• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplanın kızlar aldatılmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ses kaydını at daha da inanmazsa kendi bilir pisliklerinde boğulsunlar
İnandırmaya uğraşmıyorum artık kanıt çok fazla bende ama o beni dinlemiyor. Direk ne yaparsam o pislige anlatiyor bulusuyorlar kendini akliyor tipis tipis yine ona gidiyor ben bunu anladiktan sonra daha ugrasmayim dedim

Aferin kiz iyi intikam almiṣsin devam.😂
O kizida zaten başka birini bulup aldaticaktir çok çekmez.Ama ayni isimli kizlarla ilişki yaşamak bu neyin kafasi ya sapik.
Valla kız aldandı gibi ona çok anlatmadım her şeyini anlatsam ne kıyametler kopucak farkında degiller kendisinide uyardım uzaktayım diye yazmıyorsun umursamıyorsun ama benden kork biraz mesajıma yanıt vermessen günah benden gitti dedim yanıt vermedi cezasını aldı. Aynı isim olayı benim miğdemi asiri asiri bulandiriyor nasil buldu rastlantı mı bilerek mi buldu anlamadım ki bide bana ne yaptıysa aynılarını ona uyguluyor cok igrençler ya

Kadınların en büyük hatasıdır bu ilişkide. Görür adamın kabalıgini, hoyratligini, iki yüzlülüğünu. Ama bana karsi öyle değil der. Kendini özel zanneder. Bilmez ki onun yanında eski sevgilisi ile nasıl konuşuyorsa birgun onunla da öyle konuşacak.
Benim çok çok iyi eğitimli kadın bir arkadaşımı benzer bir durumda adamın şerefsizliğine ikna edememiştik. Surekli eski sevgiliye suç buluyordu. Sonra tabi aklı başına geldi. İyi yapmışsınız. Huzur içinde olmasınlar en azından.
Gerçekten öyle beni çok kötü aşağıladı. O kızda bundan mutlu oldu aa bak onu sevmiyor beni seviyor onu unutmuş dedi. Gerceği cok sonradan gorücek ben uyarımı yaptım o ise sevmek istedigi insana inandi. O arkadaşınız şu an nasıl acaba merak ettim nasıl bir olayla karşılaştılar

Gerçekten öyle beni çok kötü aşağıladı. O kızda bundan mutlu oldu aa bak onu sevmiyor beni seviyor onu unutmuş dedi. Gerceği cok sonradan gorücek ben uyarımı yaptım o ise sevmek istedigi insana inandi. O arkadaşınız şu an nasıl acaba merak ettim nasıl bir olayla karşılaştılar
Eski sevgilisine döndü. O güçsüz, sen güçlü kadınsın. Aslında sana aşığım ama onun yanında olmam lazım dedi ve o kızla evlendi. İşin en fena tarafı hala bu hikayeye deli gibi inanıyor.

Benden ayrılıp sonra numarasini degistirip sonra kendi aglayarak veriyor uzuldum cok kotuyum vs diye sonra instagramdan ekleyim dedigimde eklemiyordu sadece sesini duyuyum yeter hesabi o kiz aslinda onun hayatinda bayadir var bende nasil olsa cepteyim bekliyorum diye umut verip verip gidiyordu biz uzaktan ilişki yasiyorduk ama ailesini herkesi taniyordum ara ara bulusuyorduk. Hep sessizdim cok rahat birakiyordum onu ama cok ilgisizdi ben buluşalim deyince geliyordu sadece hani kendi geleyim ozledim demiyordu hiç. Birde bana aldığı kolyenin aynisini o kizada almiş gorunce gercekten migdem bulandi kizin haberide yok kim bilir daha ne igrenclikler var zaten ikisi birbirine çok yakin yerde oturuyorlar zannimca. Bakti ilerlettiler beni atti bir koseye bunla olmazsa buda dursun kosede hesabi ben duzelicem gelicem sana felan diyordu ayrılınca. En son ayrildigimdada zaten cok ruhsuzdu eski guzel anlari soyledi bitirdi hatta o gun bile sordum ona sevdigin mi var soyle diye olsa nolucak hadi diyelim onun adida şu şu dedi benim adimin aynisini soyledi bende dalga geciyor felan dedim heralde ciddiye almadim bende olsa nolucak senden cok daha kolay koparim dedim sevdigim var diyemedi. İnstagramdan engelliyor telegramdan aciyordu hep bana umut vererek bekletti 1 ay sonra bana telefonda bagirip hayatimdan cik biktim senden demelere basladi beni psikopat gosterdi herkesin gozunde oysa sadece serefsizliklerini bilmeden sevmistim ben aldatildigimi bilsem zaten 1 dk yaninda durmazdim. Simdi ogrendim icim cok rahat daha kolay unuturum diyorum. Sadece tek uzuldugum sey uzaktayim diye boyle arkamdan is cevirip bir ozur bile dilememesi piskin piskin beni suclu gostermesiydi rabbime havale ettim ugrasmaya degicek insanlar degiller

Ay ne iğrenç insan aman iyi ki de uzak senden. Ne halleri varsa görsünler. Ahlaksız.

