Topiğimi yeniliyorum .Çeyislerimi sergiliyorum ..

yesildiyar

Babasının Markvelası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
559
4
318
Bundan 2 yıl öncesine kadar aklıma çeyiz bile almak gelmezken Annemın maaşımın hepsini giysiye yatırdığımı farketmesiyle çeyis serüvenim başladı Başlarda mecburiyet gibi olsada zamanla zevke dönüştü . Hergün züccaciyeye girsem bıkmam herhalde bende böyle bir etkı bıraktı :)))

Hepsini hemen eklıyemıyecegım için yavaş yavaş eklemeye çalışacagım inşallah

143or5k.jpg

j8igip.jpg

zip1z7.jpg

205boua.jpg

2rxgwsy.jpg

2eezzeq.jpg

ela5v4.jpg

rc7k3q.jpg

23ij68w.jpg

30sdl47.jpg

2a4srow.jpg

2q9f0iv.jpg

x1ei6w.jpg

fmqtg2.jpg

19tlyf.jpg

10qhuvk.jpg

2egfur5.jpg

1418cgm.jpg

2u5876a.jpg

j9cac4.jpg

Son düzenleme:
ayy ne güzeller maşallah yaaaa... bende çeyize başlayacağım ama inan nereden başlayacağım bilemedim:) ilk resimdeki yemek takımını çok beğendim.. aslında ben kendinden desenli sade bişi düşünüodm ama senin yemek takımında çok hoşuma gitti.... iyi günlerde kullan inşallah hepsini.... mutlulukla....

SÜRAHİ VE BARDAKLARIM

Kalü beladan kalma bir krıstal takım bardaklarım var annem çooook önceden almış .Resmini net bulamadım ama şekilleri aynen böyle

16jprvp.jpg

k2eck6.jpg

Klasik sürahı yanında 6 adette bardagı var.

30mamc4.jpg

zna9s2.jpg

Elifimin bana hediye aldigi 6 adet paşabahce bardak .

2hrmivs.jpg

Kahve yanına su bardagım
11ajpg6.jpg

11w7csx.jpg

Son düzenleme:
hepsi çok şık yemek takımında yuvarlak çok sevmiyordum ama bunun deseni süperr çok beğendim güle güle kullanın:)

Canım benim topiğin ve çeyislerinn hayırlı olsun. yemek takımınla kahvaltı takımın tam benlikk :79: herşey çok güzel allah ağız tadıyla kullanmayıda nasip etsinn inşşşş.:nazar::16:

Son düzenleme:
tencerelerin ve tupperware lerin harikaa, özellikle de pasta saklama kabı. hepsi çok tatlı, tatlı günlerde kullan inşallah :69:

Back
X