Tonguç İşken'e ameliyat olanlar, olacaklar.. Bızde burda paylaşalım mıı ??

140 tl muayene ücreti.poliklinikler bölümüne gidiyosun A kapısıydı sanıırm .orda parayı yatırıyosun girişte.üst katta da dr un odası var.

140 tl muayene ücreti.poliklinikler bölümüne gidiyosun A kapısıydı sanıırm .orda parayı yatırıyosun girişte.üst katta da dr un odası var.

Teşekkür ederim. Arayıp randevu almak istiyorum ama nedense cesaret edemiyorum ya :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim. Arayıp randevu almak istiyorum ama nedense cesaret edemiyorum ya :/

sahip olduğun burnunu ömrün boyunca dert edeceksen cesaret etmelisin arkadaşım.

Az önce randevu almak için aradım ama ben 23ünden sonra istiyorum randevuyu, o zaman 25inde arayın dediler. Randevu günlerini haftadan haftaya ayarlıyorlarmış. Bir randevu alamadım belki ama en azından ufak bir adım attım.

iyi yapmışsın arkadaşım, ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun

10haziranda meme büyütme ve yağ dolgusu oldu yüzüme ben gayet memnunum sonbaharda da burnumu yapacağız :)

Bana acil Tonguç Bey'in mail adresi gerekli kızlar direkt hocayla görüşüp resim yollamam lazım yurtdışındayım bu sene tek seferde gelip işimi halletmem gerekli(

Bana acil Tonguç Bey'in mail adresi gerekli kızlar direkt hocayla görüşüp resim yollamam lazım yurtdışındayım bu sene tek seferde gelip işimi halletmem gerekli(

Ben internetten bir mail adresini bulmuştum sanırım üniversitenin sitesindendi. Mail attım kendisine ameliyat olmak istiyordum ama geri dönmedi. Şimdi başka bir doktorla görüşüyorum.

Merhaba arkadaslar oncelikle ameliyat olan arkadaslara cok cok gecmis olsun :) ben yillardir burnumdan sikayetciyim hep uzulup agliyordum gerci kimseye soylemedim cekindim malesef ailemin estetige karsi cikacaklarini dusunmustum gecen ilk kez konustum anlayisla karşıladılar yaptiralim dediler ama tarih malumunuz okullarin acilmasina kalmis bir ay hemen yaptirip guzel bir burnum olsun mutlu olayim istiyorum ama ote yandan o zamana iyileşir mi guvenilir doktor olur mu cok korkuyorum hemem yaptirmak aceleye getirmekte istemiyorum ama 1 yili daha boyle gecirmek istemiyorum aksamlari guzel bir burunlu hayatin hayallerini kuruyorum.akademideki yasin unalle gorustum istedigim burunu soylemiycek miyim dediğimde senin oyle bir hakkin yok dogal olani yapicaz yuzune gore dedi acikcasi eskisi gibi bir burun yapar diye korkutugum icin ona yaptirmayi dusunmuyorum artik ne yapmaliyim tavsiyelerinizi bekliyorum

yaklaşık 45 gün önce tonguç bey e ameliyat oldum hem istediğim gibi abartılı olmadı hem de doğal göründüğünü söylüyorlar, tonguç beyle görüşün derim

KOÜ Araştırma Hastanesi'nde görev yapıyorsa neden muayenesi ücretli ki? Sonuçta devlet hastanesi oluyor!?... MHRS'de adı çıkmıyor gerçi. Peki ameliyat sonrası kontroller de ayrıca ücrete tabi mi? ve ameliyattan bir gece önce hastaneye yatış yapılıyor denilmiş. Peki ya ameliyat sonrası yine bi gün yatış daha yapılıyor mu?

özel muayene olduğu için ücretli ve bir kez ücret ödemeniz yetiyor sonrasında tekrar bir şey ödenmiyor. ben ameliyattan önceki gün yatışımı yaptım ertesi sabah hastaneye gittim o gün yani ameliyat olduğum gün hastanedeydim sonraki sabah doktor kontrolünden sonra çıkış yaptım

ne kadar ödedin ameliyat için

Tonguç bey e ameliyat olmayı düşünüyorum fiyat bilgisi alabilir miyim arkadaşlar lütfen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…