2 gun oldu kullanmaya baslayalı su an ıcın solıyebılceım angelcım yuzumu ınanıllaz sıkılastırmıs olması bakalım daha 2.gun kokusu cok hos fafı bı koku sewmdım ben hemen emılmıo ama tatlım:smiley-cool:
çağla cım yaa çok sabırsızsın diceksin ama merak ediyorum nasıl gidiyo?:uhm: çünkü bende bi kaç gün içinde bu kremi sipariş etmek istiyorum ama acaba beklesem mi senin kremi bitirmeni? :sm_confused:sonuç almak için daha erken biliorum ama varmı bir gelişmee
angelcım aslında erken dııl cunku 1 hafta sure verıldı sorası kendı ıstegıne gore dewam edıosun.acıkcası ben bırakmadım krem bıtene kadar kullanıcam ama azalttım kullanmayı ılk basladıım kadar sık kullanmıorum belırtılende bu zaten.ben cok memnum kaldım yuzum sıkılastı ve gıdıım kalmadı gercekten cok hafıf yanak kaldı oda 1 haftaya tamamıle gecıcek dıe umuorum kızlar krem gercketne bosa solenmıs bı krem dılmıs basta korktum ama ben cok memnunum dewamda edıcem:roflol::1rolleyes:
canıım yaa gercekten gıdıgınn gittimi bu süpeer bi haber.. ayy cok sevindim :1hug: çünkü beni en cok rahatsız eden gıdık olayıcildinin sıkılaşmasıda güzel çünkü benim bunada ihtiyacım varr.:smiley-cool:. ok dir o zaman bende alıcam.. :içelim:
canım çok sevindim senin adına darısı başımıza artık angelciğim...kızlar peki bu kremin adı tam olarak neydi ve nerden alıcam..ay bende kesin alıcam..fiyatı nekadardı peki..çağlaacığım yalnız sana bir kaç sorum olucak önce..benim gıdık problemim yok sadece yanaklarım birazdaha çukur olsun istiyorumo yüzden sadece yanaklarıma kullanıcam fakat cildim çok hassas sivilce filan yapar mı canım ya öyle bşy oldumu sende..birde cildimi sıkılaştırdı derken gözenekleri filan mı küçülttü yani? canım çok soru sordum kusura bakma ama heyecanlandım biraz :))
evet angelcığım bencede öyle ..aynen artık bende yaparken sıkılıyorum..birtek kalem hareketini yapıyorum bu aralar okadar diğerlerini yapmaya kalksam hepsini toplam 5 dk bile yapamıyorım maalesef..ya ben şimdi şu kreme taktım kafayı alsammı diye düşünüyorum..ama bir yandan da bıraktığımızda daha kötü olur diye korkuyorum..internette krem hakkında bilgilar var okudun mı..google kremin adını yaz bir oku istersen iştah filan da kesiyormuş..
evet canım internette krem hakkında o bilgide var..kremi kullandıktan sonra yediklerimized e dikkat etmemiz gerekiyormuş..ben anneme almayı düşünüyorum ..bu aralar kilo aldı ve göbeği çok büyüdü..onda denicem etkisini görürsem bende kullanıcamm...internette okuduğum kadarıyla her bölgede kullanılıyormuş..hatta bir resim var 1 haftada kadının göbeğini accayip eritmiş..ama nekadar doğrudur bilemem tabi..umarım yüzede öyle etkisi vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?