bu sadece benim dikkatimi ceken bir olay mi bilmiyorum uzun suredir bu bolumdeki yazilari okuyorum yorumlara bakiyorum beni rahatsiz eden bir durum var bazi uyeler esiyle, kayinvalidesiyle,gorumcesiyle ilgili sorunlarini dile getiriyor bir kez hata yapip bende boyle bir konu actim sagolsun bazi arkadaslar belliki kayinvalideleriyle bal kaymak bu tabiki cok guzel yazdiklari yorumlar nasil gaddarca nasil insafsizca elestiriler laf sokusturmalar seklinde oluyor,zaten konuyu acan keyfine konuyu acmamis belliki esinden ,esinin ailesinden sorunlarla bogusuyor ona bu kadar yuklenmek ne derece dogru bunu yapan uye sanki kendi yetmezmis gibi yakin arkadasi uyeleride uyarip kendi mesajini destekleyerek konuyu acani bulsa carmaga gerdirecek duruma getiriyor yazik degil mi o kisinin neler yasadigini kapisinin arkasindaki hayatini bilemeyiz kaynanasi esi gorumcesi dortdortluk olan elbette coktur ama sorunun sahibinin cevresi boyle olmayabilir bazilari kadar sansli olmayabilir ayni insanlar kendilerine cektirse bu kadar iyi niyetli olabilecekler mi bazi yorumlari agzim acik okuyorum hepimiz bu kulupte uyeyiz ne dertleri okuyup ne dertlere agliyoruz nelere gulup nelere seviniyoruz bence biraz daha anlayisli olalim hayat bazen herkeze ayni davranmiyor sizin maddi sartlariniz evlilik cevreniz acimasizca elestirilen kisiyle ayni degil ki konu acarken korkucak hale geliyor insan bu konuyu bir derdim var bolumune actim genelde bu tarz yasananlar bu bolumde oluyor kusura bakmayin kimse bana katilmak zorunda degil ama kendimizi o zorluklar yasayan kadinin yerine koyup o yorumlari okursak ne kadar hayalkirikligi yasariz degil mi kimseyi oturdugu yerden boyle iki klavye darbesiyle uzmeye kirmaya hakki yok