Toplanın bi sorunum var lütfen bana yardımcı olun.

Yapmıyorum haklısınız bi de onlar anlasa baskı yapmasa neymiş yaşım geçmiş evde kalmışım
Benim annemin bir arkadaşı 2. Evliliğini 15 yaş küçük biriyle yaptı. Adamın ilk evliliği, annemin arkadaşınınsa ilk eşinden 2 çocuğu vardı. Inanılmaz mutlular. Bu tamamen karşınızdaki insanın ne kadar olgun oluşu ve hayat görüşüyle alakalı göreceli bir kavram. Asla olmaz diyemeyiz, olması konusunda da tamamen destek olamayız ama olumlu örnekleri var sonuçta. Görücü usulü bir tanışma mi?

Çocuk niye ısrarla evlenmek istiyor sizi kaç kere gördü nasıl bi iletişiminiz oldu bilmiyorum ama bi arkadaşımın kardeşi de kendisinden 7-8 yaş büyük bi kadınla evlenmiş annemin işini yapsın ona yardımcı olsun diye çocuk ne niyetle evlenmek istiyor bilemiyorum belki de kendinden büyük kadınlardan hoşlanıyodur ay bilemedim sadece çocuk da ısrarlı dediğiniz için teori ürettim. Kısaca bi erkek 30 undan önce evlenmemeli diye naçizane fikrimi belirtip çekileyim ben en iyisi neticede içini dışını bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…