arkadaşlar madem bu kadar şikayetçisiniz tombul yanaklarınızdan alın lifting cihazını kurtulun.bakın ben kullanmış biri olarak diyorum kesin işe yarıyor.ama kullandığınız sürece zayıf kalıyor yanaklarınız.bırakınca geri geliyor bunu da bilin.ama uzun sürüyor geri gelmesi.benim2,5 ay oldu cihazı bırakalı 3,5 kg aldım vücudum epey kilo aldı.basenlerim çıktı ciddi ciddi.ama yüzüm yeni yeni dolmaya başladı.keşke hiç kullanmasaydım o cihazı hiç ..
peki cnm cildine başka bir zararı, yan etkisi oldumu? birde 1 ay kadar kullansak sonuç alırmıyız ??
bu karboksiterapi yüze uygulanıyo muuu?? peki hande sen yaptırdın mı nerden biliyosun?
bi de bişey sorcam benim adım gibi gerçekten gamzem var yanağımda acaba bu yağ dokusu falan eriyince alet yada başka bi yöntem ile, gamzem de gider mi kii? çok merak ettim yaa..
bu karboksiterapi yüze uygulanıyo muuu?? peki hande sen yaptırdın mı nerden biliyosun?
bi de bişey sorcam benim adım gibi gerçekten gamzem var yanağımda acaba bu yağ dokusu falan eriyince alet yada başka bi yöntem ile, gamzem de gider mi kii? çok merak ettim yaa..
gamseecim yaptırmayı düşünüyormusun gerçekten bunu ya bana çok riskli geldi ben cesaret edemem böyle birşeye..of canım ya geçenlerde yüzüm kendi kendine zaıflamıştı yoğun bir tempo için girmiştim ama birazcık gevşeyince hemen eski haline geliyor..ay anlamıyorum vücuttan almıyorum ama yüzümün maşallahı var ya ipim değişti resmen yine..canım ben o aleti almayı düşünüyorum ne dersin?
bugün onepten bi dr la konuştum adama anlattım lifting cihazı kullandım yüzüm eridi zayıfladı diye,dr da o cihazlar zaten yüzü zayıflatmak için dedi.bu arada ben cihazı bırakalı 3,5 ay oldu yüzüm dolgunlaşmadı.yani yüzünü zayıflatmak isteyenler o cihazı alın benim gibi günde 1 saat kullanın 2 ayda yüzünüz incecik kalıyor,garantili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?