bilmiyorum ve haberimiz de yoktu kendimizi de hazırlamıştık.
dediğim gibi izin aldım iş yerinden ve şuan yeniden alamıyorum açıkcası bilmiyorum ne zaman olucak moralim çok bozuldu...
aradım doktoru çünkü perşembe gel demişti ama gidemiyorum iptal etmek zorundayım
yeni gelişmeler var bakalım haftaya haber vereceğim canım:)
Öncelikle hayırlı olsun canım:) ben bana özelden mail adreslerini atan arkadaşlarıma durumu açıkladım kısaca burada da bahsediyim geçen çarşamba ameliyat oldum ama farklı bir doktora oldum ve çok çabuk gerçekleşti herşey haber de veremedim çok şükür morluk ağrım sızım ve birazcık dışında hemen hemen hiç şişliğim olmadı ama operasyondan operasyona farkediyor bu durum.
O yüzden sabırlı olmalıyız benim de burnum şuan şiş yarın randevum var bakalım doktorum beni rahatlatacak diye umuyorum. Raporumu da haftaya kadar vermiş aslında kendimi iyi hissediyorum dolaşıyorum ama mikrop kapabilir daha kötü olur sonra dedi o yüzden onu dinliyorum.
Burnumun şekli biraz belli oluyor ama bandajlı olduğu için tam anlayamıyorum ve acele etmek istemiyorum, inan moralim hemen bozulabiliyor çünkü bu ameliyatı ne zamandır bekliyordum:) şuan ki sevincim ameliyat sonrasının hafif geçmesi ve arada tıkansa da nefes alabilmem çünkü sol taraftan çok zor alıyordum.
Doktorunun tecrübesi konusunda zaten kimse birşey diyemez dediğin gibi ana bilim dalı başkanı ve burun konusunda uzmanlaşmış o yüzden moralini bozma ve korkma çünkü kendini üzmenin şuan sana en ufak faydası yok sadece zamana ihtiyacın var:)
Merhaba arkadaşlar, Tonguç beye muayene olmak için verdiğiniz numaralardan randevu alıyoruz anladığım kadarıyla peki muayene ücretli mi ve ne kadar bir ücreti var? Ayrıca kocaeli üni hastanesinde muayene değil mi?
100 ya da 110 du sanırım , fakultede muayene ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?