• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplanın kızlar aldatılmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adama beni aldattın diyorum pesimi birak benim artık diyor ben senin açığını yakalamışım burnundan fitil fitil getirmeden bırakır mıyım hiç bide benimle aynı ada sahip birisini bulmuş bana aldığı kolyenin aynısından almıs saf garibim bunları bilmiyor kandı bu aptala

Allah'tan bulurlar merak etme.Şaşkoloz bir kadına benziyor zaten 🤣🤣

Kadınların en büyük hatasıdır bu ilişkide. Görür adamın kabalıgini, hoyratligini, iki yüzlülüğünu. Ama bana karsi öyle değil der. Kendini özel zanneder. Bilmez ki onun yanında eski sevgilisi ile nasıl konuşuyorsa birgun onunla da öyle konuşacak.
Benim çok çok iyi eğitimli kadın bir arkadaşımı benzer bir durumda adamın şerefsizliğine ikna edememiştik. Surekli eski sevgiliye suç buluyordu. Sonra tabi aklı başına geldi. İyi yapmışsınız. Huzur içinde olmasınlar en azından.

Daha uğraşmadım çünkü benden kanıt istemiyor tüm mesajlarıda sildim gerçi kanıtta yok ama wp den beni eklemiş numarami içine bir kurt düşmüş umarım bende ondaki bilgileri öğrenirim aslında mal ikimiz güçlerimizi birleştirsek köpek gibi kalır ortada ama o sevmeyi seçiyor
Bence kestir at senin kızla konuşuyor olmani bile peşimden koşuyor olarak algılar dangoz adam prim verme ikisinede sen yapacağını yapmışsın ikisininde engelle kahveni al onlar birbirini yerken sen kahveni yudumla

TDK lık yapmak gibi olmasın ama konuda o kadar anlatım bozukluğu var kii. Ne bi paragraf, ne bir noktalama işareti..
Konuya yorumum, geçmiş olsun🤷🏻‍♀️

Senin hırto çoktan sizinle aynı isime sahip bir kız avına çıkmıştır bile, şeytanın aklına gelmez be.İsimler aynı olunca yakalanma ihtimali daha düşük olur.Verilmiş sadakan varmış, şimdi diğer kız düşünsün.

O simdilik affetti evet, taaaa ki onuda aldatana kadar anlar o zaman anyayi konyayi 😂 sen kurtulduguna sevin.

Kızlar aldatılmışım önceki konularımdanda bilenleriniz vardır. 6 senelik ilişkiydi sessiz sessiz duruyordum dün baya ajanlık yaptım bi kızın fotoğraflarını beğenmiş bende inagagramdan kıza mesaj attim şu şu tarihlerde konuştuk haberiniz olsun çünkü aynı tarihlerde kızlada konuşmuş sonra bu beni aradı kızla ikisi yan yanaymış o an ayrıldık sizin ikinizede mutluluklar dedi sonra ardından bu pislik aradı neden yaptın bunu diye bende doğruları söyledim sadece dedim sonra baktım ikisi beni arıyor kız buna bağırıyor konuş diye buda telefonu yüzüme kapatıyor. Ya bildiğin ikimizide boynuzlamış birbirimizle şu an kızın peşinden koşuyor beni ruh hastası olarak gösterdi kıza sanırım kız yine bunu affetmiş. Artık doğruları söyledim kendi pisliklerinde boğulsun ikiside miğdemi bulandırdı artık. O kadar sene aldatılmışım adam bana beni niye ayırdın çık hayatımdan diyor kızı ikna etmeye çalışıyor kızda melüm melüm affediyor. Aptalın foyasını çıkardım diye acayip kinli bi kaşık suda boğucak nerdeyse
Bu seni engelleyen ex'mi?

senin affetmeyeceğini bildiği için ona koşmuş
diğerinin de midesi nasıl alıyor ya 6 senedir ilişkisi olan biriyle beraber olmayı
ikisinin de kalitesi buradan belli işte

