Tombiş Hamilelerin Günlüğü

Gokmavisi90

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
5.939
7.455
Iyi geceler arkadaslar, nickim gel_pcpc. Bu konuyu acma sebebim konumuzun isminden de anlasilacagi gibi kilolu hamile kalmak :))
Benim buradaki amacim kilolu hamile kalip kendimize dikkat edebilmek ve en az hasarla hamileligi bitirmek ve gebelik sonrasinda da fitt anne olabilmek.
Burada her aksamin sonunda duzenli yemek menulerimi yazip, yaptigim sporlarla baska kilolu hamile kalan arkadaslara ornek olmak ve hep beraber Motive olabilmek :) Ayrica yeri gelcek bebek icin yapacagimiz hazirliklari konuscaz, bildigimiz yeni saglikli tarifleri paylasicaz, fotograflar eklicez, bazen dertlerimizi anlatip birbirimize destek olup iki cift lafin belini kircaz :)) Hayatimizin guzel heyecan dolu bu surecimizi sevincimizi de uzuntumuzu de birbirimize destek olup gecircez insallah..
Buraya katilmak isteyen arkadaslar kendilerini tanitip kac Kilo ile hamile kaldigini yazarsa cok mutlu olurum (bunun icin sabah ac karnina tartilirlarsa cok mabule gecer :) )haftada bir tartilip yaptigimiz duzenli sporlar ve saglikli beslenme ile kendimizi salmamak adina kontroller yapcaz..
O Zaman hadi hayirli olsun diyelim bismillah deyip baslayalim olur mu:KK54::KK54::KK200::KK200:

simdi ben kisaca bir kendimi tanitayim
yasim 25
Boy: 1.60
hamile kaldigim Kilo: 82.300:eek:
guncel kilomu yarin yazcam fakat bi doktordaki kilom ile evdeki kilom var doktora hem kahvalti yapip elbise ile tartiliyorum evde de tam tersine ac karnina tartiliyorum ben ikisini de yazcam
bu benim 2. hamileligim 3 Yas 8 aylik bir oglum var

hamile kaldigim Kilo: 82.300
suan ki guncel Kilo: 84.400
yani yaklasik 3-4 ayda sadece 2.100 almisim aslinda fena degil ama doktorda elbise ile tartildigimda buyuk ihtimal daha fazla cikacak
9 hazirandaki kontrolumde 84 Kilo cikmistim

benım yasım 28
kılom 173
90 kıloyla hamıle kaldım suan 85 kıloyum
kendı kendıne gıttı ben ozellıkle bırsey yapmadım
aramiza hosgeldinn :)) oncelikle bebisini saglikla kucagina alirsin insallah:)
ne guzel sen Kilo vermissin ayrica boyunun avantaji da var insallah Boyle devam eder Kilo verme
peki spor yapmayi dusunuyo musun
birde ogunlerin nasil dikkat ediyo musun

aramiza hosgeldinn :)) oncelikle bebisini saglikla kucagina alirsin insallah:)
ne guzel sen Kilo vermissin ayrica boyunun avantaji da var insallah Boyle devam eder Kilo verme
peki spor yapmayi dusunuyo musun
birde ogunlerin nasil dikkat ediyo musun

cok tesekkur ederım canım amınnn hepımız evladımızı saglıklı kucagımıza alalım ınsallah
acıkcası yaklasık 18 saat falan uyuyorum hıc hareket edemıyorum kolumu kaldıracak halım yok
hamıle kaldıgımdan berı tansıyonum cok yuksek 14-12 hep
bu sebeple hergun 3 canak yogurt sarımsaklı ve etımek veya galeta ıle
1 lımon ıcıyorum
bol su ıcıyorum
canım meyve cok ıstıyor elma kayısı erık bunları cok tuketıyorum
salata yıyorum bol bol
canım hıc hamur ısı ıstemıyor mıdem bulanıyor yemek gorunce
haftada 1 gercek dondurma yıyorum kecı sutuyle yapılmıs hakıkı olan hazır degıl
cok mıdem bulandıgında 1 avuc leblebı yıyorum bukadar

cok tesekkur ederım canım amınnn hepımız evladımızı saglıklı kucagımıza alalım ınsallah
acıkcası yaklasık 18 saat falan uyuyorum hıc hareket edemıyorum kolumu kaldıracak halım yok
hamıle kaldıgımdan berı tansıyonum cok yuksek 14-12 hep
bu sebeple hergun 3 canak yogurt sarımsaklı ve etımek veya galeta ıle
1 lımon ıcıyorum
bol su ıcıyorum
canım meyve cok ıstıyor elma kayısı erık bunları cok tuketıyorum
salata yıyorum bol bol
canım hıc hamur ısı ıstemıyor mıdem bulanıyor yemek gorunce
haftada 1 gercek dondurma yıyorum kecı sutuyle yapılmıs hakıkı olan hazır degıl
cok mıdem bulandıgında 1 avuc leblebı yıyorum bukadar
oh ne guzel sanirim mide bulantilarin yuzunden Allah yardimci olsun bende ilk haftalarda oyleydim mide bulantisi yorgunluk sadece uyuma istegi simdi baya azaldi ama sirt agrim var benim de
aslinda genel olarak cok hafif yiyosun Burda hergun menulerini bizimle paylascak misin peki:KK54:

