• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tolga ECEMİŞ hastası olan var mı arkadaşlar?

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.002
133
41
4 gebelik kaybım var
Tolga Beyle başlamayı düşünüyorum lütfen bir fikir paylaşımında bulunun

Tolga bey e basarısız 1 asılama 4 tup bebek denemesi sonrası gıttım. 5.tup denememde sonrası kızıma kavuştum. Hiçbirseyi riske atmadı, ekibi ile tüm sorunlarımla, sorularımla ilgilendi. Çok kaliteli, çok degerli bir insan. Ekibindeki Marina hanım ise her zaman telefonunuza, mesajlarınıza döner, cevap verir. Ankara da ünlü dr lara gittim, boşa para ve zaman harcadım, keşke baştan Tolga bey e gitseydim.

Merhaba ben de şuan gebelik haberimi aldım çok şükür
Tolga beyle devam ettim ve memnunum Allah a şükürler olsun
Hafta içi keseme bakılacak
İnşallah ben de bu defa alacağım bebeğimi kucağıma
Sizin kızınızı Allaj bağışlasın ne güzel
Darısı bana inşallah

4 gebelik kaybım var
Tolga Beyle başlamayı düşünüyorum lütfen bir fikir paylaşımında bulunun
Tup bebek doktoru için iyi bir alternatifti Tolga Ecemiş.gitmeyi dusunebilecegim doktorlardan di. ben anatolia tüp bebek merkezi hakan yaralı da tedavi olup oğluma kavuştum.
Riskli gebelik takibi için ise Tolga bey hakkında bilgim yok ama Ankara tıp proflarindan Uğur Acar Koç u öneririm.cok pahalıdır ama ultrasonda üzerine yoktur.

Darısı bana inşallahcnll
Tup bebek doktoru için iyi bir alternatifti Tolga Ecemiş.gitmeyi dusunebilecegim doktorlardan di. ben anatolia tüp bebek merkezi hakan yaralı da tedavi olup oğluma kavuştum.
Riskli gebelik takibi için ise Tolga bey hakkında bilgim yok ama Ankara tıp proflarindan Uğur Acar Koç u öneririm.cok pahalıdır ama ultrasonda üzerine yoktur.

Darısı bana inşallah
Canim kayiplarinz.icn hoca neler yapti acaba nelere bakdi cd56 bakdi deglmi bana ondan dedi

Tolga bey e basarısız 1 asılama 4 tup bebek denemesi sonrası gıttım. 5.tup denememde sonrası kızıma kavuştum. Hiçbirseyi riske atmadı, ekibi ile tüm sorunlarımla, sorularımla ilgilendi. Çok kaliteli, çok degerli bir insan. Ekibindeki Marina hanım ise her zaman telefonunuza, mesajlarınıza döner, cevap verir. Ankara da ünlü dr lara gittim, boşa para ve zaman harcadım, keşke baştan Tolga bey e gitseydim.
Cnm gozun aydn ben.de.tolga hocamda baslcamda , hoca neler yapti sze ek.olarak bize cd56 bakdi gebelik asisi dedi ngs ve dondrlms embryo genartdami yapti szede oranin labatuvari nasil.hic.blmiyorum

Back
X