Kızlar aldatılmışım önceki konularımdanda bilenleriniz vardır. 6 senelik ilişkiydi sessiz sessiz duruyordum dün baya ajanlık yaptım bi kızın fotoğraflarını beğenmiş bende inagagramdan kıza mesaj attim şu şu tarihlerde konuştuk haberiniz olsun çünkü aynı tarihlerde kızlada konuşmuş sonra bu beni aradı kızla ikisi yan yanaymış o an ayrıldık sizin ikinizede mutluluklar dedi sonra ardından bu pislik aradı neden yaptın bunu diye bende doğruları söyledim sadece dedim sonra baktım ikisi beni arıyor kız buna bağırıyor konuş diye buda telefonu yüzüme kapatıyor. Ya bildiğin ikimizide boynuzlamış birbirimizle şu an kızın peşinden koşuyor beni ruh hastası olarak gösterdi kıza sanırım kız yine bunu affetmiş. Artık doğruları söyledim kendi pisliklerinde boğulsun ikiside miğdemi bulandırdı artık. O kadar sene aldatılmışım adam bana beni niye ayırdın çık hayatımdan diyor kızı ikna etmeye çalışıyor kızda melüm melüm affediyor. Aptalın foyasını çıkardım diye acayip kinli bi kaşık suda boğucak nerdeyse
Evli misiniz siz bu kişiyle?

Evet kendi hayatına aldı tekrardan ağladı zırladı kızada dedim su şu tarihlerde konuşuldu kesin şey demiştir daha cok o konustu benle saplantılı bana bu demiştir erkeklerin genel yalanı annesinede söyledim zaten herkese yaydım ufak krizler gecirdi oh olsun
Aferin kiz iyi intikam almiṣsin devam.😂
O kizida zaten başka birini bulup aldaticaktir çok çekmez.Ama ayni isimli kizlarla ilişki yaşamak bu neyin kafasi ya sapik.

İstemese bile sırf gerçeklerle yüzleşmesi açısından atardım inan aklından çıkamazdı ve hepsini okurdu. Burda kanıtlı atmayarak hata etmişsiniz.
Huzurumu kaçıranın huzurunu böyle kaçırırım valla sonra numaramı bile değiştirirdim onlar yesin birbirini hahah 🤣🫣
Sonra beni arıyor bu ahmak pislik hayatımdan çık serefsiz insan şöyle böyle diye kız beni wp den eklemiş numaramı birbirimizde varız wp den ikimizde ne icin ekledi niye susuyor anlamıyorum. Bulasmamak için zoe tutuyorum kendimi 4 saat konuştugumuz zamanlarin kaydi bile var seytan diyor at tek tek birde bende bilmek istiyorum ne kadar zamandır aldatıldığımı ama yüzleşemedim

Evli misiniz siz bu kişiyle?
Değilim bin şükür sözlenmek çok istiyordu bende erteliyordum vicdanım sızlıyordu hatta bu yüzden mi bitti diye rabbim korumus meğersem o yüzden hep şu şekilde teselli ediyorum ya evli olsaydım

Sonra beni arıyor bu ahmak pislik hayatımdan çık serefsiz insan şöyle böyle diye kız beni wp den eklemiş numaramı birbirimizde varız wp den ikimizde ne icin ekledi niye susuyor anlamıyorum. Bulasmamak için zoe tutuyorum kendimi 4 saat konuştugumuz zamanlarin kaydi bile var seytan diyor at tek tek birde bende bilmek istiyorum ne kadar zamandır aldatıldığımı ama yüzleşemedim

At at magdem eklemiş 😀😀 manyak bunlar yaaa hepsini engelle sonra. Kurtul numaranı değiştir seni taciz ediyorlar netice de birbirinizi neden kaydettiniz ya kuma mı olcaksınız 😀😀😀 ne ilginç hayatlar aldatılırsam tek muhatabım o erkek kişisi olurdu ama kanıtları da atardım sosyal medyadan sonradan engellerdim.
Ne münasebet ya numaram sizde siler misiniz dmen lazım kıza gurur yok mu hiç bunda.

