Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

süpeerr demek cildini sıkılaştırdı. bu bile güzel yaa.. umarım istediğimiz sonucuda verir:dance:

ayh inş inş..:dance:bnde sasırmadım acıkcası guvenıodum krem hakkında duyduklarıma cunku.

çağla cım yaa çok sabırsızsın diceksin ama merak ediyorum nasıl gidiyo?:uhm: çünkü bende bi kaç gün içinde bu kremi sipariş etmek istiyorum ama acaba beklesem mi senin kremi bitirmeni? :sm_confused:sonuç almak için daha erken biliorum ama varmı bir gelişmee

ya ne zamandır giremedim, merak da ediyordum.var mı bir gelişme çağla.2 haftada etki etmesi lazım.tanıtımında 1 hafta diyordu bir sitede.

angelcım aslında erken dııl cunku 1 hafta sure verıldı sorası kendı ıstegıne gore dewam edıosun.acıkcası ben bırakmadım krem bıtene kadar kullanıcam ama azalttım kullanmayı ılk basladıım kadar sık kullanmıorum belırtılende bu zaten.ben cok memnum kaldım yuzum sıkılastı ve gıdıım kalmadı gercekten cok hafıf yanak kaldı oda 1 haftaya tamamıle gecıcek dıe umuorum kızlar krem gercketne bosa solenmıs bı krem dılmıs basta korktum ama ben cok memnunum dewamda edıcem:roflol::1rolleyes:

canıım yaa gercekten gıdıgınn gittimi bu süpeer bi haber.. ayy cok sevindim :1hug: çünkü beni en cok rahatsız eden gıdık olayı cildinin sıkılaşmasıda güzel çünkü benim bunada ihtiyacım varr.:smiley-cool:. ok dir o zaman bende alıcam.. :içelim:

canım çok sevindim senin adına darısı başımıza artık angelciğim...kızlar peki bu kremin adı tam olarak neydi ve nerden alıcam..ay bende kesin alıcam..fiyatı nekadardı peki..çağlaacığım yalnız sana bir kaç sorum olucak önce..benim gıdık problemim yok sadece yanaklarım birazdaha çukur olsun istiyorumo yüzden sadece yanaklarıma kullanıcam fakat cildim çok hassas sivilce filan yapar mı canım ya öyle bşy oldumu sende..birde cildimi sıkılaştırdı derken gözenekleri filan mı küçülttü yani? canım çok soru sordum kusura bakma ama heyecanlandım biraz :))

ayyy.angelcım sen de al sen de kullan.sende de işe yararsa kesin alcammmsüprizzzzzsağol çağlacım sayende ümitlerim yeniden yeşerdia.s.

gold shape face slimming lotion canım..
bende internetten sipariş edicem eczane nautilus den. bakalım inşallah en yakın zamanda alırım..:1rolleyes:

jewelcim paylaşırım tabiki burdan bende sonucu.. valla benimde umutlarım yeserdi bizim sorunumuz kimilerine komik gelebilir ama ben harbi harbi kafaya takıyodum yaa.. ben kremle beraber yüz yogasıda yapıcam belki etkisi artar hehehe.:teytey: bırakmıştım ben yüz yogasını bu arada..:icecream:

sağol canım..valla ben bu habere çok sevindim ama cildim hassas olduğu için halen sivilce yapar iye korkuyorum..ama sanırım çağlaaya yapmamış..aynen canım ya bıraktım bende yüz yogosono..bir ara bir hafta boyunca düzenli olarak devam ettim ama sonra bıraktım..yine mi başlasam acaba ?

kıvılcım bu yüz yogasının etkisi ancak çok uzun vadede yapılırsa ortaya çıkar gibi geliyor.. sabırla düzenli yapmak lazım.. ben hem üşeniyorum hemde yaparken sıkılıyorum.. birtek burun harekeeti vardıya onu yapıyorum.. o kolayıma geliyor galiba.:roflol:

evet angelcığım bencede öyle ..aynen artık bende yaparken sıkılıyorum..birtek kalem hareketini yapıyorum bu aralar okadar diğerlerini yapmaya kalksam hepsini toplam 5 dk bile yapamıyorım maalesef..ya ben şimdi şu kreme taktım kafayı alsammı diye düşünüyorum..ama bir yandan da bıraktığımızda daha kötü olur diye korkuyorum..internette krem hakkında bilgilar var okudun mı..google kremin adını yaz bir oku istersen iştah filan da kesiyormuş..

iştahmı kesiyomuş? ilginç .. ama sanmam öyle bir etkisi olsa çağla bahsederdi bence.. kremi bıraktıgında daha kötü olacagını sanmam ben ama bizim yanaklarımızn tombul olması genetik yapımızdan kaynaklandıgı için bir süre sonra eski halini alma ihtimali yüksek. birde yediklerimize dikkat etmemiz gerekecek tabii..belkide sonuç aldıktan sonra bu kremin ikincisinden alıp ara ara kullanmak gerekecek.. bilmiorum açıkcası bunlar sadece tahminlerim. ben alıp denemeyi düşünüyorum kesin kremi canım.

evet canım internette krem hakkında o bilgide var..kremi kullandıktan sonra yediklerimized e dikkat etmemiz gerekiyormuş..ben anneme almayı düşünüyorum ..bu aralar kilo aldı ve göbeği çok büyüdü..onda denicem etkisini görürsem bende kullanıcamm...internette okuduğum kadarıyla her bölgede kullanılıyormuş..hatta bir resim var 1 haftada kadının göbeğini accayip eritmiş..ama nekadar doğrudur bilemem tabi..umarım yüzede öyle etkisi vardır..

ama yüz için olanı ile vücut için olanı farklı biliyosun dimi canıma.s

bilmiyordum canım ben ikisi içinde aynı sanıyordum sağol uyardığın için...ama internette öyle yazmıyordu canım sanki yoksa ben mi yanlış okudum acaba ... sağol canımcım

GOLD SHAPE FIRMING LOTION 220 ML (VÜCUT İÇİN)

GOLD SHAPE FACE SLİMMİNG LOTİON 60 ML(YÜZ İÇİN)

ZATEN FİYATLARIDA FARKLI CANIM YÜZ İÇİN OLANI 130 YTL, VÜCUT İÇİN OLANI 150 YTLa.s.

sağol canım..bunu bilmiyordum önemli bitr konu bu yüz ve vücut için olanların ayrı olması..ben anneme alıp arada bende yüzüm için kullanmayı düşünüyordum ayrı olabileceğini düşünmemiştim.

ya gitmiş mi gerçekten de.. ama kıvılcım1 senle problemimiz aynı acaba bize de bi faydası olur mu ki?? yeniden yağ tabakası oluşması ihtimali çok yüksek... hem de sen de biliyosun ki 1-2 gün gibi kısa bir sürede.... ne dersin??

bilmiyorum canım ya ama ben daha çok yan etkilerinden korkuyorum yani cildime zarar vermesinden korkuyorum ...onun dışında işe yarar mı bilemiyeceğim çünkü benim yüzüm inan bir anda kilo alıyor ..eve geldiğimde süzülmüş oluoyr ama fazla yemek yiyim hemen şişebiliyor ve anında tipim değişiyor..çok sinir bozucu birşey gerçekten..vücuttan almadığım halde yüzümden alıyorum hemen..ama oldukça etkili bir kreme benziyor canım ya demenkte fayda var aslında ama yine tereddütlerim var tabi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…