- 19 Kasım 2013
- 18.854
- 34.034
- 798
- Konu Sahibi choccywhoccydoodah
-
Yok ben böyle olmayayım ne olur ya.Ay valla ben sinir oldum çocuğum da yok ama eminim sizin gibi hatta daha fazla sinir olurdum.
Hayır aa bu ne ikisi de sarı sarı diyen kadına ayrı sinir oldum sanane yani ikisi ister sarı olur ister zenci sanane.
Şimdi düşünüyorum yaşlı teyzeler amcalar böyle bilmişlik yapıyorlar ama toplumdaki gençler de her ne kadar jenerasyon değişse de yaşlandıklarında aynı olacak. Toplumun yapısında var en büyük eğlence akıl vermek ve milletin işine burnunu sokmak. Böylece egoları tatmin oluyor sanırım.
Eve kapanmak çözüm değil karşılık verseniz de anlayacaklarını sanmıyorum :/
Çok teşekkür ederimGülümseyerek okudum :)
Cok yaşayın emi
Allah evlatlarınıza size saglık versin gerisi bos
Kendini bilen boş boş işlerle uğraşmayan insan zaten böyle olmaz. Empati yapan insan hayatta karşısında yeni doğum yapmış kadına abuk sabuk şeyler söyleyip akıl vermez. İyilik yaptıklarını zannediyorlar ama yaptıkları iyilik değil. Jenerasyon değişse de çevresinde kendisinden önce gelenlerin yaptıklarını gördükleri, dediklerini duydukları için değişim zor hatta çok zor.Yok ben böyle olmayayım ne olur ya.
Karşılık vermeye takatim yok artık zaten uykusuzum yorgunum.
Ama cidden yıldım artık.
Teşekkür ederimKendini bilen boş boş işlerle uğraşmayan insan zaten böyle olmaz. Empati yapan insan hayatta karşısında yeni doğum yapmış kadına abuk sabuk şeyler söyleyip akıl vermez. İyilik yaptıklarını zannediyorlar ama yaptıkları iyilik değil. Jenerasyon değişse de çevresinde kendisinden önce gelenlerin yaptıklarını gördükleri, dediklerini duydukları için değişim zor hatta çok zor.
Özellikle kadınların anneliği çok kutsal görev olarak görmekten vazgeçmeleri ve kendilerini geliştirmeleri gerekir. Konunuzu dağıtmayayım sadece kadın toplumu şekillendirir diyip gidiyorum :) Kendinizi yıpratmayın değmez.
Yazık ya cidden birde bunlar var dimi. Kizcağız ne yapsın, nasıl bir baski gördüyse artıkEşimin kuzeninin karısı doğurmuştu yeni, benden bir süre sonra. Bebek görmeye gittik. Baktım laf arasında emdiğini falan anlatıyor. Dedim bana ne bundan? Emiyorsa emiyordur emmiyorsa da emmiyordur. Kız bana sarılıp "herkes bunu soruyor delirmek üzereyim" demişti.
Haha bende sling kullanıyorum onada laf ediyorlar. Beli eğrilirmiş.Benim kızım da şu an saçma olacak yazdıklarım ama sarışın mavi gözlü, Avrupai bir bebek. Ben düz Anadolu insanı tipliyim. Beni de bakıcısı sanıyorlar devamlı.
Gözünün yanında mavi bir damarı var belirgin, hep derler aaa arkası erkek. ARKASI YOK diye sertçe söyleyince şok oluyorlar.
Ama doğdu aç bu çocuk, emiyor mu, emeklemedi mi hala, yürümüyor mu, konuşmuyor mu...
Dertleri biter mi?
2 yaşını geçti, hala kanguru kullanıyorum. Komşu daha bugün sordu "yürümedi mi hala?" diye. Ulan marketten elimde poşetler varken yolda elini tutup nasıl döneyim takıyorum sırtıma gidiyorum çünkü bebek arabasına binmiyor.
Valla takmamak lazım, tüm çevreyi sırayla tersleyince susmayı öğreniyorlar.
Yani cidden birde ısrar ediyorlar insan iyice çıldıriyor dimiÇocuk karşılaştırmak ve anne işini karışmak ata sporumuz olsa altın madalyaya boğulurduk.
Benim kızımda zayıf bir bebekti hala da öyle. Kulak tıkayıp geçmekten başka bir çare yok. Zira laf söyleseniz bile anlamıyorlar.
-Pirinç unu denedin mi kilo aldırır?
-Kilo alması gibi bir çabam yok. Böyle iyi yeterince sağlıkli.
- Yatmadan sütlaç ver o zaman.
-???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?