Toparlanabilecek miyim ?

İntiharı düşünmek yerine ayaga kalkıp yaşantınıza bakın güçlü olun sizde zamanla başka birini bulur mutlu olursunuz onlarıda Allah havale edin.

Sen neyine kapıldın bu herifin?
Hem sen niye kızla muhatap oldun ki?
Kimse sana bir şey yapmamış aslında sen kendi kendine yapmışsın.

Toparlanırsın tabi. Çalışıyor musun okuyor musun napıyorsun? Eve kapama kendini. Spora başla, hobi edin. Kitap oku, yeni bir dil öğren. Yenilen yani bir yerden başla yeniden hayata. Bak gör eskisinden daha güçlü olacaksın.

Kusura bakmayın ama hayatınızın dersini almışsınız ,böyle düşünün ,bu deneyimi edinmem lazımdı diye ,
Kimse size izin vermezseniz bişi yapamaz ,siz ne sanıyorsunuz sizden eğitimi kötü işi yok ya da sizin kadar tipi düzgün değil diye size tabii mi olacak insanlar ,
Terapi alın ,kendinizi keşfedin siz kimsiniz önce onu bir öğrenin ,
Nelerden hoşlanıyorsunuz ,zaafınız ne ,
Yinede allahın sevgili kuluymuşsunuz kurtulmuşsunuz bu adamdan buna şükredin

Hayır öyle demek istemedim. Ailem karşı çıkmasına rağmen her şeyiyle kabul ettim ben onu demek istedim.

Çalışıyorum. Terapi almayı düşünüyorum. İnsallah atlatacağım inanıyorum artık

İntiharı düşünmek yerine ayaga kalkıp yaşantınıza bakın güçlü olun sizde zamanla başka birini bulur mutlu olursunuz onlarıda Allah havale edin.

İnsallah öyle yaptım . Benden uzak olsunlar artık

Neden bütün bunları sana yapmalarına müsade ettin?Dilerim ki bu yaşadıkların sonraki hayatına ışık tutar.

Siz ilk yaptığında affetmişsiniz bu da demek oluyor ki bir daha yapabilirsin izin veriyorum. Sonra gidip kıza sormuşsunuz görüşüyor musunuz diye. Sizin muhattabiniz üçüncü kişi değil. Bunlar sizce de garip değil mi ? Bu eski sevgili kim oluyor paşazade mi? neyini paylaşmaya çalıştınız ki ? Onların başına bir şey gelir mi bilmem ama yaptıkları iğrençliklere bakılırsa birbirlerini bulmuşlar. Başkası sizi sever tabii ama önce siz kendinizi sevmekle başlayın.

Hayır öyle demek istemedim. Ailem karşı çıkmasına rağmen her şeyiyle kabul ettim ben onu demek istedim.
Bu tercihlerimiz bizi bağlar karşı taraf bunu zaafımız olarak görüp bizi kullanabilir ki sizde de öyle olmuş ,

Evet birbirlerine layık ikisi de . İnsallah çok sağolun

Depresyondasiniz acilen uzman yardımı almanız lazım,lütfen ihmal etmeyin.
Birakin ne halleri varsa görsünler,siz arayıp ağzınıza geleni soyleseniz ne olacak yani ne değişecek kendinize bu kotulugu yapmayın

Depresyondasiniz acilen uzman yardımı almanız lazım,lütfen ihmal etmeyin.
Birakin ne halleri varsa görsünler,siz arayıp ağzınıza geleni soyleseniz ne olacak yani ne değişecek kendinize bu kotulugu yapmayın
O arama hissi gelip geçiyor. Öyle bir şey yapmıcam. Allah’larından bulsunlar. Elbet geçecek bana yasattıkları

Siz bile bile lades demenin kitabını yazmışsınız şuanda da benim durumumda olup kurtulan var mı mutlu olan var mı diyorsunuz da bence şükretmelisin. Yıllardır birlikte olduğun insan seni aldatıyor yetmiyor aldattığı ile defalarca konuşuyor görüşüyor falan.. Neyse daha çok yorum yapamayacağım kuracak cümle bulamıyorum kelimeler kifayetsiz gerçekten

Şükretmem gerek haklısınız. Onlara insan bile demek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…