• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tombik mühendis fit olma yolunda :)

Günaydın günlük. 53.1 kiloyum. Öyle kilo aldım krizlerine, depresif hallere girmeye neden yokmuş baksana :)) şimdi gözümü açtım bi limonlu su içip güne başlıcam.

günaydın canım :) öncelikle meslektaşız ben de kilo vermk istiyorum ah keşke bende bi gün 50 li rakamlara düşerim :((((

Bugün: spor:7.5 km dışarıda yürüyüş (tempolu değil) , 5 mil leslie (koşulu kısmı yapamadım yorgun hissettiğim için, ayrıca yoga yapmalıyım ama canım istemiyo. Toplamda 15.5 km yürüyüş oluyo az değil hani :KK49:) kahvaltı:1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin ara:2 fincan Türk kahvesi, 1 parça bitter çikolata, 9 fındık öğle:1 kase çorba (dışarıda yedim, malum koca kaselerden) 3 köfte, 2 yk kadar bulgur,1/2 kase cacık ara:3 yk yoğurt, 1 porsiyon meyve akşam:1 kepçe çorba, buharda brokoli, 2 yk yoğurt, 4 yk sebze yemeği, ara:1 porsiyon mandalina

Bu arada buraya yazmayı unutmuşum24 eylülde yazmışım en son.evet o günden beri sigara içmedim. Zaten bağımlı değildim ama keyfi içiyodum günde 1 veya gün aşırı gibi ama onu da bıraktım. Böyle işte :KK28:

Back
X