Pskilojik destek disinda bisey yapamazsin mutlaka psikologa gitmelisin.
Yardım almalısın. Kendi kendini tedavi edebileceğin süreci geçmişsin bence.
Hep takıntılı mıydınız eşinize karşı? Sanki ilgi görmeyince çıldırıyor gibi anlatmışsınız.
Evleneli 3 ay olacak, yani daha cok yeniyiz. Belki onceki donemlerde daha cok ilgi aldigim icin suan tepkim boyle olmustur . Bilmiyorum
Terapi uzun bir süreçtir birden düzelmezsiniz. Altında yatan nedenler olmalı. Böyle ilgisiz kalınca tavır alıp çöküyorsanız psikolojik bir rahatsızlığınız olabilir.
benimde ağlama krizlerim oluyo 7. ayımıza girecez. doktorlar bana genel de evliliği kaldıramamışsın diyor
Haklisiniz. Evlenmeden once birakmistim tedaviyi. Simdi geri basladim. Biraz zamana ihtiyacim var. Altinda yatan sebepler zaten belli de uzuluyorum iste..
Düşünüyorum da her haftasonu kayınvalideme gitmem. Neden gideyim? Evlenmiş evliliğin sorumluluğunu bilmeli. Hem arkadaşlarıyla vakit geçiriyor hem ailesiyle ama size gelince yorgun oluyor? Sizin siniriniz stresiniz hep bu sebepten.
Bence bu konuda tavrını koy. Her hafta sonu senin ailene gitmez ama değil mi? Kendine zaman ayır bir de çalışıyorsun insan dinlenmek ister kendi evinde.Bunu bende belirttim ama esimin ailesinde ablasida abiside oyle oldugu icin galiba bendende oyle bekliyor. Ablasi ve abisinin cocuklari var ayni yasta. Oynasinlar diye bir araya geliyorlar. Yengesi calismiyor. Ben calisiyorum. Bazen bos bos oturmak istiyorum. Bazende baska yeni evliler gibi gezip tozmak. Her hafta mutlaka birsey cikiyor. Veya birsey yapsak birlikte aile ziyaretini araya skistiriyoruz. Bilmiyorum.. Ne dusunecegimi sasirdim
Siz kendi ailenizle görüşemezken her haftasonu eşinizin ailesine gittiğiniz için zorunuza gidiyor galiba.
Her hafta sonu rutine mi bindirdiniz? Niye bazı haftasonları ikiniz başbaşa farklı bişey yapmıyorsunuz?
Eşiniz anlayışlı biri anladığım kadarıyla. Konuştunuz mu bunu hiç, ben istemem açıkçası kural gibi her hafta gitmek.
Yalnızca psikoterapi alıyorsanız yetersiz kalıyor olabilir. Psikoterapi ile birlikte ilaç tedavisi çok daha hızlı sonuç verir. Psikiyatriste de gidip doktor öneriyorsa reddetmeden ilaç tedavisine de başlayın. İlaçları saatine dikkat ederek doktorun önerdiği süre kadar kullanın. Kendinizi iyi hissettiğinizde kendi kendinize ilacı bırakmayın, kontrollerinize zamanında gidin. Üstesinden gelinemeyecek bir durum olduğunu zannetmiyorum. Geçmiş olsun.
Yalnızca psikoterapi alıyorsanız yetersiz kalıyor olabilir. Psikoterapi ile birlikte ilaç tedavisi çok daha hızlı sonuç verir. Psikiyatriste de gidip doktor öneriyorsa reddetmeden ilaç tedavisine de başlayın. İlaçları saatine dikkat ederek doktorun önerdiği süre kadar kullanın. Kendinizi iyi hissettiğinizde kendi kendinize ilacı bırakmayın, kontrollerinize zamanında gidin. Üstesinden gelinemeyecek bir durum olduğunu zannetmiyorum. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?