Toplanın bi sorunum var lütfen bana yardımcı olun.

Ben de 30 yaşındayım yanlış anlamayın da 23 yaşındaki genç bir erkek 30 yaşındaki bir kadını neden ister ki herkes 18’lik peşindeyken? O da ilginçmiş.

Evet bu yazıyı bende okudum biraz önce akraba evliliğine karşıyım ben istemiyorum sadece baskı var çevremde neymiş sevgi olursa herşey hallolur Muş.
Aslında yaşlar aynı diye farklılığı görmeniz için yazmıştım.
Hiçbir şey hissetmediğiniz, yaşca küçük akrabanızla birileri istiyor diye evlenmeyi düşünmeyin.

Kabul etme. Evlenmek için evlenilmez.Bu kadar yaş farkı da olmamalı.Olacak iş değil. Sonu olmaz.

Aslında yaşlar aynı diye farklılığı görmeniz için yazmıştım.
Hiçbir şey hissetmediğiniz, yaşca küçük akrabanızla birileri istiyor diye evlenmeyi düşünmeyin.
Düşünmüyorum arkadaşın akrabası kendisi istemiyorum küçük olduğu için kaç kere söyledim çok ısrar ediyor o ve çevresi kırmadan söylemek istiyorum ama anlamıyorlar ısrar ediyorlar ısrar eden insanlardan nefret ediyorum

Bence hiç riske girmeyin 1 yaş bile erkekte çok farkediyor erkekler geç olgunlaşiyo bunuda düşünün bilinçli karakteri ve kafa yapisi uyusan biriyle evlenmek yerine çevredekilerin aklıyla yapılan evlilikten hayırmı gelir ömür boyu mutsuzmu olmak istiyorsunuz üstelik biyolojik gerceklide var cogu erkek 40 inda bile gencecik görünuyo biz kadınlar daha çabuk yaşımızı gösteriyoruz ne yazikki bunlarida göz önünde bulundurun en doğru karar sizin yinede.

ben hic saglili gormedim ilerde bu sorun olack hep yuzunuze vurulqck gerek cevre gerek bu cocuk olsun davul bile dengi dengine hani 2 3 yas belki bise degil. esimle. aramizda 5 ay var gene bazen. dalga geciyor saka yoluylada olsa

Teşekkür ediyorum yorumlarınız için haklısınız benim gibi düşünenler de varmış kendi arkadaş çevremde kimse böyle açık net yorum yapmıyo olabilir neden olmasın diyorlar çok gerisiniz demek istiyorum diyemiyorum arkadaş olunca

Erkekler geç olgunlaşıyor. Çocuk resmen. O 35 siz 42 olsaydınız olurdu ama erkek için 23 çok çok küçük.

Rica ederim arkadaşlar bazen ne yazıkki dürüst davranmayabiliyo bazı konularda. Siz coluk cocukla uğraşamazsınız gibime geliyo zeki bi kadın olarak arkadaş baskısıyla evlilik kararı almicağınizı düşünüyorum ayrıca arkadaslariniza şunu söyleyin erken evlenenlerin eli b*ka battı benimki bala batacak sanki acelem ne diyip daha fazla baskı kurmalarına musade etmeyin hayat sizin kimene

teşekkür ler ben bu zmana kadar kendimden bir yaş küçük olsa dahi kabul etmedim çünkü anne ve babam bu konu üzerinde çok geriliyorlardı bunlara şahit olduğum için hiç bi zaman istemedim

Olur neden olmasın benim eşim benden 4 yaş küçük oldu yani. Ama aranızda bariz bi fark varsa sen yaşını gösteriyosan o yaşını daha küçük gösteriyosa yanyana çokta iyi durmaz. Ha sonuçta yaşı küçük sen olgun birisindir karşındaki hala çocuksa ve sen bu durumu artı değilde eksi olarak görürsen asla olmaz. Erkek zaten çok geç büyür biri mutlaka olgun ve yönetici olması lazım benim fikrim..

Cevrendeki jnsanlar seni dusunmuyorlar.dertleri yas gecmesin yeterki evlen de.ama bu yas farkiyla mutlu evlilik ne kadar mumkun tartisilir.zaten o yastaki erkek evlenme olgunluguna sahip olamaz

23 yaşında en küçük kardeşim benim 27 o bana okadar çocuksu geliyorki size öyle biriyle evlenmi diyorlar kadın olsa olgun oluyorsa erkekler bide bunun ilerisi var yaş farkı ortaya çıkacak oda en güzel en Deli zamanlarini evli olarak geçirdiği için 26 33 yaş arası sıķılacaktir diye düşünüyorum bence olumsuz . Ki sizin o yaştaki çocuğa evlilik düşüncesi bile sacma

Çocuk 33 sen 40 olsaydın olur derdimde 23 30 olmaz o daha çocuk sayılır çok yorar insanı

Benim değil çevremdeki insanların düşünce ve baskısı sadece çok bunlattılar evde kalmış gözüyle bakıyorlar bana

Kişiler karakterler şekiller bu işler için önemli.
Eşimden 7 yaş buyugum.
28 o 34 ben.
Valla erkekler buyuk olunca soyle vs yada her konuda erkek yapar kadına gelince aa ayıp vs takıntılara karsıyım. Zaten dar kalıplara sıgmıyorum.
Canim aklım neyı nasıl istediyse ve düşünceler ne ise ona önem verip kararlarımı adımlarım.8 aylık evliyim. Hiç takıntı yapmadım.
Kimsede demedi yas farkınız varmı dıye.
Lakin 23 küçük bir yas daha detaylı düşün derim evlilik için.
Yaşa degıl fikre enerjiye düşünce zihne önem ver sorgula derim.
Uyum saglamak muhım. Yapı meselesi muhım. Şahıs muhım.Karakter muhım. Kimi hiç olgunlaşmaz kimi erken olgunlaşır.
Hayırlısı hakkınızda.
Hayat sızın tercihler sızın yanlış yada dogru siz sizliğinizden yana olun. Baskaları için yada elalem için karar almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…