- 28 Mart 2018
- 750
- 473
- 103
- 37
- Konu Sahibi Salihaaa06
Sende pihtlasma varmi cnm bnde yok o yuzden hep verdiler oda kanı cok civiltiyorEvet verdi canım hala kullanıyorum doğuma kadar devam edeceksin dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende pihtlasma varmi cnm bnde yok o yuzden hep verdiler oda kanı cok civiltiyorEvet verdi canım hala kullanıyorum doğuma kadar devam edeceksin dedi.
Pıhtılaşmam yok ama yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı canımSende pihtlasma varmi cnm bnde yok o yuzden hep verdiler oda kanı cok civiltiyor
Opu ayri ucret, transfer ayri oldugu icin.. ne zaman transfer yaparsa aliyor heryer.. ister ilk ister son...Hala anlayamadım ben canm ya ilk tedaviden almaması lazım bence senelik dolduruluyor ya ozmaj alınıp DİE biliom ben
Cnm ne blm.bnde dedm hep.oksapardanmi oluyor bu kanama hep dusuk yaPıhtılaşmam yok ama yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı canım
Cnm nekdar tup bebek tolga hocada ilaclar dahil tup bebek ucreti +ilaclar falan nkdri buldu benim bide pgtye gtcek baya tutar ya of 30 milyar tutar die umuyorumOpu ayri ucret, transfer ayri oldugu icin.. ne zaman transfer yaparsa aliyor heryer.. ister ilk ister son...![]()
Cnm nekdar tup bebek tolga hocada ilaclar dahil tup bebek ucreti +ilaclar falan nkdri buldu benim bide pgtye gtcek baya tutar ya of 30 milyar tutar die umuyorumPıhtılaşmam yok ama yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sorunum olmadı canım
Benim esim yurtdisinda. Daha baslamadim bile tedaviyeCnm nekdar tup bebek tolga hocada ilaclar dahil tup bebek ucreti +ilaclar falan nkdri buldu benim bide pgtye gtcek baya tutar ya of 30 milyar tutar die umuyorum
düşüklerin nedeni araştırılmadı mı hiç?Cnm ne blm.bnde dedm hep.oksapardanmi oluyor bu kanama hep dusuk ya
ben tüp bebeğe 18,500 tl ödedim ilaçlarımın çoğu diğer tedavimden elimde vardı ama ona rağmen transfer öncesi ve sonrası kullandığım ilaçlar 5-6 bini geçmiştir ortalama 25 bine falan mal oldu bizeCnm nekdar tup bebek tolga hocada ilaclar dahil tup bebek ucreti +ilaclar falan nkdri buldu benim bide pgtye gtcek baya tutar ya of 30 milyar tutar die umuyorum![]()
Cnm arastrdk.dediler tolga hocaya gttk cok iyi bi hoca mikrogende test istedi flow stateik bi test 600 tlms kanla bakcaklar bayramdan sonra baslicazdüşüklerin nedeni araştırılmadı mı hiç?
Cnm Bzede 14 bin dediler baya.artms fyatlar hoca genartda yaptgi icin orasi zam.yapms hep ole dedi gozde.hanimmm byrmdan snra allah izin verrse baslcz.inslaahben tüp bebeğe 18,500 tl ödedim ilaçlarımın çoğu diğer tedavimden elimde vardı ama ona rağmen transfer öncesi ve sonrası kullandığım ilaçlar 5-6 bini geçmiştir ortalama 25 bine falan mal oldu bize
Ah cnm ne zman gelcekBenim esim yurtdisinda. Daha baslamadim bile tedaviye![]()
Gebelik asisindam bahsetti.bi test istedi baklm.o degere gore karar vercekms gebelik asisinaben tüp bebeğe 18,500 tl ödedim ilaçlarımın çoğu diğer tedavimden elimde vardı ama ona rağmen transfer öncesi ve sonrası kullandığım ilaçlar 5-6 bini geçmiştir ortalama 25 bine falan mal oldu bize
Cnm bende bayramdan snra baslcam da tolga hocaya memnunmsn cnmAmin, çok teşekkür ederim. Yokluğunu derinden hisseden herkes bebeğine kavuşsun inşallah.
Doktorum Tolga Ecemiş.
Cnm hoca banada gebelk asisindan bahsetti sonucunu merak ettm.acaba sonucun pozitfdr inslaahHerkese merhaba. 3 ay kadar bi süreden sonra Tolga hocamda 2. Transferimi yaptirdim. Hem gebelik aşısı hemde serum uygulamasi yapildi. 5.gun Embriyosu ve kalan tek şansımız. Oyuzden de eldeki tüm mermileri bitiriyoruz... 11 Mayıs transfer tarihi 6. Günüm..beklemedeyimm
Mrb tolga hocada transfer oldnzmu acaba bizimde ,ngsye gtckde mikrogende benden test istedi hocaMerhaba, yumurta toplama ve dondurma için 14 bin ödedik biz. Embriyolar ngsye gönderildi, inşallah sağlıklı gelirlerse transfer içinde ayrıca 4500 ödüycez.
Cnm bende bayramdan snra baslcam da tolga hocaya memnunmsn cnm
hadi hayırlı olsun canımgüzel sonuçların olsun inşAllahCnm Bzede 14 bin dediler baya.artms fyatlar hoca genartda yaptgi icin orasi zam.yapms hep ole dedi gozde.hanimmm byrmdan snra allah izin verrse baslcz.inslaah
Merhaba evet sonuç pozitif.hamileyim çok şükür.Cnm hoca banada gebelk asisindan bahsetti sonucunu merak ettm.acaba sonucun pozitfdr inslaah
Ay yazdiklariniz icin cok ama cok tesekkur ederim cok guzel yazmissnz allah razi olsun eve tolga hoca benimle konusrken sanki beni yilladr tanioms gbi knsdu bende inandm artk sonuna kadar tolga hocayla devam etcem cnku cok guvendm ona testlern eksik senin nasl bole basladilar.dedi bayram.sonu baslicaz allah nasip.ederse ay size gene yazacgm transfer oldugnzdada.buraya yazarsnz cok mutlu olurummmm fyatlari biraz yuksek geldi ama sanirm oda deger die.umuyorum tolga hocaya :)Günaydınyorumlarınızda görüşmeye gittiğinizi okudum. Allah Tolga hocadan razı olsun, kesinlikle çok memnunum. Zaten gidip görüştüğünüze göre ne kadar farklı doktor ve ne mükemmel bir insan olduğunu anlamış olmalısınız. Şimdiden tedaviniz hayırlı olsun,aldığınız karar sizi bebeğinize kavuştursun.
Tolga hocada tedavi görmeyi düşündüğüm dönem, buradaki ve google işletme hesabındaki tüm yorumları okudum. Pozitif sonuç alan insanların olumlu yorum yapması beklediğim birşeydi fakat negatifi gören insanların yaptığı yorumlar öyle güzeldi ki, görüşmeye giderken aklımda ufacık bir acaba kalmamıştı.
Tedavinin her aşamasında karşımıza böyle güzel bir insan çıkardığı için hep şükrettim, elinden gelenin en iyisini yaptığına yürekten inandım. Özellikle embriyomuzun pgt sonucunu bizimle paylaşırken verdiği güven, kullandığı cümleler öyle kıymetliydi ki. Şuan geçici menapozdayım, temmuz sonunda transfer hazırlıklarına başlanacak inşallah. İnşallah gerek kalmaz ama yeniden tedavi olmamız gerekirse kesinlikle yine Tolga hocada devam ederim.