- 26 Aralık 2024
- 38
- 13
- 3
- 28
Canım durumlar ne sende ?
Benimde bugün olmam gerekiyordu.
Genelde çatlama üzerinden 14 gün geçince olurum.
Bende olmadım testlerim de negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım durumlar ne sende ?
Benimde bugün olmam gerekiyordu.
Genelde çatlama üzerinden 14 gün geçince olurum.
Bende olmadım testlerim de negatif
Doktor biraz zor dedi ama adet falan düzene girmişti ilaçlardan mi neyden anlamıyorum işte iki düşük oldu sonra yokBen oldum ya malesef inşallah sende vardır canım
Canım bende regli oldum.Ben oldum ya malesef inşallah sende vardır canım
Grubun adı ne canım ?Kızlar bu grupta engellemeler oldu sanırım yazışmalarda sorun oluyor mayıs ayı için benzer başlıkla grup açtım isteyen olursa ordan devam edelim miii♥
Regli 26,27,28,29,30 mayıs olanlar canımGrubun adı ne canım ?
Canım bulamadım ya, beni etiket yapsana yeni açtığın grubaRegli 26,27,28,29,30 mayıs olanlar canım
Beni de alır mısınızKızlar bu grupta engellemeler oldu sanırım yazışmalarda sorun oluyor mayıs ayı için benzer başlıkla grup açtım isteyen olursa ordan devam edelim miii♥
Evet olmuş canımKızlar çatlama olmuş ddmiEki Görüntüle 3592100
Bugün erken gebelik testi yaptımMerhabalar1.5 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktım. Ovulasyon testleri yine bu sayfadan bu ay öğrendim ama durumum sanırım biraz karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Regl döngüm genellikle 30 günde
Regl sürem 7-8 gün
Bat 24 Mayıs
24 nisanda regl oldum 1 mayısta bitti
İlk 5 gün ovülasyon testim yoktu elimde yapamadım
7 nisanda yapmaya başladım.
11-12 pik olarak gördüm. Ama çizgim hala 18 inde bile var. Tek çizgiye düşmedi henüz.yak
5 gündür 2 çizgi olması bir sorun mu anlamadım ?
Diğer Merak ettiğim pikten 12 gün sonra test yapmam gerekiyorsa zaten regl günüme denk geliyor.
Merhaba sizin ovülasuon testinizde 12 Nisan pik görünüyor sonrakilerde silinmiş. Benimde böyleydi çizgi tamamen yok olmuyor sadece daha silik olabiliyor. Regl tarihi yaklaştıkça koyulaşıyorsa o zaman belki gebelik şüphesi olabilirMerhabalar1.5 yıllık evliyim 2 aydır korunmayı bıraktım. Ovulasyon testleri yine bu sayfadan bu ay öğrendim ama durumum sanırım biraz karışık yardımınıza ihtiyacım var.
Regl döngüm genellikle 30 günde
Regl sürem 7-8 gün
Bat 24 Mayıs
24 nisanda regl oldum 1 mayısta bitti
İlk 5 gün ovülasyon testim yoktu elimde yapamadım
7 nisanda yapmaya başladım.
11-12 pik olarak gördüm. Ama çizgim hala 18 inde bile var. Tek çizgiye düşmedi henüz.yak
5 gündür 2 çizgi olması bir sorun mu anlamadım ?
Diğer Merak ettiğim pikten 12 gün sonra test yapmam gerekiyorsa zaten regl günüme denk geliyor.
13 ünde silikleşme oldu yani çatladı sanırım üzerine kaç gün sonra test yapmam gerekiyorMerhaba sizin ovülasuon testinizde 12 Nisan pik görünüyor sonrakilerde silinmiş. Benimde böyleydi çizgi tamamen yok olmuyor sadece daha silik olabiliyor. Regl tarihi yaklaştıkça koyulaşıyorsa o zaman belki gebelik şüphesi olabilir![]()
12 gün sonra diyorlar ama 10 gün sonrada çıkanlar olabiliyor sanırım13 ünde silikleşme oldu yani çatladı sanırım üzerine kaç gün sonra test yapmam gerekiyor