- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
- Konu Sahibi Salihaaa06
Hayirli ugurlu olsun canim. Saglikla kucagina alirsin ins. Peki tedavin ne kadar tuttu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba mesajını yeni gördüm tam anlayamıyorum burayı mesaj nasıl geliyor tesadüf farkettim evet başladım tedaviye 7 tane 5.gun 1. Kalite embriyom donduruldu henüz transfer edilmedi adetten sonra kontrole gidicem karar verilecek.muhtesem bir insan Tolga Ecemiş elleri dert görmesin fiyatı kişiye göre değişir yani tedaviye göre.İlk denememds sadece 1 yumurta kalmıştı 3. Gundu umarım bukez olacak Allah'im Yüzümüzü güldürdunMerhaba. Biraz geç kaldım ama ne yaptınız? Başladınız mı?
Ben iki defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlki maalesef Kayseri Acıbadem Doktor Gökalp ile idi. Reklam olsun, Bülent Tıraş gibi bilinme derdi olan bir doktor olduğunu transferden sonra aşırı ilgisiz oluşundan anladım. Sonra Tolga Ecemiş ile tüp bebek tedavisi gördüm. Allah binlerce kez razı olsun. İnşallah 66 gün sonra kızımı kucağıma alacağım sayesinde. Abi gibi bir adam. Para değil derdi, evlat sahibi yapmak. Biz arabamızı sattık tedavi için. Olsun, yeterki evladımıza kavuşalım diye idi. Çok şükür Allah'a, ona da yakında kavuşacağız
Fiyatı soranlara da burda cevap verdimMerhaba mesajını yeni gördüm tam anlayamıyorum burayı mesaj nasıl geliyor tesadüf farkettim evet başladım tedaviye 7 tane 5.gun 1. Kalite embriyom donduruldu henüz transfer edilmedi adetten sonra kontrole gidicem karar verilecek.muhtesem bir insan Tolga Ecemiş elleri dert görmesin fiyatı kişiye göre değişir yani tedaviye göre.İlk denememds sadece 1 yumurta kalmıştı 3. Gundu umarım bukez olacak Allah'im Yüzümüzü güldürdun![]()
Cok tesekkurler canim. Umarim emeklerinin karsiligini alirsin.Merhaba şuanda Tolga hocanın hastasıyım.transferimin 7.gunu. muayene ücreti 2021 yılı için sanırım 650 olmuş.gecen seneki fiyat 600. Kesinlikle para dusunmuyor. Yumurta toplama işlemine 2 gün kala mecburi yapılan testte korona olduğumu öğrendim. Yaklaşık 3 4 ay ertelemek zorunda kaldık yumurtalar istediği kaliteye yeniden gelene kadar yani. Verdigim toplama ucretinide ertesi gün iade ettiler. Şöyle söyleyim probleminize göre bi ucret cikacaktir.bizde eşimde sorun vardi sırf onun igneleri 10bine yakın tuttu.bana sadece tüp bebege hazirlamak icin vitamin balık yağı vs tarzi şeyler verdi ilk etapta.bu ilk asama 15bin kadar tuttu. Yumurta buyutme ilaclari 2500, transfer ilaclari da hala kullanıyorum 500 600 civari tutuyor.bittikce alıyorum tabiki.toplama ve transfere de ekstradan 16.500 tl verdim.bunlari yaziyorumki bende vaktinde cok baktım ama adam akıllı bi yerde tüp Bebek maliyetini bulamadim. Ben 25bin tl civari beklerken esimin ignelerinden dolayi 35 bine maloldu. Merakiniz gitmistir umarım.
moralanizi bozmayın daha erken geç tutunmuştur belki inAllah test gününde güzel sonuç alırsınız.Dayanamadım bugun 7.gun test verdim 0.20 çıktı.cok erken belki ama artacagini da sanmıyorum
Merhaba sonuç belli oldu Mu hayırlısı en güzeli olsun dondurulmuş embiryolariniz var miDayanamadım bugun 7.gun test verdim 0.20 çıktı.cok erken belki ama artacagini da sanmıyorum
Dün 9.gunu yeniden test verdim negatif. Yinede ilaçlara dewam ediyorum mucize beklemiyorum yinedee. Toplamda 3 embriyom donduruldu 2si transfer edildi.Merhaba sonuç belli oldu Mu hayırlısı en güzeli olsun dondurulmuş embiryolariniz var mi
Hepimizin için hayırlısı olsun umarım güzel olur şükür ki embiryon varmışDün 9.gunu yeniden test verdim negatif. Yinede ilaçlara dewam ediyorum mucize beklemiyorum yinedee. Toplamda 3 embriyom donduruldu 2si transfer edildi.
Proluton iğnesi kullanyrm ama hiç duymadım siz kullandınız miGebelik aşısı hakkında bilgisi olan var mi? İlk defa duydum bunu...
yok bu farklı bir sey sanırım. yani transferden bir gün önce anne kanının ayrıştırılıp rahme verilmesi. böylece embriyoya uygun ortam hazırlanmasıymış. bağışıklık sistemi embriyoyu kabul etmiyorsa bunu uyguluyorlarmış.tolga hocayla dün konuştum sanırım yeni transferimde bunu yapacakProluton iğnesi kullanyrm ama hiç duymadım siz kullandınız mi
Aaa süper bilginlenmistik olduk benimde yarın transfer bakalımyok bu farklı bir sey sanırım. yani transferden bir gün önce anne kanının ayrıştırılıp rahme verilmesi. böylece embriyoya uygun ortam hazırlanmasıymış. bağışıklık sistemi embriyoyu kabul etmiyorsa bunu uyguluyorlarmış.tolga hocayla dün konuştum sanırım yeni transferimde bunu yapacak
Allah hayırlısını versin hakkınızda İnşallah..Aaa süper bilginlenmistik olduk benimde yarın transfer bakalımTolga hoca neyse en güzeli onu uygular
![]()