu.

Benim bahsettiğim arkadaşım da şu an evli olduğu kişiyle tanıştığında benden gizlemişti, çok bozulmuştum. O çok kilolu bir kız, beni kendine rakip gördü sanırım, ama şu an o evli ve mutlu bense boşanmış bir kadınım:) Şimdi eşiyle de beraber geziyoruz sıkıntı etmiyor :D

Biz de çok badireler atlattık, ama önemli olan bunları atlatıp daha da kenetlenerek devam edebilmek.

Yoksa onlarca arkadaşın çoğuyla koptum...

Benim bahsettiğim arkadaşım da şu an evli olduğu kişiyle tanıştığında benden gizlemişti, çok bozulmuştum. O çok kilolu bir kız, beni kendine rakip gördü sanırım, ama şu an o evli ve mutlu bense boşanmış bir kadınım:) Şimdi eşiyle de beraber geziyoruz sıkıntı etmiyor :KK70:

Biz de çok badireler atlattık, ama önemli olan bunları atlatıp daha da kenetlenerek devam edebilmek.

Yoksa onlarca arkadaşın çoğuyla koptum...
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) Ben kinci bir insan değilim ve hiç olmadım. Onun da böyle olmadığını biliyorum. İnşallah değişmemiştir. :DD Belki yaşla alakalı hırslardır bunlar - Demin hemen yazdı - eski erkek arkadaşımı sordu, mutlu olup olmadığımı sordu. ben de o iş bitti ve hayatımda birisi var güzel gidiyor vs dedim :D.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim :) Ben kinci bir insan değilim ve hiç olmadım. Onun da böyle olmadığını biliyorum. İnşallah değişmemiştir. :KK70:D Belki yaşla alakalı hırslardır bunlar - Demin hemen yazdı - eski erkek arkadaşımı sordu, mutlu olup olmadığımı sordu. ben de o iş bitti ve hayatımda birisi var güzel gidiyor vs dedim :KK70:.

Ne demek:) Enerjinizi aldım burdan , güzel bir enerjiniz var, ben de asla kin tutamam yapımda yok. Zararını da görmedim:) Herkesin ne yaparsa kendine yapıyor sonuçta...

Hadi bakalım buluşma sonrası haberlerinizi bekliyorum:)

Ne demek:) Enerjinizi aldım burdan , güzel bir enerjiniz var, ben de asla kin tutamam yapımda yok. Zararını da görmedim:) Herkesin ne yaparsa kendine yapıyor sonuçta...

Hadi bakalım buluşma sonrası haberlerinizi bekliyorum:)
Çok teşekkür ederim :). Sizin de aynen öyle :KK68: .
Mutlaka paylaşacağım burda :D

Küçük bir update vereyim dedim :)
Biz en kısa zamanda ikimizin de müsait olduğu bir günde görüşmeye karar verdik. En son ben numaramı yazdım whatsapp dan görüşelim dedim ve iki gündür ne yazıştığımız platformdan ve whatsapp dan ses seda yok....

Küçük bir update vereyim dedim :)
Biz en kısa zamanda ikimizin de müsait olduğu bir günde görüşmeye karar verdik. En son ben numaramı yazdım whatsapp dan görüşelim dedim ve iki gündür ne yazıştığımız platformdan ve whatsapp dan ses seda yok....

Sen yapacağını yaptın, gerisi ona kalmış.

Merhaba herkese,

oldukça yoğun bir iş hayatım var. Bununla birlikte boş zamanlarımı birlikte geçirdiğim bir partnerim de var. Hem sevgili, hem abi hem en yakın arkadaşım kendisi aslında.

Bir kaç senedir arkadaş çevrem gittikçe küçüldü - etrafımdaki bir çok insan bana iyi gelmediğini farkedip uzaklaştım. Şu an az ama öz bir arkadaş çevrem var ama 100% paylaşacağım birisi yok aralarında. Yani daha yüzeysel herşey.
Bir tane çok yakın arkadaşım vardı- kendisi ile aynı iş yerinde çalışıyordum ve her gün birlikte vakit geçiriyorduk. Zamanla kendisinin bana karşı davranışları beni kötü etkilemeye başladı - birlikte vakit geçirdikten sonra enerjim alınmış - halsiz ve yorgun hissetmeye başladım.

Kendisini çok sevmeme rağmen bana iyi gelmediğini farkettim kısacası. (Kendisinin yaşam biçimi bana fazla gelmeye, beni rahatsız etmeye başlamıştı).
Birlikte çalıştığımız iş yerinden ayrılma kararı alınca arkadaşlığımızı da bitirmeye karar verdim - kavga etmedik, sürtüşmedik sadece araya soğukluk girdi ve koptuk diyebilirim. Sonralarda - ortak arkadaş ve tanıdıklarımız olduğu için - benim hakkımda negatif konuşmalar yaptığını hatta 'ölsün o' dediğini duydum. Tabi bunların hepsi doğru mu, dedi kodu mu bilemiyorum.

