Canım sana söyle söyleyeyim evlenmeden önce senın yasadıklarının bır benzerini yasadım o kadar acı cektım kı neyse evlendim ama baska biriyle daha sonra hamıle kaldım ve bebeğimin kalbı durdıgu için kürtaj olmak zorunda kaldım işte o zaman anladım ki hayatta kı hıc bır acı evlat acısı kadar zor degıl ne aşk ne başka bir sey o yuzden sakın değmeyen insanlar için ne kendini üz ne de intihar düşün o yasadıgımız ask acıları aslında acı bıle degılmış sakın başka bir erkek için kendinden vazgeçmeDaha önce konu açmıştım bununla ilgili. Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden. Ama beni aldattığı kızla irtibatını kesmedi. O kız da benim olduğumu bile bile hep konuştu onunla. Ben benimki sana yazıyor mu dediğimde cevap vermicek kadar adiydi o kız da. Sırf benimkiyle arası bozulmasın diye bana cevap vermeyip konuşmaya devam ediyormus. Ben ona çok zamanımı verdim . Çok sevdim ama sevilmemisim hiç. İşsizdi lise mezunu bile değildi ona rağmen devam ettim aileme rağmen. Benden defalarca borç istedi verdim düşünmeden, meğer benden aldığı borçla o kıza kontör yollamıs. İçim acıyor . Herkes yaşattığının karşılığını görür mü. Geçenlerde intiharı bile düşündüm. O kadar ki kaldıramıcağım seyler yaşattı her ikisi
De bana. Bana onunla çıkacam onla evlenecem göreceksin dedi sucum günahım yokken.. kalbim sıkısıyor bana yapılanlar aklıma geldikçe . Nefes alamaz durumdayım. Her ikisine yazıp ağzıma geleni söylemek istiyorum. Benim durumumda olup, sonradan mutlu olan var mı. Hep böyle mi olacam. Yaptığım hiç biseyden zevk almıyorum
Of ya neresinden tutsan elin de kakiyor. Dön bir de sen oku. Sence de cok sacma degil mi ? Bu ne dram boyle
Her turlu ofsayt bir insanda neden bu kadar direttinki. Bence kurtulduguna sevin birak ya. Bunu mu kafaya takiyorsun. Sanki kaybettigin ne yani. Hani olsa duzgun biri tamam yıkıl perisan ol dicem ama hataya hata ekleme de toprlan bence.
Canım sana söyle söyleyeyim evlenmeden önce senın yasadıklarının bır benzerini yasadım o kadar acı cektım kı neyse evlendim ama baska biriyle daha sonra hamıle kaldım ve bebeğimin kalbı durdıgu için kürtaj olmak zorunda kaldım işte o zaman anladım ki hayatta kı hıc bır acı evlat acısı kadar zor degıl ne aşk ne başka bir sey o yuzden sakın değmeyen insanlar için ne kendini üz ne de intihar düşün o yasadıgımız ask acıları aslında acı bıle degılmış sakın başka bir erkek için kendinden vazgeçme
Hepsi geçecek. Herkes ektiğini bicecek.. Sen yap kahveni olanları düşünmemeye çalış. Kendine ugras bul kitap oku film izle. Olanları sil kafandan.
KALMAz. Zaten bu tarz midesiz iki insan birbirini bulmus cok guzel bir hayat yasayacaklarini sanma. Neticede bir insanin kalbini gonlunu kirmislar. Maddi manevi kullanmislar. Sen disardan bak bi dusun sence yanlarina kalirmiİkisinin terbiyesizlikleri yanına kalıyor çok zoruma gidiyor
Ben öğrendikten sonra ayrıldım. Ama yalvar yakar bi daha olmaz dedi bana. Kız benim olduğumu bile bile görüşme teklif etti ben bunları kızdan değil benimkinden öğrendim. Kıza da yazıyordum benimkiyle konuşmak icin cevap vermiyordu. Ben hatalıyım evet. Onu affetmemeliydim. Kıza yazma sebebim onunla konuşup konuşmadığıydı bş daha yaparsa ayrılırım diyordum ki yaptı ve ayrıldım daKıza diyosun da benden haberi var hala görüşüyor diye. Senin de ekipman haberin var her şeyi affediyosun devam ediyorsun. Herkes razi.sorun ne
KALMAz. Zaten bu tarz midesiz iki insan birbirini bulmus cok guzel bir hayat yasayacaklarini sanma. Neticede bir insanin kalbini gonlunu kirmislar. Maddi manevi kullanmislar. Sen disardan bak bi dusun sence yanlarina kalirmi
Kendi düşen ağlamaz, defalarca aldatılmış affetmissiniz..bu bile bile lades tır.kendi seçiminiz bu..
Şimdi de unutmayı seçip mutlu olun .
Sana yazıyor mu diye başkasına sormak bilmem bana küçültücü geldi. Böyle bir endişen varsa kesip atmalıydın ilişkiyi bitirirdim ben olsam. Kızın adiliğinden ziyade sen erkek arkadaşının kalitesini düşünmeliydin. Üzülme geçer zamanla kötü duygular. Hiçbir şey yapma. Üzülecekler mi sanki saysan sövsen
Allah aşkına yazdıklarını başka biri yazmış gibi bi oku. Iste ne düşüneceksen biz de onu düşündük bence okuyanlar olarak. Şu hayatı bu kadar dramatize etmeyin. Bu kadar acıların kadını moduna girmeyin Allah aşkına ya. Senden borç alıp kiza vermiş. Kızla fingirdemis. Sen sürekli kızı arayıp görüşüyor musunuz demişsin. Senin bu yaşadığının yarısını yaşadığı için onuruyla boşanan coluk cocuk sahibi kadınlar var. Bi kendine gel Allah aşkına ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?