Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
hanımlar bende gıdı sorunum için greyfurt yağı aldım. yani ben greyfurt yağı diye istedim aktar verdi bişi kardenin greyfurt arıması. ama yağ gibi bişey zaten oda. ilk aldığım gün kullandım yanma falan çok fazla olmamıştı. ama ondan sorna kullanımlarım da fazlasıyla yaktı. yüzümü çok yaktığı için yüzüme sürmüyorum yan etkisi olur diye. yalnızca gıdımda kullanıyorum sizlerden kullanan oldumu? nasıl sonuçlar aldınız?

ya bende 47 kg ım.maşallah yuzum sankı çok kılolu bırının yuzu gibi.yüz yogası dıye bişey öğredım kaşık balon ve kalemle evde yapıorum.yüzümü zayıflatıp sıkılastırmaya calısıorum.sizde yapın

yanak törpületme mi oohooooo
daha neler cıkıcak bakalım kac lıraya yapıyorlarmıs bu eziyeti?

slm arkadaşlar bu siteyi gördüğüm iyi oldu.yazdıklarınızı biraz okudum. ve sanırım aynı sorunları paylaşıyoruz..bende yüzümün çok geniş olduğunu düşünüyorum ve aynaya her baktığımda önce koca bir surat görüyorum .işin ilginç yanı ise dışarı çıktığımda herkezin koca yüzüm yüzünden dikkatini çekeceğini düşünüyorum... 25 yaşına kadarda saçlarımı toplamaktan çok çekindim...
3 sene önce saçlarımı 3 numara kestirdim..hiç yakışmadığını düşündüğüm halde herkez çok yakıştırdı.o zaman aynaya baktığımda yüzüm küçük geliyordu. şimdi saçlarımı uzattım ve her topladığımda eskisi gibi hissediyorum..
bence bu düşüncelerimiz tamamen psikolojik... evet hepimizin yüzü toplu olabilir ama bunu beynimizde abartıyoruz bence...asıl bunu nasıl aşabiliriz onu çözümleyelim...
ha bide yüzü zayıf olanlar var onlarda yüzünün toplu olmasını istiyorlar ya onlara ne demeli.:) sevgilerle

ya benim de aynı derdim var 53 kilo 167 boyundayım ama yanaklarım yüzünden çok kilolu duruyorum aslında çok sevimli durdugunu söylüyolar ama nooolur biri bi çözüm bulsun ben çok rahatsızım(((((((

ya nerdesiniz kızlar?? ya ben bu problemden bıktım, yaa ciddi düşünüyorum da bu bi hastalık mı acaba? yok başka kimsede böyle bişey??

arkadaşlar aynı problem bende de var... kilo problemim olmamasına rağmen yanaklarım hep tombiş oldu... hem de 27 yaşımda olmama rağmen hala zayıflamadı... 30'undan sonra zayıflar diyorlar ama merakla bekliyorum... ben bu aralar gold shape kremini alıp denemeyi düşünüyorum. 2 aydır o yüz yogası dediiniz şeyi uyguluyorum ben ancak pek bir faydasını görmedim açıkçası... sanırım bunun tek çözümü estetik...

yaa millet nerdesinizz.. bi güncel tutamadık bizim konuyu, ilk sayfada dursun ki belki bişeyler söylemek isteyen olur..

yaa millet nerdesinizz.. bi güncel tutamadık bizim konuyu, ilk sayfada dursun ki belki bişeyler söylemek isteyen olur..

dolgun yüzler yasınızın ılerde daha kucuk durmasını saglıycaktır oynamayın yanaklarınızla benm de kocaman ama boşverın hem gıdılar için masaj e ıyı yontem bence

yaa ama bana çok yakışıyo zayıfken.. yani asıl sorun bu da değil bedenim kilo almadan yzüm de almasın yaa ne biçim iş bu...

ama bişey var hepimiz kendimizde olmayanı istiyoruz. zayıf olan şişmanlamak, yanakları olmayan sıkılası yanakları olsun ister, düzler kıvırcık ister, küçük göğüs büyük büyük gözüs küçük ister... sadece uzun saç ve dolgun dudak konusunda hemfikiriz galiba

dolgun yanak bence kötü bişi deil ki... hatta çok zayıf yüzden daha iyi, ayrıca yaşlanınca da daha genç gösterecek bizleri... ancak gıdı olayı kötü... ben gıdımın sımsıkı olmasını ve çene kısmı üzerindeki fazlalıkların gitmesini istiyorum asıl... onu başarsam

ya arkadaşlar benim yanaklarım sarkık duruyo kısaca somurtuk bi durum var germek için bildiğiniz bi hareket varmdır??????????(((

mezo veya karboksi düşünebilirsin zararı olmuyor 2 seans sonra gidiyor :)

canım kimde var böle bişi demişin ama bende de var valla hemen yüzüm kilo alıo.napcam bilmiom :çok üzgünümffffffffffffff

kıslarr ne var ne yok.. uzun zamandır yazamadım bu konuyu bi çözüm üreten varmı..ya ben taktım o alete kızlar almak istiyorum ama endişelerimde var

arkadaşlar madem bu kadar şikayetçisiniz tombul yanaklarınızdan alın lifting cihazını kurtulun.bakın ben kullanmış biri olarak diyorum kesin işe yarıyor.ama kullandığınız sürece zayıf kalıyor yanaklarınız.bırakınca geri geliyor bunu da bilin.ama uzun sürüyor geri gelmesi.benim2,5 ay oldu cihazı bırakalı 3,5 kg aldım vücudum epey kilo aldı.basenlerim çıktı ciddi ciddi.ama yüzüm yeni yeni dolmaya başladı.keşke hiç kullanmasaydım o cihazı hiç ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…