???Arkadaşlar herkese merhaba Tolga Ecemişde tedavi sürecinde olan ya da tedavisi bitmiş olanlarla konuşalım diye düşündüm. Bu süreçte birbirimize destek olabiliriz diye
Özel değilse sebebi ne acabaBen kasım ayından beri tedavideyim
Benim 5. Tedavim bu, Tolga hocada ilk oldu ve devam ediyor. Amin inşallahBeım 1 kızım oldu 14 aylık şu an darısı size. Harika bir doktor
Benim amh düşük ve embriyo oluyor 1 tane 5.günede gidiyor ama genetikten sağlıksız geliyorÖzel değilse sebebi ne acaba
Benim amh normal dedi ama 3 embriyo oluştu bşr sağlam geldi. Gerçekten genetik sonucu anlamak mümkün değil. Peki en son ne zaman sonuç geldi genetikten, tekrar mı toplanacakBenim amh düşük ve embriyo oluyor 1 tane 5.günede gidiyor ama genetikten sağlıksız geliyor
Genetik sonucu yoğunluğ göre değişiyor en son ki 10 gün sonra geldi bir önceki 21 günde geldi evet tekrar toplama yapılacakBenim amh normal dedi ama 3 embriyo oluştu bşr sağlam geldi. Gerçekten genetik sonucu anlamak mümkün değil. Peki en son ne zaman sonuç geldi genetikten, tekrar mı toplanacak
İnşallah bu sefer sağlıklı embriyo bulursunuzGenetik sonucu yoğunluğ göre değişiyor en son ki 10 gün sonra geldi bir önceki 21 günde geldi evet tekrar toplama yapılacak
Benim rezervim düşük olduğu için yumurta kaliteside düşük gerekli takviyelerle artırmaya çalışıyoruz hocam sadece sabır diyor ama güvenimiz ve umudumuz tamİnşallah bu sefer sağlıklı embriyo bulursunuzhoca ne yorum yapıyor
Gerçekten sabır işi benim rezervim normal gibi yaşıma göre ama yumurta kalitesiz 3. Günden 5. Güne çok azalıyor ki genetik ilk defa bakıldı (bu 5.tedavim) ki meğer üç taneden ikisi bayağı kötü bozukluklarıBenim rezervim düşük olduğu için yumurta kaliteside düşük gerekli takviyelerle artırmaya çalışıyoruz hocam sadece sabır diyor ama güvenimiz ve umudumuz tam
Evet. Allah bir gün nasip edecek belkide ama imtihanGerçekten sabır işi benim rezervim normal gibi yaşıma göre ama yumurta kalitesiz 3. Günden 5. Güne çok azalıyor ki genetik ilk defa bakıldı (bu 5.tedavim) ki meğer üç taneden ikisi bayağı kötü bozuklukları
Benim de 8. Tedavimdi. Tolga hocam da ilkBenim 5. Tedavim bu, Tolga hocada ilk oldu ve devam ediyor. Amin inşallaheskiden çok adını okurdum hocanın şimdi kimse yazmayınca şaşırdım insan sormak paylaşmak istiyor
Ne güzel, maşallahBenim de 8. Tedavimdi. Tolga hocam da ilktabikide sorun bende buralardan arkadaşlar bulup konuşmuştum. Aynı zamanlarda transfer olup aynı zamanlarda doğum yaptıklarımız oldu.
Era yi bende merak ediyorum açıkçası. Bizim mi talep etmemiz gerekir? Yoksa tedavi protokolüne göre doktorlar mi karar veriyor?Amin çok aminEra yapılacak bana çok araştırdım ama doğru düzgün bir cevap bulamadım forumda
Doktor karar verdi bana, daha önce 4 kez 5.Gün embriyosu transferi oldum tutmadı.Hiçbiri de pgtli değildi. Pgtden tek sana sağlıklı embriyo geldi. Era yapalım dedi hocaEra yi bende merak ediyorum açıkçası. Bizim mi talep etmemiz gerekir? Yoksa tedavi protokolüne göre doktorlar mi karar veriyor?
Anladım, yaklaşık fiyatları ne kadar?Doktor karar verdi bana, daha önce 4 kez 5.Gün embriyosu transferi oldum tutmadı.Hiçbiri de pgtli değildi. Pgtden tek sana sağlıklı embriyo geldi. Era yapalım dedi hoca