bakın be aşağıya kopyaladığım cihazın başka bi versiyonunun 2 aydır kullanıorum.beh elastikiyet kaybına karşı kullanmama rağmen ki yanaklarımdan memnundum.ve elmacık kemiklerimin çıkık olması çok güzel gösteriyordu beni.şimdi ne yanak kaldı ne elmacık yanağı.üstelik liftingin L sini yapmadı.ama yüz inceltmeye birebir.mutlaka kullanın
http://urun.gittigidiyor.com/YUZ-GERME-LIFTING-CIHAZI-SARKMA-GIDINI-YOK-ET_W0QQidZZ7610873
canım ya sen şimdi bu cihazı elastikiyet kaybı için aldın ama yüzünü zayıflattı öylemi?? ve sen şuan bu durumdan memnun deilsin ve eskisi gibi dolgun olmasını istiyosun? cihaz sende istemediğin bir etki yaratmış ozaman dogru anlamışmıyım?? aslında yüzünü zayıflattıgına göre lifting acısındanda etki göstermesi gerekirdi ama göstermemiş..
peki canım fazla yemek yediğinde yanakların dolgunlaşmıyomu bide yanaklara operasyonla yağ enjekte ettiklerini duymuştum ama.. bilmem tabi tercih edermiisn böyle birşeyi.
sanırım sen 23 yaşındasın canım bende 24.. genel olarak cihazın bir zararı yoksa, yaşımızla ilgili bir sorun olacagını sanmam. bence kullanılabilir.
angel satıcı sizi takip ediyor sanırım :) ürüne yeni açıklamalar eklemiş
http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=7610873
25 yaş altı da kullanabilir diye
dikkat izleniyoruz
yok galiba gamseeneyse umarım olur bekliyelim bakalım.. herseyin bi çözümü varda bu sorunda insan napıcagını bilemiyor.. rejimle olsa yapıcam ama onunla bi ilgisi yok..genetik biliorum ama bi çözümü olmalı.. paylaşım lütfen..!
bak canim sen kendin de yazmissin, yanaklarin etli olup olmamasi genetik, yuzunun kemik yapisina bagli. gayet zayif olmama ragmen yuzum genis oldugu icin brigit jones gibi gorunuyo yanaklarim :) dogal yoldan zayiflatma var mi die bayaa arastirmistim ama yabanci bir iki site yanaklari hareket ettirin ( somuruyomus gibi) demis ama genelde yanak torpuletme cozum olarak sunulmus. hatta melekler adasinda oynayan melda sanirim yaptirmis.ama bence cok deisme olmamis, kaldi ki bicok kisi sirf yuzum zayiflayacak die kilo veremiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?