Aradan 3 sene geçti ve diyeceksiniz ki - neden şimdi aklına geliyor? Ben özlüyorum açıkcası - Yaşla da alakalı olabilir belki (32 yaşındayım) ama ondan sonra hiç böyle bir arkadaşlık yaşamadım ve kendisini çok özlüyorum.
Kendisine güvenmiyorum - bana benim hakkımda söylediklerini düşününce ama gerçekten özlem duyuyorum. Bazen rüyalarıma bile giriyor. Biraz da yalnız hissediyorum - o dolu dolu arkadaşlıkları özlüyorum. Belki yaşla ilgilidir - belli bir yaştan sonra bu tarz arkadaşlıklar olmuyordur - inanın bilmiyorum.

Böyle garip bir durum işte - hem kendisine yazmak istiyorum hem de diyorum ne gerek var şimdi aradan 3 koca yıl geçmiş. O sürede kendisi evlendi vs. ve ben hiç birine dahil olmadım haliyle. Konuşmuyoruz zaten iç bir şekilde.

Şimdi sizlere danışmak istediğim şey - sizce iletişime geçeyim mi kendisiyle? Çok kararsızım.
Bekarmisiniz

Evlen bence ..ve eğer eşini seversen o senin tüm boşluklarını dolduracaktır..hem arkadaşın hem dostun hem sırdasın hem refikayi hayatın olur ..nacizane tavsiyem yanı
Benim şu an sevgilim öyle zaten - ama bence insanın arkadaşlara da ihtiyacı var.

Evlen bence ..ve eğer eşini seversen o senin tüm boşluklarını dolduracaktır..hem arkadaşın hem dostun hem sırdasın hem refikayi hayatın olur ..nacizane tavsiyem yanı

Ben buna katılmıyorum. Evlenince tüm hayatınızı eşiniz yapınca adamlar da bunalıyor, siz de bunalıyorsunuz.

Evlendik diye tüm hayatımız eşimiz olmamalı, ben öyle yaptım pişmanım boşandım

Bence de.

Sakın tek hayatınızı eşiniz yapmayın. Bağımlılık oluyor bu.
Evet kesinikle katılıyorum greengirl'e. Ben bunu yapamıyorum zaten - yani çok seviyorum sevgilimi ve onunla vakit geçirmek paha biçilmez ama yakın kız arkadaşlarımla da vakit geçirme ihtiyacı duyuyorum. O farklı, o farklı. Yakın kız arkadaşlarla da ayrı eğleniliniyor çünkü :)

Merhaba. Son olarak ne yaptınız begonyabahcesi begonyabahcesi ?
Güvenmemek ile birlikte yazabilirsiniz, belki bu zaman zarfında kendisi de değişmiştir.
İnsan zamanla değişiyor, olgunlaşıyor...
Rojjin Rojjin Şöyle ki - yazıştık ve en son temiz sayfa açalım görüşelim dedik. Ben telefon numaramı yazdım ama ondan sonra ses olmadı. Yani ben de anlamadım nedenini. Hafta sonu yazmaz ise artık ben de ilgilenmeyeceğim açıkcası. Benim amacım tekrar iletişimde olmak, iki yetişkin olarak görüşebilmek ama karşı taraf her zaman kendiniz gibi iyi niyetli olmayabiliyor tabi.... beklemedeyim

Rojjin Rojjin Şöyle ki - yazıştık ve en son temiz sayfa açalım görüşelim dedik. Ben telefon numaramı yazdım ama ondan sonra ses olmadı. Yani ben de anlamadım nedenini. Hafta sonu yazmaz ise artık ben de ilgilenmeyeceğim açıkcası. Benim amacım tekrar iletişimde olmak, iki yetişkin olarak görüşebilmek ama karşı taraf her zaman kendiniz gibi iyi niyetli olmayabiliyor tabi.... beklemedeyim
Hım; insanlarımız ilginç.
Aynen öyle artık siz elinizden geleni yaptınız.
Hayır en kızdığım da şu; insanlar sanki karşı taraf kendisine muhtaç gibi bir havalarda...
En azından vicdanınız rahat; sizi çok iyi anlıyorum, nasıl bir dostluk düşündüğünüzü.
Ama artık bir çok kavramı yitirdik. Eş'ten ziyade bir dost şart...

Hım; insanlarımız ilginç.
Aynen öyle artık siz elinizden geleni yaptınız.
Hayır en kızdığım da şu; insanlar sanki karşı taraf kendisine muhtaç gibi bir havalarda...
En azından vicdanınız rahat; sizi çok iyi anlıyorum, nasıl bir dostluk düşündüğünüzü.
Ama artık bir çok kavramı yitirdik. Eş'ten ziyade bir dost şart...
Evet aynen. Yani eş de önemli ama arkadaşlılar - gerçek dostluklar da çooook önemli. Gerçek dost edinmek zorlaştı sanki - insanlar hep birbirlerini birbirine kıyaslaıp kıskanıyolar. Halbuki arkadaşlıklarda böyle şeyler olmamalı.

Evet kesinikle katılıyorum greengirl'e. Ben bunu yapamıyorum zaten - yani çok seviyorum sevgilimi ve onunla vakit geçirmek paha biçilmez ama yakın kız arkadaşlarımla da vakit geçirme ihtiyacı duyuyorum. O farklı, o farklı. Yakın kız arkadaşlarla da ayrı eğleniliniyor çünkü :)
Sevgili ayrı eş ayrı..

Back
X