Merhaba arkadaşlar, Tonguç beye muayene olmak için verdiğiniz numaralardan randevu alıyoruz anladığım kadarıyla peki muayene ücretli mi ve ne kadar bir ücreti var? Ayrıca kocaeli üni hastanesinde muayene değil mi?
140 tl muayene ücreti.poliklinikler bölümüne gidiyosun A kapısıydı sanıırm .orda parayı yatırıyosun girişte.üst katta da dr un odası var.
Teşekkür ederim. Arayıp randevu almak istiyorum ama nedense cesaret edemiyorum ya :/
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sahip olduğun burnunu ömrün boyunca dert edeceksen cesaret etmelisin arkadaşım.
Az önce randevu almak için aradım ama ben 23ünden sonra istiyorum randevuyu, o zaman 25inde arayın dediler. Randevu günlerini haftadan haftaya ayarlıyorlarmış. Bir randevu alamadım belki ama en azından ufak bir adım attım.
iyi yapmışsın arkadaşım, ne zaman ameliyat olmayı düşünüyorsun
Bana acil Tonguç Bey'in mail adresi gerekli kızlar direkt hocayla görüşüp resim yollamam lazım yurtdışındayım bu sene tek seferde gelip işimi halletmem gerekli(
Merhaba arkadaslar oncelikle ameliyat olan arkadaslara cok cok gecmis olsun :) ben yillardir burnumdan sikayetciyim hep uzulup agliyordum gerci kimseye soylemedim cekindim malesef ailemin estetige karsi cikacaklarini dusunmustum gecen ilk kez konustum anlayisla karşıladılar yaptiralim dediler ama tarih malumunuz okullarin acilmasina kalmis bir ay hemen yaptirip guzel bir burnum olsun mutlu olayim istiyorum ama ote yandan o zamana iyileşir mi guvenilir doktor olur mu cok korkuyorum hemem yaptirmak aceleye getirmekte istemiyorum ama 1 yili daha boyle gecirmek istemiyorum aksamlari guzel bir burunlu hayatin hayallerini kuruyorum.akademideki yasin unalle gorustum istedigim burunu soylemiycek miyim dediğimde senin oyle bir hakkin yok dogal olani yapicaz yuzune gore dedi acikcasi eskisi gibi bir burun yapar diye korkutugum icin ona yaptirmayi dusunmuyorum artik ne yapmaliyim tavsiyelerinizi bekliyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özel muayene olduğu için ücretli ve bir kez ücret ödemeniz yetiyor sonrasında tekrar bir şey ödenmiyor. ben ameliyattan önceki gün yatışımı yaptım ertesi sabah hastaneye gittim o gün yani ameliyat olduğum gün hastanedeydim sonraki sabah doktor kontrolünden sonra çıkış yaptım
Randevu Almak İçin; 0 262 303 73 06 veya 0 262 303 86 69 Arayınız.
Canım yukarıdaki numaralardan randevu alıyorsun.özel muayene ücretli.nasıl karar verdin ben de düşünüyorum gün de aldım ama olan kimseyle görüşemedim fotoğraf da görmedim.
Kocaeli umuttepe araştırma hastanesinde çalışıyor bu arada
kendisiyle görüşseniz daha net ve doğru bir cevap alabilirsiniz bence :) kesinlikle çok başarılı bir doktor,görüşmenizi de tavsiye ederim :)Tonguç bey e ameliyat olmayı düşünüyorum fiyat bilgisi alabilir miyim arkadaşlar lütfen??
Teşekkür ederim haftaya randevu alıp görüşücem takribi bişey öğrenmek istedım aslındakendisiyle görüşseniz daha net ve doğru bir cevap alabilirsiniz bence :) kesinlikle çok başarılı bir doktor,görüşmenizi de tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?