Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
gamsse evet canım bende senin gibi düşündüm en azından ilerisi için çözümümüz kesinlikle car şimdi olmasa bile ilerde kesin alıp kullanıcam..zaten 23 yaşındayım..benim bu aralar yüxüm oldukça zayıfladı çünkü çok yoğunum bu aralar ama gamssecim sen bilirsin şimdi biraz fazla yesem ve bir kaç güğn dinlensem çalışmasam hemen şişiverir...artuk böyle idare edicez sanırım başka çözüm yok ama bu aleti öğrendiğim çok iyi oldu ilerde kesin alıcam..

off ne kadar dert ediyorsunuz kıslar yaa,ben şu yüzümün eski dolgunluğunu kazanrması için şimdi neler vermezdim.

evet kızlar benim aklım hep bu lifting cihazlarında kalmıştı zaten, kremin etkisi bir yere kadar oluyor madem bu cihaz cok etkili alternatif olarak düşünülebilinir.. ama yakın bi zamanda alamam maddi acıdanda müsait olmam gerek, ilerleyen zamanlarda olabilr..

canım ya sen şimdi bu cihazı elastikiyet kaybı için aldın ama yüzünü zayıflattı öylemi?? ve sen şuan bu durumdan memnun deilsin ve eskisi gibi dolgun olmasını istiyosun? cihaz sende istemediğin bir etki yaratmış ozaman dogru anlamışmıyım?? aslında yüzünü zayıflattıgına göre lifting acısındanda etki göstermesi gerekirdi ama göstermemiş..
peki canım fazla yemek yediğinde yanakların dolgunlaşmıyomu bide yanaklara operasyonla yağ enjekte ettiklerini duymuştum ama.. bilmem tabi tercih edermiisn böyle birşeyi.

angel cım bu cihaz 25 yaş üstü içinmiş sence şimdi kulansak bi zararı olurmu?

sanırım sen 23 yaşındasın canım bende 24.. genel olarak cihazın bir zararı yoksa, yaşımızla ilgili bir sorun olacagını sanmam. bence kullanılabilir.

25 yaş üstü deyince tedirgin oldum aslında annemin benden daha çok ihtiyacı var ona almayı düşünüyorum arada bend ekullanırım tabi..şimdi almasam bile ilerde kesin alırım ve bence bizim sorunumuzun çözümü bu cihaz kızlar...

klava:
canım evet aynen doğru anlamıın.elastikiyet kaybı için aldım yüzüm yanaklarım eritit ipincecik yaptı.e tabi yanaklırm eriyince epey yaşlıca gözüktüm.geçen gittiğim kuaför adam 39 yaşındaymış bana diyor ki sen benden küçüksüdür.adam hiç göstermiyordu yaşını.e heralde dedim.hata epey küçüksündür diyor bana.manyak.40 yaşında yaptı beni.31 yaşındayım ben.evet sadece yüzümü zayıflattı en çok baeğendiğim elmacık yanaklarımı eritti:çok üzgünüm:evet eskiden kilo aldığımda yanaklarım dolgunlaşıyordu cihazdan önce.ama artık dolgunlaşır mı böyle mi kalır bilemiyom:a015:yağ enjekte ettiremem.hem çok pahalı hem kalıcı diil ve hemde epey riskli.ben yanaklarımı geri istiyom yaa.tombul yanaklaımı istiyorum gerii

sanırım sen 23 yaşındasın canım bende 24.. genel olarak cihazın bir zararı yoksa, yaşımızla ilgili bir sorun olacagını sanmam. bence kullanılabilir.

