Topiğimi yeniliyorum .Çeyislerimi sergiliyorum ..

Güzel, mutlu, huzurlu günlerde kullan insallah hepsini canim..
Bir tupperware delisi olarak tupperwarelarina bayildim. Sanirim 2 tane günlük yemek takimin var???

Güzel, mutlu, huzurlu günlerde kullan insallah hepsini canim..
Bir tupperware delisi olarak tupperwarelarina bayildim. Sanirim 2 tane günlük yemek takimin var???

evet canım iki tane var . Çok mu diye düşünüyorum ama bakalım sonradan fazla falan gelırse anneme verırım .

evet canım iki tane var . Çok mu diye düşünüyorum ama bakalım sonradan fazla falan gelırse anneme verırım .

fazla yemek takimi göz cikarmaz canim:1:. Benimde iki tane günlük yemek takimim oldugu icin sordum. Bende baslarda fazla olurmu diye düsündüm ama evlendikten sonrada calisacagim icin aslinda fazla olacagini sanmiyorum iki kisi olacagiz haliyle bulasik makinesi öyle bir günde dolmaz o sebebten belki iyi bile olabilir. Biryandan ben cok kirarim tabak canak:9:. Tek sorun bence yer sorunu bu kadar tabagi koyacak yer bulmak zorr:10:

Son düzenleme:
2lmaph5.jpg

350scra.jpg

2q1b1ug.jpg

2u8ktqu.jpg

33kt3qa.jpg

2heg3fn.jpg

Oyy oyy son eklediklerin harikaa canımm, servis tabaklarına bayıldımm, tefal kepçelerinden bende de varr çok hoşlarr canım hepsinii iyi günlerde kullann.:69:

son aldıklarınıda güle güle kullan canım ..cok güzeller.. maşallah:nazar:

Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim .Daha iyileri sizin olsun inşallah

Resmini şebnem42 den aldıgım salata kasem ..

rjh2ps.jpg

Kipadan aldığım kavanoz seti 2 adet
25q5502.jpg

Back
X