Aslında yaşlar aynı diye farklılığı görmeniz için yazmıştım.Evet bu yazıyı bende okudum biraz önce akraba evliliğine karşıyım ben istemiyorum sadece baskı var çevremde neymiş sevgi olursa herşey hallolur Muş.
Kafama takılmıyor değil ailesi aynı memleket olsun istiyo Muş bideBen de 30 yaşındayım yanlış anlamayın da 23 yaşındaki genç bir erkek 30 yaşındaki bir kadını neden ister ki herkes 18’lik peşindeyken? O da ilginçmiş.
Kabul etme. Evlenmek için evlenilmez.Bu kadar yaş farkı da olmamalı.Olacak iş değil. Sonu olmaz.Ben 30 yaşındayım beni isteyen çocuk 23 yaşında çok kararsızım ne yapmalıyım benden küçük olduğu içinde sıcak bakamıyorum çevredekiler de baskı yapıyo olsun diye kafam çok karışık helpppp helpp
Düşünmüyorum arkadaşın akrabası kendisi istemiyorum küçük olduğu için kaç kere söyledim çok ısrar ediyor o ve çevresi kırmadan söylemek istiyorum ama anlamıyorlar ısrar ediyorlar ısrar eden insanlardan nefret ediyorumAslında yaşlar aynı diye farklılığı görmeniz için yazmıştım.
Hiçbir şey hissetmediğiniz, yaşca küçük akrabanızla birileri istiyor diye evlenmeyi düşünmeyin.
Kafama takılmıyor değil ailesi aynı memleket olsun istiyo Muş bide
ben hic saglili gormedim ilerde bu sorun olack hep yuzunuze vurulqck gerek cevre gerek bu cocuk olsun davul bile dengi dengine hani 2 3 yas belki bise degil. esimle. aramizda 5 ay var gene bazen. dalga geciyor saka yoluylada olsaBen 30 yaşındayım beni isteyen çocuk 23 yaşında çok kararsızım ne yapmalıyım benden küçük olduğu içinde sıcak bakamıyorum çevredekiler de baskı yapıyo olsun diye kafam çok karışık helpppp helpp
Teşekkür ediyorum yorumlarınız için haklısınız benim gibi düşünenler de varmış kendi arkadaş çevremde kimse böyle açık net yorum yapmıyo olabilir neden olmasın diyorlar çok gerisiniz demek istiyorum diyemiyorum arkadaş oluncaBence hiç riske girmeyin 1 yaş bile erkekte çok farkediyor erkekler geç olgunlaşiyo bunuda düşünün bilinçli karakteri ve kafa yapisi uyusan biriyle evlenmek yerine çevredekilerin aklıyla yapılan evlilikten hayırmı gelir ömür boyu mutsuzmu olmak istiyorsunuz üstelik biyolojik gerceklide var cogu erkek 40 inda bile gencecik görünuyo biz kadınlar daha çabuk yaşımızı gösteriyoruz ne yazikki bunlarida göz önünde bulundurun en doğru karar sizin yinede.
Erkekler geç olgunlaşıyor. Çocuk resmen. O 35 siz 42 olsaydınız olurdu ama erkek için 23 çok çok küçük.Ben 30 yaşındayım beni isteyen çocuk 23 yaşında çok kararsızım ne yapmalıyım benden küçük olduğu içinde sıcak bakamıyorum çevredekiler de baskı yapıyo olsun diye kafam çok karışık helpppp helpp
Rica ederim arkadaşlar bazen ne yazıkki dürüst davranmayabiliyo bazı konularda. Siz coluk cocukla uğraşamazsınız gibime geliyo zeki bi kadın olarak arkadaş baskısıyla evlilik kararı almicağınizı düşünüyorum ayrıca arkadaslariniza şunu söyleyin erken evlenenlerin eli b*ka battı benimki bala batacak sankiTeşekkür ediyorum yorumlarınız için haklısınız benim gibi düşünenler de varmış kendi arkadaş çevremde kimse böyle açık net yorum yapmıyo olabilir neden olmasın diyorlar çok gerisiniz demek istiyorum diyemiyorum arkadaş olunca
☺Rica ederim arkadaşlar bazen ne yazıkki dürüst davranmayabiliyo bazı konularda. Siz coluk cocukla uğraşamazsınız gibime geliyo zeki bi kadın olarak arkadaş baskısıyla evlilik kararı almicağınizı düşünüyorum ayrıca arkadaslariniza şunu söyleyin erken evlenenlerin eli b*ka battı benimki bala batacak sankiacelem ne diyip daha fazla baskı kurmalarına musade etmeyin hayat sizin kimene
Olur neden olmasın benim eşim benden 4 yaş küçük oldu yani. Ama aranızda bariz bi fark varsa sen yaşını gösteriyosan o yaşını daha küçük gösteriyosa yanyana çokta iyi durmaz. Ha sonuçta yaşı küçük sen olgun birisindir karşındaki hala çocuksa ve sen bu durumu artı değilde eksi olarak görürsen asla olmaz. Erkek zaten çok geç büyür biri mutlaka olgun ve yönetici olması lazım benim fikrim..Ben 30 yaşındayım beni isteyen çocuk 23 yaşında çok kararsızım ne yapmalıyım benden küçük olduğu içinde sıcak bakamıyorum çevredekiler de baskı yapıyo olsun diye kafam çok karışık helpppp helpp
Benim değil çevremdeki insanların düşünce ve baskısı sadece çok bunlattılar evde kalmış gözüyle bakıyorlar bana23 yaşında en küçük kardeşim benim 27 o bana okadar çocuksu geliyorki size öyle biriyle evlenmi diyorlar kadın olsa olgun oluyorsa erkekler bide bunun ilerisi var yaş farkı ortaya çıkacak oda en güzel en Deli zamanlarini evli olarak geçirdiği için 26 33 yaş arası sıķılacaktir diye düşünüyorum bence olumsuz . Ki sizin o yaştaki çocuğa evlilik düşüncesi bile sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?