Toplanın birlikte bekleyelim kizlar ❤️

Yumurtmana olabilir cnm bence gebelik teste yap kac gun gecikti

Arkadas adetin ortasinda oldugunu soyluyor yani buda yumurtlama gunune denk gelio yumurtlama kanamasi olabilir
Adetin ortasinda dediysem yani şey adete 8 gün vardı o gün karnım çok ağrıdı akşam lavaboya gittim kanama oldu sonra kahverengi dönüştü daha da kanama olmadı şuan 3 günüm geçti

Bnmde adetime 7 gu var ama gelen giden yk cnm senin yumurtlmadan nekdr süre sonra kanama leklenme oldu acaba ?

Bnm hc göğüs ağrısı olmdi vallahi kaşık agrm olurdu ama adetime 2 gün kala olurdu bel agrm bilmem bn

Bnm hc göğüs ağrısı olmdi vallahi kaşık agrm olurdu ama adetime 2 gün kala olurdu bel agrm bilmem bn
Psikolojık cok istiyorsun anladıgım kadarıyla ondan. Stres yapma Rabbım verır ınsallah . 5 gün sonra erken gebelık testı yap cıkar .

İnşallah tutar cnm
Hiç geçmiyor şuan hepsi beni bekliyor eşim de çok istiyor İnsAllah o müjdeli haberi veririm mide bulantısı yok tiksinmiyorum bu normal bişey mi sürekli bana mide bulantısı var mı mesala göğsümde şişmedi öyle hemen oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…