Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
nurbozkurt canım nasıl bşy ler çıkmış yanaklarında anlamadım sivilce gibi mi yani kremin etkisinden mi?
ya kızlar alıcam ben bu kremi ama niye bunu kullanırken yememize dikkat ediyoruz onu anlamadım..benim zaten yemedikten sonra yanaklarım 1 günde çöküyor..ama biraz fazla yediğim zamanda hemen yanaklarım kilo alıyor fakat vücudum almıyor..yani ben yediğim halde yanaklarımın kilo almamasını sağlayacak bir krem istiyorum ya ama bunu kullanırken aç kalmak zorundaysam eğer ben kullanmadan daeritirim o yanakları aç kalarak zaten ya of

kıvılcım canım pütürcükler cıkmıs ama zaten benım sıvılceler vardı ama gecer bence zaten cok kucuk kremı surmeden once yuzumu sabunle yıkasaydım cıkmazdı galıaba ,bence bu kremın etkısı kalıcıysa sen al gerı hemen yerıne gelırse nıye alasın ama benım hep vardı o yuzden aldım zaten zayıfım ,ama ac kalmıyosun iştahın azlıyo benım bıle iştahımı kestıyse artık,opüyorum canımcımmm

kıvılcım1 ben bi estetisyene falan gitmeyi düşünüyorum.. hatta gittiğimde bu tarzda tek birini yani seni gördüğümü de söylemeyi düşünüyorum benden başka... ama büyük ihtimalle başka türlü şeyler önermek için kremi tavsiye etmeyektir, ama ben bu durumdan çok sıkıldım, ben iştahım kesilsin istemiyorum ki zaten, ben daha da yemek istiyorum nasıl olsa kilo almıyorum.... ya bi de şu var, krem iştah kesiyosa eğer o yüzden kullananların yanakları zayıflıyo olmasın yani resmen zayıflarsan yüzünde küçülür...

nur bozkurt sağol canım benim :) o pütürciklerin sebebi belkide cildin daha önce böyle bir kremle tanışmadığı içindir ve alıştığı zaman geçeceğini sanıyorum..umarım işe yarar canım krem ya gelişmeleri mutlaka bekliyorum..
gamssecim kader arkadaşım benim canım ya sanırım bizim dururmumuz diğer arkadaşlardan daha farklı..biz eğer yemezsek yüzümüzden kilo verebiliyoruz fakat yediğimiz an da hele fazla kaçırırsak hemn yüzden alıyoruz fakat vücutta tık yok..ama diğer arkadaşlar sanırım yemeselerde yüzleri genelde kilolu...o yüzden o krem onlar için ideal fakat canım sanırım bizim formülümüz o krem değil.canım bende aynı senin gibi yediğim halde yüzümden kilo almamak istiyorum..yani birden bire yüzümün kilo almasından bir günde tipimin değişmesinden ve vücudumun çok zor almasından bıktım..ve vücudum zayıf olduğu halde dilediğim gibi yiyememekten nefret eder oldum..canım lütfen git şu estetikçiye hatta gidebilirsem bende gidicem canım ya ve bana muhakkak haber ver canım bekliyorum..

kıvılcım canımcım bence cıldıyey ye yada dıyetısyene goster bı hemen yıyınce yanaklarım şişiyo felan de bence ona gore bıseyler vardır yanı inş,yada bu krem kalıcılk saglıyosa bunu kulllan canım sızın durum farklıymıs-bugun abım yanakları ıncelmıs dedı,yuzumede yarın maskeye baslıcam,a.s.öptümmm

sağol canım benim evet cildiyeye değilde bir estetisyene danışmak istiyorum aslında...ya benim yanaklarım öyle tombul tombul da olmuyor ama kilo alıyor yani nasıl anlatılır bilmemki..neyse canım sağol önerilerin için bu arada çok şaşırdıö canım ya ve senin adına çok sevindim yanılmıyorsam sen daha yeni başlamıştın ve hemencik etkisini göstermiş böyle giderse sanırım yakında istediğin forma gelicekler canım darısı başıma artık aslında 2 gün düzenli spor yapsam hemen eriyiveriyo benimkilerde ama sonrada birazcık ölçüyü fazla kaçırayım hemen yine dolgunlaşıyorlar ..sağol hayatım önerilerin için..

