Toplaşın kızlarrrr

Acik ve net söylüyorum.''Toplaşin kızlar'' başlıgını görüp,konuya girince farklı biir karşilama bekliyorum.Direk damdan düşer gibi anlatılınca direk çıkıyorum.
Okey,geldik,toplaştıkta bi nasılsınız, yada bi merhabaa olmayıncaa

bencede istemiyorlar ama bn nişanlımı sevyorum 4 senedir beraberiz

bencede istemiyorlar ama bn nişanlımı sevyorum 4 senedir beraberiz
Valla canim seviyorsaniz birbirinizi ele ele verin .Uzakta tutun evide yakin olursa daha cok basiniz ağrır şimdiden böyleyse .Nisanlinizdan da saklamayin dalga gectigi konulari sonra aileleri melek oluyor bi zaman sonra kabak size patliyor.

Bana ne dayısından nenesinden teyzesinden

Nişanlın mesafeyi ayarlamalı

Her an mıç mıç yaşanmaz ama genel geçer laf ediyor lakin hayatınıza karışmıyor ya da nişanlının müdahalesi ile karışamıyorlarsa boş verin

Ha karışıyorlarsa da size ne deyin açıkça bir kaç cevap ile susar

Yaşlılar öyle cevap veremem dersen de biz x le böyle karar verdik de sus

Onun önünde birşey demiyorlar çok fazla yada şakaya vuruyorlar oda şaka sanıyo işte ama değil eminim
Onun olmadığı yerde o insanlarla ne işin var ki zaten daha evli bile değilsiniz. Ben beş yıllık evliyim ona rağmen hala eşim olmadan onun bir akrabasına gitmem görüşmem. Sevdiğim biri olsa bile. Ben ne yapayım onun akrabası, o yokken beni zaten ne yapsınlar derim.
Laf sokma meselesi yüzünden de eşimin annesiyle çok yalnız kalmam mesela. Eşim başka odadaysa onlardayken ben de onun yanına geçerim ya da kendi odamıza geçer kitap okurum.

Boyle durumda ayrilan insan mantik insanidir cok zarar gormez hayattan. Boyle durumlarda nisanlinin senin yaninda olmasi da bir seyi degistirmiyor. Cunku evlenince degisiyorlar

Eger nisanlim ozguveninde problem olan kendini ezdirmeye musait beni de savunamayan ana kuzusu gibi sozunden cikmayan ne derse dogru sayan bi tipse arkama bakmadan kacardim

Birini çok sevseniz ve o kişi de sizi sevse nişanlansanız ama ailesiyle dayı teyze hatta nenesi bile size sürekli laf soksa ne yapardınız abartısız gerçekten kuruntu filan da değil gayet açık ???
Laf sokma nedenlerini amlamaya calisip ona gore davranirm

Yalnız asla gitmem canım zaten mesala bakkala gider yada sigara içiyor oluyor o varken de şaka gibi laf sokuyorlar söylüyorum sen yokken bunu dediler diye sende onlara söyle bna değil nişanlıma söyleyin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…