Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

peki cnm cildine başka bir zararı, yan etkisi oldumu? birde 1 ay kadar kullansak sonuç alırmıyız ??

peki cnm cildine başka bir zararı, yan etkisi oldumu? birde 1 ay kadar kullansak sonuç alırmıyız ??

valla ben farkedemiyorum başka bi zarar verdiyse de bilmiyorum.görünürde başka bi zararı yok zayıflattı sadece.haa bir de yanlış kullanırsanız ki mutlaka ayna karşısında kullanılmalı.yanlış kullanırsanız yüzünüzde ince çizgi ve kırışıklığa sebep olabilir.ama dikkat ederseniz böyle bi şey söz konusu diil,size bağlı.1 ay günde 30 dakika kullanırsan yüzünü zayıflatır.benim yüzümü 3 haftada zayıflatmaya başladı.ama dediğim gibi yüzünün zayıflığnı korumak için sürekli kullanman gerek.a.s.

bu karboksiterapi yüze uygulanıyo muuu?? peki hande sen yaptırdın mı nerden biliyosun?
bi de bişey sorcam benim adım gibi gerçekten gamzem var yanağımda acaba bu yağ dokusu falan eriyince alet yada başka bi yöntem ile, gamzem de gider mi kii? çok merak ettim yaa..

canım benimm de gakzem var ama yüzüm zayıflayınca gitmedi gamzem.endişe etme gitmez.

canım benimm de gakzem var ama yüzüm zayıflayınca gitmedi gamzem.endişe etme gitmez.

Karboksiterapi ile gıdımı yokettim. Yan etkisi yok.İğne biraz can yakıyor :) Yanaklarda da uygulanabilir gibi düşünüyorum ama ben ihtiyaç duymadığım için denemedim.

tv de görmüştüm bayanın ismini hatırlamıyorum ama yüz yogası diye google dan bulabilirsin ben denedim gerçektende işe yarıyor yüz jimlastiği gibi hergün yapacaksın gıdık için dudakları kalınlaştırmak için gibi bir çok şey .....

arkadaşlar merhaba belki geç oldu ama yazayım dedim en azından sonra derdi olup da burayı okuyanlar faydalanır...benim de sorunum yanklarımın tombul olmasıydı yaşım 17...avonun anew serisinden bir ürün aldım sıkılaştırıcı linkini koyabilirim görebilesiniz diye....3 gündür kullanıyorum baya masaj da yapıorum harika oldu yüzüm farkediliyo yani...fiyatı da uygun ben gold shape almak istiyordum ama param yoko kadar o yüzden tavsiye ederim....

gold shape biraz farkettiriyor ama kalıcı degil oda bırakınca eski haline dönüyor.. yani benim öyle oldu.. bide cok pahalı tabii...

bu arada kremin adı clinical thermafirm/ face lifting cream...

arkadaşlar bu avonun anew serisi ama baktım tüm yaşlar içinmiş rahatladım valla=)

asıl başlık buymuş buraya da yazayım 54 ytlymiş şuanki fiyatı..

canım benim her iki yanağımdada var :) ve yanaklar gidince çok çok daha hoş duruo :) merak etme kötü bir yanı yok :) yani eğer şikayet ediyorsan çok mezoterapi yaptır yada karboksi .. ben mezo yaptırdım karboksi verilirkn yapılan yer şişiriyor ve acıtıyor :) tabi 4 5 dk sonra iniyor tabi doktorun ne önerdiği önemli :)

Son düzenleme:
teşekkürler... bişey sorcam buna kaç seans gitmen gerekti, ve herbir seansın fiyatı nedir? en önemlisi de kalıcı oluyo mu? yani sen bu uygulamayı yaptırdıktan sonra kilo aldın mı hiç? eğer aldıysan ve yanakların geri gelmediyse süper!!! ama bi de ben sürekli yüzüme kilo alıyorum o yüzden bana ne kadar fayda eder bilmiyorum...

gamseecim yaptırmayı düşünüyormusun gerçekten bunu ya bana çok riskli geldi ben cesaret edemem böyle birşeye..of canım ya geçenlerde yüzüm kendi kendine zaıflamıştı yoğun bir tempo için girmiştim ama birazcık gevşeyince hemen eski haline geliyor..ay anlamıyorum vücuttan almıyorum ama yüzümün maşallahı var ya ipim değişti resmen yine..canım ben o aleti almayı düşünüyorum ne dersin?

bugün onepten bi dr la konuştum adama anlattım lifting cihazı kullandım yüzüm eridi zayıfladı diye,dr da o cihazlar zaten yüzü zayıflatmak için dedi.bu arada ben cihazı bırakalı 3,5 ay oldu yüzüm dolgunlaşmadı.yani yüzünü zayıflatmak isteyenler o cihazı alın benim gibi günde 1 saat kullanın 2 ayda yüzünüz incecik kalıyor,garantili.

arkadaşlar biraz daha araştırdım.
Clarins in bi ürünü var 130 milyon, yüzün şeklini düzeltiyormus gıdığı yanağı yok ediyormuş ama bana pahalı geldi,zaten avonun termafirm lifting kremi sipariş etmiştim o yuzden almadım.
avon salı gunu elime gelicek, dnedikten sonra hemen bildiricem sizlere..
ayrıca bu ay 54den 34 milyona düşmüş ürün. indirimde..

moralinizi bozmayayım ama avonun o kremini thermafirm ünü kullandım ve yüzü inceltme etkisi yoka asla o kremde.sadece yüzü sıkılaştırma etksi var o bile yok doğru düzgün yani ben kullandım ve hiç bir etki görmedim. o ayrıca 30 yaş ve üstü için.sizin yaşlara uygun diil,bütün yaşlar için yazıor ama katoloğa bakın tekrar bi yerlerinde yazıor yaş aralığı..

ben almayı düşünüyorum bu cihazı iyice kafayı taktım ben buna..yoksa yüzüm şişmanlıyor diye vücudumdan kilo alamıyorum..hedefim yüzümü bu cihazla zayıflatıp yiyerek ve sporlada vücudumun kilo almasını sağlamak..canım ya yan etkisi yok dimi ve bunu kullanırken yemekten kesmeme gerek yok sanırım dimi bu çok önemli benim için çünkü aksi halde vücudum daha da çok zayıflayacaktır..birde fiyatı nekadardı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…