oh ne guzel sanirim mide bulantilarin yuzunden Allah yardimci olsun bende ilk haftalarda oyleydim mide bulantisi yorgunluk sadece uyuma istegi simdi baya azaldi ama sirt agrim var benim de
aslinda genel olarak cok hafif yiyosun Burda hergun menulerini bizimle paylascak misin peki:KK54:

tabısıı :KK68:
sabah 1 bardak lımonlu suyla acılısı yaptım 8:00 de
yarım saat sonra 1 yesıl elma yedım
bırazdan 1 canak yogurt yıcem yanında 3 galeta ile
2 tanede kayısı
3 bardakda su ıcıcem
catlarım zaten :KK70:

aksamda muhtemelen 1 salatalık yanında 1 dılım etımek kemırırım 1 elma daha yerım 3 bardak su
buda sırf bagırsagım calıssın dıye yedıklerım ...bana kalsa hıcbırsey yıyesım yok :KK43:

Buda ilk günün kahvaltı resmi
20150629_105508-1.jpg

tabısıı :KK68:
sabah 1 bardak lımonlu suyla acılısı yaptım 8:00 de
yarım saat sonra 1 yesıl elma yedım
bırazdan 1 canak yogurt yıcem yanında 3 galeta ile
2 tanede kayısı
3 bardakda su ıcıcem
catlarım zaten :KK70:

aksamda muhtemelen 1 salatalık yanında 1 dılım etımek kemırırım 1 elma daha yerım 3 bardak su
buda sırf bagırsagım calıssın dıye yedıklerım ...bana kalsa hıcbırsey yıyesım yok :KK43:
canak derken kase mi oluyo:KK22:
afiyet olsun cnm aksam butun menuleri toplam yazariz
ama Foto eklemek istersen o da olur Motive olmak adina birde ornek olur

canak derken kase mi oluyo:KK22:
afiyet olsun cnm aksam butun menuleri toplam yazariz
ama Foto eklemek istersen o da olur Motive olmak adina birde ornek olur
evet kase
:KK70:
gıyınmeye halım oldugunda kalkar cekerım tabı ama tıpımı bı gorsen :KK70:
ablaa arabanın camını sılımmıı ablaaa modundayım

Selamlar,
En genişinden yer açın da ben de geleyim :KK45:
Boyum 1.80 e yakın, kilom bu sabah güncel net, kemiksiz, wc sonrası, tek donla, nefes tutulmuş vaziyette, çiş yapılmış şekilde, dua edilmiş halde 88.4 :KK51:
Hamilelik başlangıcım 78, yani kabaca, olmayan matematiğimle 10 kiloya yakın artıdayım.

Bunu, öncelikle kusmalarım başlayacak yemek yiyemeyeceğim diye davar gibi yemeğe borçluyum ki kör olasıca bulantılar hiç uğramadı bile :KK45: Sonrasında son 2-3 yılım hep kilo korumak adına (90dan 70 kiloya düşüp yıllarca korumuşluğum vardı bir zamanlar hey gidi hey :KK61:) diyetlerle, sporla, dikkat etmekle geçtiği için birden ahır kapısı açılmış hayvan gibi yemeklere daldım, bu da feci etkiledi. Başka? Gece 10lara kadar çalışma düzenim ve saçma sapan yemek yiyişlerim de beni şişirdi...Başka? İlk 2 ay özellikle sanki hayatın anlamı bulgurmuş gibi sabah öğle akşam bulgur yemem de beni şişirdi.

Neyse özetle pok boğazım sayesinde kilo aldım. Şimdilerde içimdeki öküz hala "dur belki gebelik şekeri çıkar, incecik olursun" dese de, 5 ay o iç öküz sesini dinledim bi pok olmadı, artık dinlememeye kararlıyım. Çünkü artık bir pehlivan oldum. Vursalar yıkılmam, kesseler yanmaz canım gardaş. O yüzden bende şeker falan da çıkmayacak, adım gibi biliyorum.

Neyse baktım umutlar tükeniyor, bekleye bekleye az kaldı doğuracağım, dedim Winston az sağlıklı şeyler ye, biraz da totonu oynat, o umudu sen yarat kendine :KK31:

Bu arada çok çabuk kilo almaya meyilli ama aynı zamanda süper hızlı kilo veren birisiyim. Ağzımı kapadım mı ölesiye yemeyen ama yedim mi dünyayı yiyen bir insanım.

Bugünden itibaren protein ağırlıklı, sebze destekli, günde 2 porsiyonu geçmeyen meyve ilaveli ve günlük ortalama 5-10 km yürüyüşle desteklenen bir program içinde olacağım.

Birazdan kahvaltımla geri döneceğim. :KK69:

X