Tokyo Esintileri

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
35
Bu gençlerin fikirlerine bayılıyorum. :) Kesinlikle yaratıcı, rengarek ve çılgınca... :)) Kendi tarzımın onlarla birebir olduğunu söyleyemem. Bu kıyafetleri (belki de kostüm demeliyim. ) giymek cesaret ister. Buralarda böyle bi akım olsa ya deli derler ya da ucube... Bilirsiniz Emoların yaratıcılarıdır caponlar. Emolaı itici bulduğumu söylemeden geçemeyeceğim.

Neyse başlayalım. :)

Ölüyorum ben bu Japonyaya her şeyine.
Her zaman ki gibi çok beğendim.

Uzakdoğu kızlarını beğenirim. Japon style giysiler narin, kibar şirin oluyor.

Bu başlık altındakilerin bazılarında saçmalamış olsalar da, istisnai durumlar genel görüşü etkilemez :)

Uzakdoğu kızlarını beğenirim. Japon style giysiler narin, kibar şirin oluyor.

Bu başlık altındakilerin bazılarında saçmalamış olsalar da, istisnai durumlar genel görüşü etkilemez :)

Açıkçası eklediklerimin hepsini beğendim diyemem. :) Maksat çeşitlilik olsun... :) Mesela şu mor-mavi saçlı elemanın kombinini hiç beğenmedim. Şu üçüncü mesajımdaki 2 kızında(şu yüzünde maske olan kızın olduğu fotoğraf:) ) kombinleri tartışılır hani...:)

çok seviyorum bunların tarzını birde aynı bebeklere benziyorlare yahu oyuncak gibiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…