Tonguç İşken'e ameliyat olanlar, olacaklar.. Bızde burda paylaşalım mıı ??

Nev canım Allah yardımcın olsun yarınki ameliyatta.dualarım seninle.tez zamanda aramıza dönersin inşallah :)

canım ameliyat olamadım, dün akşam ailecek gittik yatış için ama doktorum iptal olduğunu söyledi bugün için.
o kadar stresliydim ki gittiğimde yani inanamadım diyebilirm ve işten izin almıştım şimdi izin tarihimi değiştirmeyi denedim ancak sıkıntı oldu sanırım ameliyatı ertelemek zorundayım.

aa çocuk oyuncağımı ya niye iptal olmuş.ne zamana kaldı yani ameliyat

bilmiyorum ve haberimiz de yoktu kendimizi de hazırlamıştık.
dediğim gibi izin aldım iş yerinden ve şuan yeniden alamıyorum açıkcası bilmiyorum ne zaman olucak moralim çok bozuldu...
aradım doktoru çünkü perşembe gel demişti ama gidemiyorum iptal etmek zorundayım

kötü olmuş ya :/ perşembe ameliyt için mi gel dedi. ee sen işten kaç gün izin almıştın

Kızlar bütün sayfaları okuyamadım ama bu doktora ulaşmak istiyorum...Kendisi İstanbulda değil sanırım ? Nasıl randevu alabiliriz acaba,göz altı torbalarım için görünmek istiyorum

koü öğretim üyesi randevu alma sisteminde çıkan numarayı arayıp randevu alıyorsun arkadaşım.

yeni gelişmeler var bakalım haftaya haber vereceğim canım:)

Nev Merhaba,

geçmiş olsun son durumun nedir.

senin iptal olan hafta 27 şubat günü Tonguç beyin sabahki ilk hastası (vakası) bendim. :)
bugün 11. günüm ve persembe asistanı alcıları aldı dikişleri aldı birde tamponları çıkardı.
aynaya baktım şok oldum. burun çok şişmişti. ve geniş duruyordu.
kaşlarımın arası çok açık geldi bana yani gözlerimin arası çok açıktı.
korktum korkuyorum da.
cuma tonguç beyin kendisiyle görüştm.
burnum bandajlıydı. açıp bakmadı bile.
çünkü burnun şuan bana şeklini vermez görmeme gerek yok dedi.
haftaya cuma gel dedi.
yani 14 martta gidicem. bandajı açıcak masaj verecekmiş.
ama ben dün dayanamadım açtım baktım bıraz ınmış ama yıne cok genişti.
sonra daha fazla bakamadım bandajladım tekrardan. bugun iş başı yaptım.
ama aklım burnumda. korkuorum. inş revizyon gerektirmez.
çünkü ben tonguç beye cok guvendım.
ana bölüm başkanı ve oradaki 5 doktor onun ögrencisi.
benı tonguc bey gonderdı dedıgımde o zaman bişi diyemeyiz memnuniyetle diyorlar.
23 sene boyunca bu alanda tecrübeli bir doktor.
fakat butun bunlara ragmen ben ne olucam bilemedim.
korkuyorum hala daha korkuyorum o nedenle kendımı rahatlatmak amaçlı bugun bu sıteye adım attım. sizler bana iyi geliyorsunuz.
ben gunluk değişimlerimin hepsini paylaşıcam sizlerle.:26:

Öncelikle hayırlı olsun canım:) ben bana özelden mail adreslerini atan arkadaşlarıma durumu açıkladım kısaca burada da bahsediyim geçen çarşamba ameliyat oldum ama farklı bir doktora oldum ve çok çabuk gerçekleşti herşey haber de veremedim çok şükür morluk ağrım sızım ve birazcık dışında hemen hemen hiç şişliğim olmadı ama operasyondan operasyona farkediyor bu durum.

O yüzden sabırlı olmalıyız benim de burnum şuan şiş yarın randevum var bakalım doktorum beni rahatlatacak diye umuyorum. Raporumu da haftaya kadar vermiş aslında kendimi iyi hissediyorum dolaşıyorum ama mikrop kapabilir daha kötü olur sonra dedi o yüzden onu dinliyorum.

Burnumun şekli biraz belli oluyor ama bandajlı olduğu için tam anlayamıyorum ve acele etmek istemiyorum, inan moralim hemen bozulabiliyor çünkü bu ameliyatı ne zamandır bekliyordum:) şuan ki sevincim ameliyat sonrasının hafif geçmesi ve arada tıkansa da nefes alabilmem çünkü sol taraftan çok zor alıyordum.

Doktorunun tecrübesi konusunda zaten kimse birşey diyemez dediğin gibi ana bilim dalı başkanı ve burun konusunda uzmanlaşmış o yüzden moralini bozma ve korkma çünkü kendini üzmenin şuan sana en ufak faydası yok sadece zamana ihtiyacın var:)

canım tesekkur ederim. sanada geçmiş olsun. benimde ameliyat cok rahattı agrım sızım olmadı morluk şişlik hiç olmadı ta ki burnumu açıncaya dek. burun açıldı ve o zaman ödem oldugu anlasıldı şekil olarak bandajıyken cok guzel duruyor ya da ufak bant taksam bıle cok guzel oluyor ama bantları cıkartıp cıplak oldugunda burun cok yassı umarım gecer. tek derdim bu. ama kendimi telkın ediyorum gecer dıye. olmasa bıle revizyon yaptırırım deyıp olumlu dusunmeye calısıyorum. ama calısırken zor oluyor. artık işi de umursamıyorum burun daha önemli insanın hayatını etkılıyor neredeyse. allah kotu gunler gostermesın. umarım hersey ıyı olur. sanada gecmıs olsun tekrardan ama bırde ben doktorunu merak ettım soyleyebılır mısın uygunsa?

Bu doktora göz estetiği yaptıran var mı ? Ben İstanbuldanım,burada okadar cook doktorla gorustumkı kafam karman corman oldu...İstanbuldan Kocaelıne gidip amelıyat olmak vs bana mantıksız gelıyor ama gorusmekte fayda var tabi

Merhaba arkadaşlar, Tonguç beye muayene olmak için verdiğiniz numaralardan randevu alıyoruz anladığım kadarıyla peki muayene ücretli mi ve ne kadar bir ücreti var? Ayrıca kocaeli üni hastanesinde muayene değil mi?

100 ya da 110 du sanırım , fakultede muayene ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…