Toplanın bi sorunum var lütfen bana yardımcı olun.

olmaz diye birşey yok, gayette olabilir...o ruh olgunluğuyla ilgili bişi....sadece ileri yaşlarda görsellikte sorun olabilir...ama sevgi olursa oda sorun değil...erkek kardeşim ilkokul mezunu, eşi muhasebeci ve kardeşimden 4 yaş büyük....dayım ilkokul mezunu, eşi okulda müdür yardımcısı ve dayımdan 7 yaş büyük....

Şunu bunu geç sen gerçekten bu adamı seviyor musun? Eğer seviyorsan ona buna bakmazsın. Onunlada konuşırsun yaşla ilgili bir şikayet yapmayacağının sözünü alırsın. Yaş göstermede liseli çocukların sakalı bıyığı var. Öğretmeninden büyük gösreriyor. Sen söylemezsen kimse nüfus cüzdanını istemez. Yaşamadan bilinemeyecek bir şey ne yorum yazılsa sadece olasılık. Burda okuyoruz 40 yaşındaki adamında çocuk gibi davrandığı oluyor. Gerçek sevgi yaş farkını tolere eder bence.

bır kadın ıcın bıle 23 erken bence
bır erkek ıcın cocuk yaş
olgun bır ınsanın cocukla ne ısı olur ?
etrafınızdakıler ıstedıgı kadar baskı yapsın
help help nedır gelen ıstek uzerıne mı evleneceksınız yahu

Erkekler zaten geç olgunlaşıyorken 23 yaş zaten çok küçük.

Zengin olursunuz:)
İsin sakası no no no
23 yasında adamın kaprisi,kıskanclığı cekilmezz

23 yaşındaki bir erkek gerçekten çok küçük olur. Yani 30 yaşının verdiği olgunluk mutluluk bunu bile hissedemezssiniz. Sürekli yaşlı mı görünüyorum kaygısı

20 li yaşların başında ortasinda ya da sonunda olsaydı sorun olmazdi belki şuanda 23 yaşındaki biriyle evlenmek cesaret ister

Herkes böyle düşünüyor diye kesinlikle evlenmeyin. Sizin ne zaman gönlünüze mantığınıza yatan biri olursa onunla evlenin.

30 yaşında çevre baskısı ile help help diyorsanız gidin evlenin. 23ten bi farkınız yok demek ki.

Hayır demenin nesi bu kadar zor anlamadım biz napalım arayıp sizin yerinize biz mi söyleyelim bu işin olmayacağını?

Sen 40 yasına geldiğinde orta yaslı bir kadın o 33 yasında genç bir erkek olacak bir de boyle dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…