- 25 Temmuz 2014
- 462
- 183
- 83
- Konu Sahibi unutursamfisilda
Kızlar selam. Bugünlerde hep burdayım, haliyle açtığım konu yazdığım mesaj sayısı da günden güne artıyor
Hayatımda ciddi sıkıntılar var hep bahsettim, hatırlayanlarınız olacaktır. Bütün hepsine rağmen ayağa kalkmak istiyorum. Annemle babamın boşanma adına bir girişimleri yok, sanırım bu böyle devam edecek. En yakın arkadaşım dediğim kişi hâlâ benden özür bekliyor aklınca. Bu arkadaşımla tatile gidecektik eylül başında. E hâliyle bu da yattı, kaç gündür kendimi yemeğe verdim. Kusarak yiyorum resmen, ağlayarak yiyorum, niye bunu yapıyorum bunu da bilmiyorum. Son iki haftada 4 5 kilo almışımdır. Kendime hiç yakistiramiyorum bu hayattan kopmuş halleri. Ben hayat enerjisi neşesi yüksek bir insan(d)ım, kendi içimde mutluy(d)um. Yine böyle olmak istiyorum. Okul açılmadan toparlanmak istiyorum. Herşeyi akışına bırakıp, düşünmeden, rahatça ve huzur dolu yaşamak istiyorum. Ya kendimden utanıyorum, insanların ne sıkıntıları ne dertleri var, dört elle sarılıyorlar hayata. Ben bu kadar aciz miyim diyorum, en ufak zorlukta salıverdim kendimi. Daha yaşım o kadar genç ki. Kim bilir kaç kez daha yenileceğim hayata, kaç kez yeniden ayağa kalkacağım. Yoluma çıkan, tamam sorun kabul edilebilir ama kesinlikle çözülmeyecek/aşılmayacak, üstesinden gelinmeyecek şeyler olmayan durumlar beni yıkmamalı. Biz napalım diyeceksiniz
sizden şu konuda yardım istiyorum, bana hayatı daha yaşanılır kılmayı, nasıl toparlanmam nerden başlamam gerektiğini, umut etmeyi öğretin. Bana "Yaşamalısın, çünkü.." der misiniz? Konuşabilecegim, bu kadar en içimden geçenleri anlatabilecegim kimsem yok. Kimsem olur musunuz
tamam bu biraz Türk filmi tadında olmuş olabilir, ama heralde söylemek istediğimi anladınız kizlar