Eski sevgilisine döndü. O güçsüz, sen güçlü kadınsın. Aslında sana aşığım ama onun yanında olmam lazım dedi ve o kızla evlendi. İşin en fena tarafı hala bu hikayeye deli gibi inanıyor.
Yok artık şaka mi güçsüz diye bir kızla evlenilir mi ? Düpedüz yarabandı olarak kullanmış eski sevgilisi nasıl affetmiş bunu oda ayrı bir saçmalık

Valla kız aldandı gibi ona çok anlatmadım her şeyini anlatsam ne kıyametler kopucak farkında degiller kendisinide uyardım uzaktayım diye yazmıyorsun umursamıyorsun ama benden kork biraz mesajıma yanıt vermessen günah benden gitti dedim yanıt vermedi cezasını aldı. Aynı isim olayı benim miğdemi asiri asiri bulandiriyor nasil buldu rastlantı mı bilerek mi buldu anlamadım ki bide bana ne yaptıysa aynılarını ona uyguluyor cok igrençler ya
Yani kizinda kafasi ayri guzel insan hiçmi kuṣkulanmaz iyi manipule ediyor herhalde bu erkek.Belki senin gibi kac kizada aynisin yapmiştir yada yapmaya devam eder igrenç adam.😏

Kızlar aldatılmışım önceki konularımdanda bilenleriniz vardır. 6 senelik ilişkiydi sessiz sessiz duruyordum dün baya ajanlık yaptım bi kızın fotoğraflarını beğenmiş bende inagagramdan kıza mesaj attim şu şu tarihlerde konuştuk haberiniz olsun çünkü aynı tarihlerde kızlada konuşmuş sonra bu beni aradı kızla ikisi yan yanaymış o an ayrıldık sizin ikinizede mutluluklar dedi sonra ardından bu pislik aradı neden yaptın bunu diye bende doğruları söyledim sadece dedim sonra baktım ikisi beni arıyor kız buna bağırıyor konuş diye buda telefonu yüzüme kapatıyor. Ya bildiğin ikimizide boynuzlamış birbirimizle şu an kızın peşinden koşuyor beni ruh hastası olarak gösterdi kıza sanırım kız yine bunu affetmiş. Artık doğruları söyledim kendi pisliklerinde boğulsun ikiside miğdemi bulandırdı artık. O kadar sene aldatılmışım adam bana beni niye ayırdın çık hayatımdan diyor kızı ikna etmeye çalışıyor kızda melüm melüm affediyor. Aptalın foyasını çıkardım diye acayip kinli bi kaşık suda boğucak nerdeyse

6 senedir ilk defa değildir seni üzmesi yada aldatması. Affedici olursan olacak olan bu.
Ne dediğini yaptığını boşver. Sil, engelle ve hayatına bak.

6 senedir ilk defa değildir seni üzmesi yada aldatması. Affedici olursan olacak olan bu.
Ne dediğini yaptığını boşver. Sil, engelle ve hayatına bak.
Yok ilk defa değil zaten aşikâr bu aynısını yaptım sildim engelledim.

Rabbim beni öyle durumlara düşürmesin. Bu durumda arkadaşınız çok şanslı ona bunu demek isterdim daha iyilerini bulucak 🤲🏻
Bulamadi. Takıldı adama. Kafasında efsanelestirdi. Yani anlatamadık asil sorunun kizda erkek arkadaşında olduğunu, onun ikili oynadığını.

Yani kizinda kafasi ayri guzel insan hiçmi kuṣkulanmaz iyi manipule ediyor herhalde bu erkek.Belki senin gibi kac kizada aynisin yapmiştir yada yapmaya devam eder igrenç adam.😏
Çok iyi manipule ediyor hemde... kızda manipule edilmek istiyor öyle olmasa onu değil beni arardı gerçekler için

Bulamadi. Takıldı adama. Kafasında efsanelestirdi. Yani anlatamadık asil sorunun kizda erkek arkadaşında olduğunu, onun ikili oynadığını.
Bende onun gibiydim. Psikolojik tedavi alması gerekiyor kesinlikle veya sürekli çok yakınlarına derdini anlatıp gerçekleri görmesi gerekiyor yoksa başka türlü kendi içinde baş başa kalıp güzel anıları aklına getirince gerçekten atılmıyor.