sagol canım ya inş senınkı de çözümlenir cok sevınırım senın kı de zor bı durum gerckten ve ilginç,gidersen bizede söyle canımcımm neler oldugunu senı bol bol öptüm

angel nerdesın ya naptın etkıler ne durumda

kıvılcımcım bnce senın ıstedn tipte bi krem yoktur yeryuzunden hem yiceksin hayatın aynı dogrultuda gıdıcek ama kremı surunce yuzun ıncelıcek bıraktıındada etkısı devam edıcek bunun mucıze olması gerekır ınsaalh ıstedıın olur ne dıım

Selam kızlar bağlantımda sorun vardı o yüzden giremiodum..ben kullanalı 8-9 gün oldu. ama inanın bende bir gelişme yok nurcum sende incelme olmuş sanırım. sevindim senin adına.. bende henüz incelme falan olmadı... sanırım benim bünyemde işe yaramadı yaa.. oyski düzenli kullandım sabah akşam ama .. :çok üzgünüm: böyle yani kızlar neyse ben kullanmaya devam edicem zaten fazla bi krem kalmadı.

mrb kızlar nur son durum nedir sende canım
? ilk hafta bişey farketmediğimi yazmıştım size ama, krem etkisini bi süre sonra göstermeye basladı bende kızlar.. gıdıgımda etkisini baya bir gördüm , yanaklarda da incelme oldu biraz ama gıdıkta daha etkili oldu.. bir kremden beklenebilecek etkiyi gösteriyor bence .. eskiye nazaran fark var.. birde bünyeden bünyeye ve cilt tipine göre etkisi degişir.. o yüzden sonucu görmek için alıp kendinizde deneyin derim ben.
saglıcakla kalın öptüm sizi

angelcım sevındım gercekten nur etkılerını gordunuu yazmıstı en son sanırım ama sen etkısını gormedını soleyıp usulmustun gercktn gsel haber senınkı cnmyerimseniben

kızlar ben yenı bı tane daha aldıum ıcınızden mal demeyın cunku öbur kremı kullanırken hıc bogazıma hakım olamadım halbukı iştahım gıtmıstı ama buna ragmen işe yaradı bebişlerim tam ıstedıgım gıbı olmadı ,ama bıtane daha ısmarladım ama bu sefer cok cıddı bı sekıle ve yarın baslıyorum sırnaşık şey

gold shape face slımmıng cream 60ml-yüz için,ıkı cesıdı var zaten benım bıldıgım bırı vücut ıcın dıgerı bu yuz-evet krem ve acık kahve dogru senınkı canımcıma.s

ben de aliyim bu kremden kızlar ya,faydasını da görmüşsünüz

bakın be aşağıya kopyaladığım cihazın başka bi versiyonunun 2 aydır kullanıorum.beh elastikiyet kaybına karşı kullanmama rağmen ki yanaklarımdan memnundum.ve elmacık kemiklerimin çıkık olması çok güzel gösteriyordu beni.şimdi ne yanak kaldı ne elmacık yanağı.üstelik liftingin L sini yapmadı.ama yüz inceltmeye birebir.mutlaka kullanın

bakın be aşağıya kopyaladığım cihazın başka bi versiyonunun 2 aydır kullanıorum.beh elastikiyet kaybına karşı kullanmama rağmen ki yanaklarımdan memnundum.ve elmacık kemiklerimin çıkık olması çok güzel gösteriyordu beni.şimdi ne yanak kaldı ne elmacık yanağı.üstelik liftingin L sini yapmadı.ama yüz inceltmeye birebir.mutlaka kullanın

http://urun.gittigidiyor.com/YUZ-GERME-LIFTING-CIHAZI-SARKMA-GIDINI-YOK-ET_W0QQidZZ7610873

gamsse ve angel canım ne dersiniz tirmikkedinin kullandığı cihaz sanırım tam aradığımız şey..ben araştırdım inceledim internette onu fiyatı 300 ytl diyordu..ama çok işe yarıyor gibi..açıklamasında şişman yüzleride inceltiyor diyordu.sizce nasıl ya cesarete edemiyorum kullanmaya yaşım henüz genç olduğundan ama belki ilerki yaşlarda kullanırım fakat şuan bilemiyorum ya siz ne dersiniz..

25 yaştan itibaren kullanılabılıyor.alın bece.acaip zayıflatıor yüzü.

süper ama ben daha 20 yaşımdaym bana yaramaz ooooooo... ama en azından umutsuz değilim.. ilersi için bi çözüm var......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…