Toparlanabilecek miyim ?

Aslında çok şanslısın evlenmeden çocuğun çocukların olmadan hayatındaki şrfsz den kurtulmuşsun. İnan beterin beteri var o yüzden kendine acıma kendi adına sevin

Evlenseydim kurtulamazdım. Allah bana yol gösterdi. Defalarca gösterdi ama şükür ki bu sefer bitti

Bence yanlışlardasınız. Bulmuşsunuz adamı bırakmayın. Evlenene kadar devam. İşsiz olması dert değil siz çalışır geçindirirsiniz. O kıza bırakmayın gül gibi kocayı.

Bence yanlışlardasınız. Bulmuşsunuz adamı bırakmayın. Evlenene kadar devam. İşsiz olması dert değil siz çalışır geçindirirsiniz. O kıza bırakmayın gül gibi kocayı.
Allah korudu beni. Onlar birbirlerine layıklar. Mutlu olsunlar.

O olmadan daha mutlu bir hayatın olacak emin ol.once ondan tamamen kurtulmaya bak.ne intiharı lutfen kendine gel,kendine deg3r ver.onun senin yaninda hicbir değeri olmadığına kendini ikna et.emin ol gözünde cok buyutuyorsun

Verilmiş sadakan varmış ki evlenmeden bu yüzünü görmüşsün arkana bile bakmadan uzaklaş... ikisinede ayni anda size mutluluklar diliyorum mesaji at ikisinide engelle beyninde boş yere yer kaplamasınlar hal ettiklerini yaşarlar merak etme sen...

Artık bitti. Onlarla muhatap olmayacam ne halleri varsa görsün

Ay lütfen onunla evlensin
Sizde sadaka verin ihtiyacı olan birilerine.

En büyük kötülüğü maalesef siz kendinize yapmışsınız. Aldatılınca affetmiş, üçüncü kişiyle iletişime geçmiş, güvenmediğiniz biriyle ilişkiye devam etmiş, para vermiş, üstüne ailenizle ters düşmüşsünüz.

Neyse sağlık olsun deyip önünüze bakın. Bir daha ne bu insanlara ne de onlar gibilere hayatınızda yer vermeyin.

Evet en büyük suçlu benim burada

O olmadan daha mutlu bir hayatın olacak emin ol.once ondan tamamen kurtulmaya bak.ne intiharı lutfen kendine gel,kendine deg3r ver.onun senin yaninda hicbir değeri olmadığına kendini ikna et.emin ol gözünde cok buyutuyorsun
Onun yanında değerim olmuş olsa bu kadar acı çektirir miydi bana hic

O kız hak ettiğini yasayacak tek dileğim yaşadıklarını yaşasınlar

Valla bacım kusura bakmada ''Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden.'' sonrasını okumadım. Bir insanın kendisine hiç mi saygısı olmaz, hiç mi güvenmez de bu durumlara düşer.

Biraz kendinize gelin ve şu yaşadıklarınıza bir bakın bakalım...

Haklısınız burda en büyük suçlu benim Aslında. Bir daha şükür ki bu duruma düsmicem

Seni başkası ile aldatan yarın öbür gün o kızı da aldatır huylu huyundan vazgeçmez ben olsam hiç düşünmem bakarım önüme elbet mutlu olmayacaklar

Ahhh be güzelim adamın suçu yokki sen müsade etmişsin bunlara defalarca aldatılıp tekrar ne akla affedersin seven insan aldatır mı seven insan bi başkası ile sevdiğini paylaşırmı....aşkın gözü kör ama bu kadar da değil....yapacak bişey yok artık Allaha havale et sana hayrı dokunmayanın kimseye faydası olmaz zaten işsiz parasız sadakatsiz bir adam bunlar bile onu unutman için bi neden

Haklısınız. Yanlarına kalmasın istiyorum yaptıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…