Değilim bin şükür sözlenmek çok istiyordu bende erteliyordum vicdanım sızlıyordu hatta bu yüzden mi bitti diye rabbim korumus meğersem o yüzden hep şu şekilde teselli ediyorum ya evli olsaydım
Allah'ın sevgili kuluymuşsun. Çok sevindim. Daha çok ilerlemeden birşeyleri görmen çok güzel. Bundan sonraki hayatında dilerim gerçekten kalbine göre temiz birini bulursun umarım.

6senelik ilişkiydi sessiz sessiz duruyordum dün baya ajanlık yaptım bi kızın fotoğraflarını beğenmiş bende inagagramdan kıza mesaj attim şu şu tarihlerde konuştuk haberiniz olsun çünkü aynı tarihlerde kızlada konuşmuş

Nasil yani? 6 senelik iliskide ara ara mi konusuyordunuz?

O nasil bi iliski?

Buraya konu açmıştım aynı meseleden. Karşı tarafa benimle aylardır görüşmediğini söylemiş oysaki birlikteydik. Ailesiyle beni kandirmislar aylarca. Karşı tarafla fazla muhatap olmadım çıktım hayatlarindan ama kızla arası bozuldu diye kırk takla atmıştı hem de birkaç aylık daha reşit bile olmayan bir kız için. Ne ispatlamak için kıza fotoğraf attım ne mesajları gönderdim. Yoksa senin durumuna duserdim.
Geçiyor güzelim. Böyle alengelli işler bize göre değil. Onların ilişkisi de sağlıklı olmayacak. Sen daha fazla burnunu sokma. Suçlu çıkarsın. Sapkani al çık açıkçası.

Kızlar aldatılmışım önceki konularımdanda bilenleriniz vardır. 6 senelik ilişkiydi sessiz sessiz duruyordum dün baya ajanlık yaptım bi kızın fotoğraflarını beğenmiş bende inagagramdan kıza mesaj attim şu şu tarihlerde konuştuk haberiniz olsun çünkü aynı tarihlerde kızlada konuşmuş sonra bu beni aradı kızla ikisi yan yanaymış o an ayrıldık sizin ikinizede mutluluklar dedi sonra ardından bu pislik aradı neden yaptın bunu diye bende doğruları söyledim sadece dedim sonra baktım ikisi beni arıyor kız buna bağırıyor konuş diye buda telefonu yüzüme kapatıyor. Ya bildiğin ikimizide boynuzlamış birbirimizle şu an kızın peşinden koşuyor beni ruh hastası olarak gösterdi kıza sanırım kız yine bunu affetmiş. Artık doğruları söyledim kendi pisliklerinde boğulsun ikiside miğdemi bulandırdı artık. O kadar sene aldatılmışım adam bana beni niye ayırdın çık hayatımdan diyor kızı ikna etmeye çalışıyor kızda melüm melüm affediyor. Aptalın foyasını çıkardım diye acayip kinli bi kaşık suda boğucak nerdeyse
şimdi o kız düşünsün, allah kurtarmış. zaten düşünmeye başladığı için de hırçındır biraz, yapması gerekeni şimdi yapmadıysa yaptırırlar zorla sonrasında.. 🤷🏻‍♀️

şimdi o kız düşünsün, allah kurtarmış. zaten düşünmeye başladığı için de hırçındır biraz, yapması gerekeni şimdi yapmadıysa yaptırırlar zorla sonrasında.. 🤷🏻‍♀️
Evet ben uyardım kızı kız hırçın ve bağırıyordu buda ona kendini affettirmeye çalışıyordu kız hemen buna beni arattırdı kendi numarasından neden arıyorsun sevgilimi diye beni kızın yanında aşağıladı bende sen beni aldattın farkında mısın dediğim an telefonu yüzüme kapattı sonra kendi numarasından benim yakamı bırak diye bana bağırıyor. Allahından bulsun ikiside o kızında vicdanı yok eski sevgilisine böyle bağıran insan yarın bir gün sanada aynısını yapar diye hiç düşünmüyor. Birde benimle aynı ada sahip biri ya ismimde öyle herkeste olan bir isim değil cidden insan bunu bile düşünür. Rabbim beni kurtardı çok şükür ama yinede insanda böyle küçük düşürülünce bir kadının yanında gerçekten gururuna yediremiyor. Susuyorum ahım çok büyük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X