- 3 Şubat 2018
- 25.894
- 111.435
- 598
Evet bu yazıyı bende okudum biraz önce akraba evliliğine karşıyım ben istemiyorum sadece baskı var çevremde neymiş sevgi olursa herşey hallolur Muş.Ben 30'um erkek kuzenim 23 olacak.
Kendisini arayıp, "X bugün böyle olmuş hayırdır?" demediğim hafta çok az.
Öyle fikirleri var ki bazen uzaylı olduğunu düşünmüyor değilim.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Kararımı verdim en başta olmaz dedim zaten baskı yapmaları ısrarcı olmaları beni delirtiyo bi de kırmak istemediğimden bişey diyemiyorum çok şey diyesim var ama hep susuyorumBence şimdi sorun olmasa da ilerde sorun olabilir. Benim 23 yasindaki halimin ve 30 yasindaki halimin arasında o kadar çok fark var ki. Eminim erkeklerde bu daha da büyük bir farktır çünkü genelde daha geç olgunlaşırlar. Bence iyi düşünün taşının.
2,3 yas olsa neysede 7 yas kadinin buyuk olmasi cddi sorun olurBen 30 yaşındayım beni isteyen çocuk 23 yaşında çok kararsızım ne yapmalıyım benden küçük olduğu içinde sıcak bakamıyorum çevredekiler de baskı yapıyo olsun diye kafam çok karışık helpppp helpp
Eskiler her zaman güzel adaşım teşekkür ederimTeyzem enistemden 9 yas buyuk mutlu bir evlilikleri var ama bunlar nadir ornekler...
Bir de eskiden daha farklıydı simdi daha farklı. Zor gibi gorunuyor.
Teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için yarın bunları bana baskı yapanlara okutacağım umarım beni anlarlar2,3 yas olsa neysede 7 yas kadinin buyuk olmasi cddi sorun olur
Tam da eşimle bunu konuşuyordukBen 30 yaşındayım beni isteyen çocuk 23 yaşında çok kararsızım ne yapmalıyım benden küçük olduğu içinde sıcak bakamıyorum çevredekiler de baskı yapıyo olsun diye kafam çok karışık helpppp helpp
Teşekkür ediyorum mutluluğunuz sohbetiniz daim olsunTam da eşimle bunu konuşuyordukcanım kadınlar erkeklere göre erken olgunlasiyo erkekler geç olgunlasiyo benim görüşüm erkek her zaman büyük olmalı çünkü biz kadınlar çocukluk yapmayı severiz ve bizi kaldra bilmeli evlendigimiz kişi arada en az 4-5 yaş olmalı
Kararımı verdim en başta olmaz dedim zaten baskı yapmaları ısrarcı olmaları beni delirtiyo bi de kırmak istemediğimden bişey diyemiyorum çok şey diyesim var ama hep susuyorum
Amin canım Allah razı olsun senden hakkında hayırlısı olsun kaderin güzel bahtın açık olsun canım benimTeşekkür ediyorum mutluluğunuz sohbetiniz daim olsun
Israr eden arkadaşım gerçi çocukta ısrar ediyor kırılaacaklar ama ben istemiyorum ve istemiyorum dediğim halde ısrar etmeleri beni çok üzüyor ve yıpratıyor anlayamıyorum insanlarıAnnemin hep bir lafı vardı: "seni isteyeni ne küçümse, nede kır teklifini reddeterken, çünkü seni eş adayı olarak beğenmiş biri. Ama net ol ve kararınını net olarak söyleyerek bitir." ona göre israrlarindan rahatsız olduğunuzu ve kararinizin kesin olduğunu net söyleyin ve bir daha görüşmeyin
Peki es adayi ne düşünüyor o sizinle olmak icin israrci mi?Eskiler her zaman güzel adaşım teşekkür ederim
Evet ısrarcı daha çocuk gibi durumu izah ettim anlattım hala ısrar ediyorPeki es adayi ne düşünüyor o sizinle olmak icin israrci mi?
Israr eden arkadaşım gerçi çocukta ısrar ediyor kırılaacaklar ama ben istemiyorum ve istemiyorum dediğim halde ısrar etmeleri beni çok üzüyor ve yıpratıyor anlayamıyorum insanları
Neymiş yaşım geçmiş evde kalmışım ben kırmamak için hep kırılıyorum bu hep böyleBence bir evliliğe aracı olmak çok iyi düşünülecek bir olay. Ve arkadaşınızın niyeti de önemli tabi. Ilerde siz sorun yaşarsanız o arkadaş ortadan kaybolur siz kalırsınız öyle. Arkadaşınız da ısrarı ile sanki kendine birseyler ispatlamak peşinde ve sözünüze yeterli kadar saygı duymuyor. Burda net çizgi cekmek size düşüyor. Aksi takdirde bu böyle devam eder
Almak istemiyorum baskılar çok bunalttı beni 5 saat ısrar ve baskılar yüzünden bunalıma girdim evde kalmışım ben bi daha evlenemezmişimÇocuk büyütmek istiyorsanız alın, hayrını görün derim.
37’ye 30 olsa tamam diyeceğim de 23 nedir ya. Sivilceleri birkaç sene önce bitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?