- 3 Kasım 2014
- 4
- 0
- 1
- 42
4 bin tl civarı diye duydum doğru mudur?Teşekkür ederim haftaya randevu alıp görüşücem takribi bişey öğrenmek istedım aslında
Hastahaneden randevu alırken internetten doktor adı seçme bölümü yok ya
Siz özel randevu mu aldınız acaba? Bende haftaya görüşmeye gitmek istiyorum da normal randevu aldığımızda hangi doktor çıkar acaba, özel randevu ücreti kaç tl bu arada bilgi verirseniz çoook sevinirim artık benimd ameliyat olmam gerekiyor
Bu arada memnun musunuz doktorunuzdan ve ameliyatınızdan:) fiyat 3000den fazlamı ay sizi bulmuşken çok soru sordum ama kusura bakmayın :)Tonguc beyle özel randevu alarak gorusebilirsiniz ben geçen yıl ameliyat oldum 110 liraydi muayene ücreti bu yıl değişmiştir diye düşünüyorum
Bu arada memnun musunuz doktorunuzdan ve ameliyatınızdan:) fiyat 3000den fazlamı ay sizi bulmuşken çok soru sordum ama kusura bakmayın :)
Merhaba Risus.. Hiç aklımda yoktu ama yazılanları okuyunca ben de Tonguç Bey'e gitmeye karar verdim. Benim aklımda da meme dikleştirme ve büyütme var. Uygulamaya ilişkin nasıl yorum yapar acaba.. İki çocuğumdan sonra benim için bir zorunluluk haline geldi bu durum.. Tonguç Bey'le sürecinizden biraz bahsedermisiniz.. Hangi kriterlere göre nasıl bir değerlendirme ve karar safhası geçirdiniz? Hangi metoda karar verildi? Memnun kaldığınıza göre naturel bir sonuç elde ettiniz.. Öncesi/sonrası fotosu paylaşabilirmisiniz mahsuru yoksa..Kızlar ben tonguç beye silikon ve dolgu ameliyatı oldum, burun revizyonu ve göz kapağı ameliyatımıda ona olacağım.
kendisi mükemmel bi doktor. inanılmaz şeyler yapıyor.
ancak internetten veya telefonla randevu alındığını ilk defa sizden duyuyorum ben silikon ameliyatımı olalı 1 yıl oldu hiç telefonla veya internetten almadım onunla görüşmek için. birtek anestezi raporum için internetten randevu almıştım okadar :)
kendisi umuttepedeki diğer plastik cerrahlar gibi numaratör sayısı kadar hasta bakıp mesaisini doldurup evine gitme çabasında olmadığı için muayenelerini kendisi uygun vakitlerde veriyor. ben kendisiyle ameliyat öncesi 3 saat nasıl yapsak ne yapsak diye ameliyat detayı konuştuğumuzu bilirim..
siz ne istediğinizi anlatın gerisini ona bırakın, okadar diyorum :)
aslında bende şu önümdeki 2 hafta içinde ona muayeneye gitmek istiyorum burun revizyonu ve dolgu için ama bir türlü vakit bulamıyorum siz gelişmeleri buradan yazın ben takip edeyim olurmu :)
Ben cumartesi günü görüştüm. Normalde karşılamıyor ama yine de özel sağlık sigortası indirimi yaparak ücretlendiriyorlar muayeneyi. Ben 145TL ödedim mesela. Ayrıca benim görüşmem 5 dakika değil 2,5 saat sürdü. Son derece ilgili bir şekilde dinledi. Her soruma cevap verip, her türlü ayrıntıyı sıkılmadan anlattı Tonguç Bey. Ben çok memnun kaldım.. Bu arada artık üniversite hastanesinde hasta bakmıyormuş..randevu ücreti 250 tl olmuş medical parka geçince :))) gidip 5dk bişey sorcan çat 250 veriyon bence pahalı
Merhaba Hülya Kevin.. Öncelikle geçmiş olsun. MedicalPark'ta mı oldunuz ameliyatınızı?..merhabalar, ben de 4 aralık tonguç hocaya ameliyat oldum. bel,göbek,basenler,iç bacak,kalça liposuction ve 2 ben alındı. alınan yağlarla göğüs dolgusu ve yüz dolgusu yapıldı. göğüslere protez takıldı. 8 saat ameliyat sürdü. 6lt den fazla yağ çıktı. hem doktorlarım için hem de benim için zorlu bir ameliyattı.
benim korkularımı pozitif yaklaşımıyla yenmemi sağladı. ağrılarım sezaryene göre çok çok hafifti. ama ağrılıydı. ağrılarım 4.günden itibaren hızla geçmeye başladı. 11.günümdeyim. ağrım kalmadı. kollarımı rahat hareket ettiriyorum. benim içim mutlu sonuç oldu. yurtdışı dönüşü burun ameliyatı olacağım. burun estetik olmayacak.alt konka küçültmesi olacak.
not: ilk muayenede giriş olmadan kabul etti ve illa ücreti yatır gibi birşey söylemedi. karar verirken mutlaka olmalısın,ihtiyacın var gibi beni ikna etme çabası olmadı. ücrette hep yardımcı oldu(hem hastane yönetimi hem doktorum oldukça yardımcı oldular)
Ayrıca sürekli botox yapma çabasında. Burnum hakkında konuşuyorum konuyu sürekli botox a getiriyor hatta eşime bile yapmak istedi gencecik insanlarınız derdimiz burun başka bir şey değil.
teşekkür ederim. epeyce iyileştim. artık herşeyi yapar oldum. en önemlisi 15,5 kilo ağırlığındaki oğlumu kucağımda taşıyabiliryorum. kol kaslarımı aktif kullanabiliyorum. hala korseyi çıkarmadım. 2 hafta daha kullanmak istiyorum. hatta 2 beden küçüğünü alıp yurt dışında da kullanmak istiyorum. korseyi acayip sevdim. kendi ciltim gibi hissediyorum.Merhaba Hülya Kevin.. Öncelikle geçmiş olsun. MedicalPark'ta mı oldunuz ameliyatınızı?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?