kıslar valla etrafımda bu cihazlardan kullanan o kadar çok bayan var ki.ve çok memnunlar ya ben yanlış kullandım böyle oldu.ama başkalarının da yüzünü zayıflatmış.o kesin yani.bence hiçbir zararı yok .zayflatma dışında e oda istediğniz bişey sizin.o zaman alın derim ben.valla 1 ayda eritti yüzümü.garanti zayıflatıor yani ve bırakalı 7 gün oldu hala geri gelmedi yanaklarım:bbo:

ben yanlış kullandım derken canım ??? birde senin cihazın tam olarak markası falan ne ? ve nerden aldın ? çok soru sordum ama yanıtlarsan sevinirm :)

ya biraz daha ucuz olsaydı ben hemen alırdım çünkü annemin le beraber kullanmak istiyoruz da biraz pahalı gibi sanki yaaaa..

kızlar......... ben bu cihazdan almak istiyorum ama şunu merak edyorum neden 25 yaş ve üstü olmak gerekiyo? ben bi 5 sene daha beklemek istemiyorum......

Gıdı ve dolgun yanaktan kurtulmak için 1 tüp Gold Shape Kreme 130 ytl veriyorsunuzAlın size bitmez tükenmez kullan kullan sakla bir ürün.
Üstelik eşiniz ,kızkardeşiniz veya annenizle birlikte kullanabilirsiniz
Minimum masraf maksimum fayda..

kızlar gitti gidiyordaki satıcı bunu eklemiş en son:roflol::roflol::roflol:

kızlar bende bu cihazı almaya karar verdim. gamsee cim sen de kullanabilirisn diye düşünüyorum sonuçta lifitng amaclı kullanmıyoruz o yüzden cildimizde sarkma olmasını beklememize gerek yok.. 40 tan sonra kullanılmalı dese anlıycam ama 20 yaş ile 25 yaş arasında pekte fark yok.. ama yinede sen bilirisn..

bak canim sen kendin de yazmissin, yanaklarin etli olup olmamasi genetik, yuzunun kemik yapisina bagli. gayet zayif olmama ragmen yuzum genis oldugu icin brigit jones gibi gorunuyo yanaklarim :) dogal yoldan zayiflatma var mi die bayaa arastirmistim ama yabanci bir iki site yanaklari hareket ettirin ( somuruyomus gibi) demis ama genelde yanak torpuletme cozum olarak sunulmus. hatta melekler adasinda oynayan melda sanirim yaptirmis.ama bence cok deisme olmamis, kaldi ki bicok kisi sirf yuzum zayiflayacak die kilo veremiyo...

ya benim kilo problemimde var ama çok zayıfkende bedenime göre yanaklarım çok tombul gıdığımsa zayıf olmama rağmen vardı...............eee şimdi bide kilo alınca siz düşünün halimi..............

yanak törpületme nasıl oluyokiii:1shok::sm_confused: evet benimde biraz kemik yapımla ilgili sanırım oval degil biraz geniş benimde.. yanaklarım daha cok ortaya cıkıyoo.. ama birazda gıdı varyaaa onada sinir oluyorum..
bu arada kremde kullanmıştım işe yarıyor ama bıraktıktan sonra etkisi yavaş yavaş geciyo galibaa..:çok üzgünüm:

bence en iyi yöntem sanırım o cihaz kızlar ya bilmiyorum ama çok içime sindi o..yaşım 23 zaten bi sorun olcağını sanmıyorum..yanak törpiletmeye filan da cesaret edemen ben..zaten yüzüm geniş değil benim..yani zayıfladığında daha bir darlaşıyor..küçük yani..ama kilo alıncada yanaklar şişiyor direk ve olduğundan genişmiş gibi gözüküyor..yani yek sorunum benim aslında o şişen yanaklara engel olmak :))..ya ne dersiniz sizce gerçekten işe yararmı..satıcı bizi izliyorsan fiyatta birz indirim yapta alalım :))

yaa benim çene yapım geniş değilllllllllll.......... sadece yağ tabakası büyüyo olup olmadık zamanlarda, mesela 2 gün içinde... ben buu engellemek istiyorum... ya çenem geniş olsaydı alet falan işe de yaramazdı ki?? napıcam kemiği mi küçültcem o cihazla.. ama ben almak istiyorummmmm..... kıvılcım canım yaa olmaz mı bi problem diyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…