bendede gıdık var her aklıma geldikçe elimle tokat atar gibi masaj yaparım denemelisin
yanak törpületme mi oohooooobak canim sen kendin de yazmissin, yanaklarin etli olup olmamasi genetik, yuzunun kemik yapisina bagli. gayet zayif olmama ragmen yuzum genis oldugu icin brigit jones gibi gorunuyo yanaklarim :) dogal yoldan zayiflatma var mi die bayaa arastirmistim ama yabanci bir iki site yanaklari hareket ettirin ( somuruyomus gibi) demis ama genelde yanak torpuletme cozum olarak sunulmus. hatta melekler adasinda oynayan melda sanirim yaptirmis.ama bence cok deisme olmamis, kaldi ki bicok kisi sirf yuzum zayiflayacak die kilo veremiyo...
yaa millet nerdesinizz.. bi güncel tutamadık bizim konuyu, ilk sayfada dursun ki belki bişeyler söylemek isteyen olur..
Ya Evet Angel-24 Yaa..
Bi De Okumuşsundur Belki Daha öncede 100 Defa Yazdim Oraya Buraya, Ben Yüzüme Aliyorum Yaa.. 2 Gün Yesem şööylee Iştahli Iştahli Hemen Tip Değişiyo Yaa Kimde Var Böyle Bişi Yaa?? Hani Bak 5-10 Kilodan Bahsetmiyorum 1 Kilodan Bile Bahstmiyorum Yaa 2 Gün Diyorum 2 Gün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?