- Konu Sahibi Salihaaa06
Merhaba. Benim sorunum adetleri düzenli olduğu halde yumurtam yok. Bana yardımcı olabilecek bir doktor var mı bildiğiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, amh kaç?Merhaba. Benim sorunum adetleri düzenli olduğu halde yumurtam yok. Bana yardımcı olabilecek bir doktor var mı bildiğiniz?
1,5 sene önce ölçüldüğünde 0,17 idi. Yumurta tek tük oluyor. Ama adetler düzenli. Doktorlara da güvenemiyorum. Çok sıkıldım.Merhaba, amh kaç?
Bu başlıkta olduğunuza göre bence tolga ecemişi değerlendirebilirsiniz en azından bir muayene olmaktan zarar gelmez.1,5 sene önce ölçüldüğünde 0,17 idi. Yumurta tek tük oluyor. Ama adetler düzenli. Doktorlara da güvenemiyorum. Çok sıkıldım.
1 defaya mahsus değilmiş derken canımHanımlar tolga hocanin muayene ucreti 700 lira ve bir defaya mahsus degilmis. Sacma degil mi![]()
Tup bebek merkezlerinde genelde ilk muayene parasi aliniyor sonra alınmıyor diye biliyorum. Mesela bahcecide 6 ay gecerli demişlerdi1 defaya mahsus değilmiş derken canım
tedaviye başlarsan ödemiyorsun muayne ücreti, ayrıyetten şuanda gebelik takibi için gidiyorum ayda 1 kez ödüyorum ister 1 kere ister 5 kere gideyim 1 ayda bir daha muayene ücreti ödemiyorum, ama tolga hoca biraz maliyetli o konuda haklısınız ama çok iyi bir doktor. Bende artık zorlandığım için bu ay son kez gidip artık devlette devam edicem.Tup bebek merkezlerinde genelde ilk muayene parasi aliniyor sonra alınmıyor diye biliyorum. Mesela bahcecide 6 ay gecerli demişlerdi
tedaviye baslayınca odenmiyorsa normal. Tlfndaki bayan ayda 1 deyince şaşırdım. Cok iyi bi dr evet ama dediginiz gibi diger yerlere gore bayagi maliyetlitedaviye başlarsan ödemiyorsun muayne ücreti, ayrıyetten şuanda gebelik takibi için gidiyorum ayda 1 kez ödüyorum ister 1 kere ister 5 kere gideyim 1 ayda bir daha muayene ücreti ödemiyorum, ama tolga hoca biraz maliyetli o konuda haklısınız ama çok iyi bir doktor. Bende artık zorlandığım için bu ay son kez gidip artık devlette devam edicem.
Tedaviye başlayınca ödemiyosun canım hatta kan testleri ve gebelik testi için onların önerdiği bir labaratuarda yaptırdık kan testlerini falan orayada para ödemedik klinik ödeme yapıyor oralaratedaviye baslayınca odenmiyorsa normal. Tlfndaki bayan ayda 1 deyince şaşırdım. Cok iyi bi dr evet ama dediginiz gibi diger yerlere gore bayagi maliyetli
Transfere gidince de mi yok. Cunku genelde 1 ay dinlenme oluyor ya. Sadece transfer ucreti mi oluyor.Tedaviye başlayınca ödemiyosun canım hatta kan testleri ve gebelik testi için onların önerdiği bir labaratuarda yaptırdık kan testlerini falan orayada para ödemedik klinik ödeme yapıyor oralara
Evet ben sadece transfer ve dondurulan embiyoların ödemsini yaptım başka birşey ödemedimTransfere gidince de mi yok. Cunku genelde 1 ay dinlenme oluyor ya. Sadece transfer ucreti mi oluyor.
Canm ilk tedaviden kalaj embryoyu koyarken transfer parasi almasi sacma ama yaTransfere gidince de mi yok. Cunku genelde 1 ay dinlenme oluyor ya. Sadece transfer ucreti mi oluyor.
Selen hoca bahçeciden ayrıldı tolga hocanın kliniğine geçti artık birlikte çalışıyorlar yani, tolga hoca benim yumurta toplama ve transfer işlemimi genartta yaptı.Kizlar bende cok.kararsz.kaldim tolga hocada ben aslinda selen hocada esinde yaptrcakdm.bahcecide ama selen hocam ayrlms bahceciden bide tolga hocanin labatuvari nasil kararsz kaldm.hrsde yapiomus hepsni dgrumu bide su kafama takldi ilk tedaviden kalan embryolari koyarken transfer ucreti alinmazki bu cok sacma geldi labatuvari nasl orasi kafama takildi acaba kari.koca 2si birmi caliscak yoksa ayri ayrimi 2021 muane ucreti 700 tlmi bana cok geldi prof lerin 700nzaten cok maliyetli rabbim yardimcimiz olsun
Transfer parasını ilk tedavide de ayrı aldıkları icin.. o mantıklı geliyor yine deCanm ilk tedaviden kalaj embryoyu koyarken transfer parasi almasi sacma ama ya
Hala anlayamadım ben canm ya ilk tedaviden almaması lazım bence senelik dolduruluyor ya ozmaj alınıp DİE biliom benTransfer parasını ilk tedavide de ayrı aldıkları icin.. o mantıklı geliyor yine de![]()
Genart nasılsın cnm embrylogu falan iyimi acaba bde senin sonuç ne oldu cnmSelen hoca bahçeciden ayrıldı tolga hocanın kliniğine geçti artık birlikte çalışıyorlar yani, tolga hoca benim yumurta toplama ve transfer işlemimi genartta yaptı.
ilk te olsa ikincide olsa bütün hastaneler transfer ücreti alıyor canım devlet hastanleri bile alıyor.Hala anlayamadım ben canm ya ilk tedaviden almaması lazım bence senelik dolduruluyor ya ozmaj alınıp DİE biliom ben
Gen art nasıl cnm embryolgu falan iyimi dondrlmusmu koydu sana yarn hocayla konuşmaya geçen bakalım ne dicek 3 düştüğüm var benimGenart nasılsın cnm embrylogu falan iyimi acaba bde senin sonuç ne oldu cnm