At at magdem eklemiş 😀😀 manyak bunlar yaaa hepsini engelle sonra. Kurtul numaranı değiştir seni taciz ediyorlar netice de birbirinizi neden kaydettiniz ya kuma mı olcaksınız 😀😀😀 ne ilginç hayatlar aldatılırsam tek muhatabım o erkek kişisi olurdu ama kanıtları da atardım sosyal medyadan sonradan engellerdim.
Ne münasebet ya numaram sizde siler misiniz dmen lazım kıza gurur yok mu hiç bunda.
Valla ben sildim numarasını o pisliğide engelledim gitti. İkisi habire buluşuyor zaten ne yazsam birbirlerinin haberi oluyor. Amacı belli kıskanmış pp resmine ikisinin resmini koyucak bizden uzak dur hesabı valla ben kanıt atsam nolucak ayrıldılar nolucak bu sefer pislik bana sarıyor bana ileniyor senin yüzünden ayrıldık diyor aldatan kendisi kendini haklı bulucak kızda gurursuz inanıyor tam denk olmuşlar ne deyim numaramıda değiştiririm inşallah ama şeytanlığım tutup tek tek kanıt atıp engelleme geliyorda sonra diyorum sonuç nolucak bundan ayrılır bir başkasına yapar yani

Valla ben sildim numarasını o pisliğide engelledim gitti. İkisi habire buluşuyor zaten ne yazsam birbirlerinin haberi oluyor. Amacı belli kıskanmış pp resmine ikisinin resmini koyucak bizden uzak dur hesabı valla ben kanıt atsam nolucak ayrıldılar nolucak bu sefer pislik bana sarıyor bana ileniyor senin yüzünden ayrıldık diyor aldatan kendisi kendini haklı bulucak kızda gurursuz inanıyor tam denk olmuşlar ne deyim numaramıda değiştiririm inşallah ama şeytanlığım tutup tek tek kanıt atıp engelleme geliyorda sonra diyorum sonuç nolucak bundan ayrılır bir başkasına yapar yani

Maksat kızın da rahatsız olması çünkü bana ruh hastası muamelesi yapanla uğraşırım ama değmez haklısın. Başını ağrıtmaya.

Maksat kızın da rahatsız olması çünkü bana ruh hastası muamelesi yapanla uğraşırım ama değmez haklısın. Başını ağrıtmaya.
Benden ayrılıp sonra numarasini degistirip sonra kendi aglayarak veriyor uzuldum cok kotuyum vs diye sonra instagramdan ekleyim dedigimde eklemiyordu sadece sesini duyuyum yeter hesabi o kiz aslinda onun hayatinda bayadir var bende nasil olsa cepteyim bekliyorum diye umut verip verip gidiyordu biz uzaktan ilişki yasiyorduk ama ailesini herkesi taniyordum ara ara bulusuyorduk. Hep sessizdim cok rahat birakiyordum onu ama cok ilgisizdi ben buluşalim deyince geliyordu sadece hani kendi geleyim ozledim demiyordu hiç. Birde bana aldığı kolyenin aynisini o kizada almiş gorunce gercekten migdem bulandi kizin haberide yok kim bilir daha ne igrenclikler var zaten ikisi birbirine çok yakin yerde oturuyorlar zannimca. Bakti ilerlettiler beni atti bir koseye bunla olmazsa buda dursun kosede hesabi ben duzelicem gelicem sana felan diyordu ayrılınca. En son ayrildigimdada zaten cok ruhsuzdu eski guzel anlari soyledi bitirdi hatta o gun bile sordum ona sevdigin mi var soyle diye olsa nolucak hadi diyelim onun adida şu şu dedi benim adimin aynisini soyledi bende dalga geciyor felan dedim heralde ciddiye almadim bende olsa nolucak senden cok daha kolay koparim dedim sevdigim var diyemedi. İnstagramdan engelliyor telegramdan aciyordu hep bana umut vererek bekletti 1 ay sonra bana telefonda bagirip hayatimdan cik biktim senden demelere basladi beni psikopat gosterdi herkesin gozunde oysa sadece serefsizliklerini bilmeden sevmistim ben aldatildigimi bilsem zaten 1 dk yaninda durmazdim. Simdi ogrendim icim cok rahat daha kolay unuturum diyorum. Sadece tek uzuldugum sey uzaktayim diye boyle arkamdan is cevirip bir ozur bile dilememesi piskin piskin beni suclu gostermesiydi rabbime havale ettim ugrasmaya degicek insanlar degiller

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X