arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu üründen. hatta bu ürünün varlığını öğreneli 1 yıl oldu diyebilirim. ve google beni bu başlığa getirdi. bu başlık için sırf üye olmuştum diyebilirim. fakat bazı durumlardan dolayı böyle konuları erteledim. konudaki bütün mesajları okudum tek tek. lütfen kullananlar son durumları hakkında bilgi verebilir mi ? çünkü birkaç sorum olacak mesajlar üzerine.
1- herkes başka başka sitelerden almış. ben tongkatmadura.com u düşünüyordum. fakat ordan alanlar mikrop kaptığını ve pişman olduklarını belirtmişler. tr den sipariş vereceğim. ve yurtdışından getirtmek istemiyorum. malum çok uzun sürede geliyormuş. fiyatı farketmez en güvenilir site hangisi acaba ?
2-renkleri konusunda herkes farklı bişey söylemiş. hangi rengi tavsiye edersiniz ?
3-doğum yapmadım, öyle çook bir bolluk da yok ama cinsel ilişkiye daha başlamadan bile aşırı ıslandığım için eşimi hissetmekte zorluk çekiyorum. oda aynı durumda sanırım çünkü cinsel hayatımız daha yeni olmamıza rağmen baya düşüşte. belkide bu durumdan kaynaklanıyordur. o yüzden bu aşırı ıslanma olayını durduruyormu ? çünkü ben wc ye kaçıp kurulamak zorunda kalıyorum her ilişkimizde.
4-bazı arkadaşlar 3-4 kullanım sonrası akıntı gelmiyor yazmışlar. peki ilişkiden 1 saat önce falan yapsam o arada o akıntı dediğiniz kahverengi şeyler akar gidermi ? çünkü eşimin böyle şeyler çıktığını farketmesini istemem. zaten düşüşteyiz dibe vurmayalım birde bu yüzden.
5-bu sabun gibi olan çubuğu içeri soktuktan ve bekletip çıkarttıktan sonra vajina bölgemizi yıkıyormuyuz? yani mesela iç kısmınıda kısmen yıkıyormuyuz? ve herhangi bir yanma kaşıntı vs oluşuyormu ?
lütfen reklam amacı ile yazan arkadaşlar insanların umutlarıyla oynamayın. gerçekten kullanıp memnun kalan ve kalmayanlar cevap versin. çünkü okuduklarımın yarısı reklam kokuyor.
en önemlisi dolandırılmak istemiyorum böyle bir şeyi satın almak isterken ve sağlıktan da olmayalım. sonuçta o bölgenin bie ph ı var ve normal sabun bile kullanmamamız öneriliyor. yazdığımı sabırla okuyup cevaplayacak olan arkadaşlara çok çok teşekkür ederim şimdiden. bayağı bir uzun oldu.. :*