Aslında çok şanslısın evlenmeden çocuğun çocukların olmadan hayatındaki şrfsz den kurtulmuşsun. İnan beterin beteri var o yüzden kendine acıma kendi adına sevin
Allah korudu beni. Onlar birbirlerine layıklar. Mutlu olsunlar.Bence yanlışlardasınız. Bulmuşsunuz adamı bırakmayın. Evlenene kadar devam. İşsiz olması dert değil siz çalışır geçindirirsiniz. O kıza bırakmayın gül gibi kocayı.
İnan inan... hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var.Çalışıyorum. Terapi almayı düşünüyorum. İnsallah atlatacağım inanıyorum artık
Teşekkür ederim insallahİnan inan... hayatta ölümden başka her şeyin çaresi var.
Verilmiş sadakan varmış ki evlenmeden bu yüzünü görmüşsün arkana bile bakmadan uzaklaş... ikisinede ayni anda size mutluluklar diliyorum mesaji at ikisinide engelle beyninde boş yere yer kaplamasınlar hal ettiklerini yaşarlar merak etme sen...
Daha önce konu açmıştım bununla ilgili. Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden. Ama beni aldattığı kızla irtibatını kesmedi. O kız da benim olduğumu bile bile hep konuştu onunla. Ben benimki sana yazıyor mu dediğimde cevap vermicek kadar adiydi o kız da. Sırf benimkiyle arası bozulmasın diye bana cevap vermeyip konuşmaya devam ediyormus. Ben ona çok zamanımı verdim . Çok sevdim ama sevilmemisim hiç. İşsizdi lise mezunu bile değildi ona rağmen devam ettim aileme rağmen. Benden defalarca borç istedi verdim düşünmeden, meğer benden aldığı borçla o kıza kontör yollamıs. İçim acıyor . Herkes yaşattığının karşılığını görür mü. Geçenlerde intiharı bile düşündüm. O kadar ki kaldıramıcağım seyler yaşattı her ikisi
De bana. Bana onunla çıkacam onla evlenecem göreceksin dedi sucum günahım yokken.. kalbim sıkısıyor bana yapılanlar aklıma geldikçe . Nefes alamaz durumdayım. Her ikisine yazıp ağzıma geleni söylemek istiyorum. Benim durumumda olup, sonradan mutlu olan var mı. Hep böyle mi olacam. Yaptığım hiç biseyden zevk almıyorum
Sadaka vermem gerek gerçektenAy lütfen onunla evlensin
Sizde sadaka verin ihtiyacı olan birilerine.
En büyük kötülüğü maalesef siz kendinize yapmışsınız. Aldatılınca affetmiş, üçüncü kişiyle iletişime geçmiş, güvenmediğiniz biriyle ilişkiye devam etmiş, para vermiş, üstüne ailenizle ters düşmüşsünüz.
Neyse sağlık olsun deyip önünüze bakın. Bir daha ne bu insanlara ne de onlar gibilere hayatınızda yer vermeyin.
Onun yanında değerim olmuş olsa bu kadar acı çektirir miydi bana hicO olmadan daha mutlu bir hayatın olacak emin ol.once ondan tamamen kurtulmaya bak.ne intiharı lutfen kendine gel,kendine deg3r ver.onun senin yaninda hicbir değeri olmadığına kendini ikna et.emin ol gözünde cok buyutuyorsun
Bence yanlışlardasınız. Bulmuşsunuz adamı bırakmayın. Evlenene kadar devam. İşsiz olması dert değil siz çalışır geçindirirsiniz. O kıza bırakmayın gül gibi kocayı.
Daha önce konu açmıştım bununla ilgili. Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden. Ama beni aldattığı kızla irtibatını kesmedi. O kız da benim olduğumu bile bile hep konuştu onunla. Ben benimki sana yazıyor mu dediğimde cevap vermicek kadar adiydi o kız da. Sırf benimkiyle arası bozulmasın diye bana cevap vermeyip konuşmaya devam ediyormus. Ben ona çok zamanımı verdim . Çok sevdim ama sevilmemisim hiç. İşsizdi lise mezunu bile değildi ona rağmen devam ettim aileme rağmen. Benden defalarca borç istedi verdim düşünmeden, meğer benden aldığı borçla o kıza kontör yollamıs. İçim acıyor . Herkes yaşattığının karşılığını görür mü. Geçenlerde intiharı bile düşündüm. O kadar ki kaldıramıcağım seyler yaşattı her ikisi
De bana. Bana onunla çıkacam onla evlenecem göreceksin dedi sucum günahım yokken.. kalbim sıkısıyor bana yapılanlar aklıma geldikçe . Nefes alamaz durumdayım. Her ikisine yazıp ağzıma geleni söylemek istiyorum. Benim durumumda olup, sonradan mutlu olan var mı. Hep böyle mi olacam. Yaptığım hiç biseyden zevk almıyorum
Haklısınız burda en büyük suçlu benim Aslında. Bir daha şükür ki bu duruma düsmicemValla bacım kusura bakmada ''Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden.'' sonrasını okumadım. Bir insanın kendisine hiç mi saygısı olmaz, hiç mi güvenmez de bu durumlara düşer.
Biraz kendinize gelin ve şu yaşadıklarınıza bir bakın bakalım...
Ahhh be güzelim adamın suçu yokki sen müsade etmişsin bunlara defalarca aldatılıp tekrar ne akla affedersin seven insan aldatır mı seven insan bi başkası ile sevdiğini paylaşırmı....aşkın gözü kör ama bu kadar da değil....yapacak bişey yok artık Allaha havale et sana hayrı dokunmayanın kimseye faydası olmaz zaten işsiz parasız sadakatsiz bir adam bunlar bile onu unutman için bi nedenDaha önce konu açmıştım bununla ilgili. Yıllardır çıktığım sevgilim beni defalarca aldatmıştı. Ben affettim her Defasında sevdiğimden. Ama beni aldattığı kızla irtibatını kesmedi. O kız da benim olduğumu bile bile hep konuştu onunla. Ben benimki sana yazıyor mu dediğimde cevap vermicek kadar adiydi o kız da. Sırf benimkiyle arası bozulmasın diye bana cevap vermeyip konuşmaya devam ediyormus. Ben ona çok zamanımı verdim . Çok sevdim ama sevilmemisim hiç. İşsizdi lise mezunu bile değildi ona rağmen devam ettim aileme rağmen. Benden defalarca borç istedi verdim düşünmeden, meğer benden aldığı borçla o kıza kontör yollamıs. İçim acıyor . Herkes yaşattığının karşılığını görür mü. Geçenlerde intiharı bile düşündüm. O kadar ki kaldıramıcağım seyler yaşattı her ikisi
Allah’larından bulsunlar indallahSeni başkası ile aldatan yarın öbür gün o kızı da aldatır huylu huyundan vazgeçmez ben olsam hiç düşünmem bakarım önüme elbet mutlu olmayacaklar
Ahhh be güzelim adamın suçu yokki sen müsade etmişsin bunlara defalarca aldatılıp tekrar ne akla affedersin seven insan aldatır mı seven insan bi başkası ile sevdiğini paylaşırmı....aşkın gözü kör ama bu kadar da değil....yapacak bişey yok artık Allaha havale et sana hayrı dokunmayanın kimseye faydası olmaz zaten işsiz parasız sadakatsiz bir adam bunlar bile onu unutman için bi neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?