- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi Sessizzz09876
-
Gorusmezdım aılesıyleBirini çok sevseniz ve o kişi de sizi sevse nişanlansanız ama ailesiyle dayı teyze hatta nenesi bile size sürekli laf soksa ne yapardınız abartısız gerçekten kuruntu filan da değil gayet açık ???
ayy canım dert olunca akıl kalmıyorAcik ve net söylüyorum.''Toplaşin kızlar'' başlıgını görüp,konuya girince farklı biir karşilama bekliyorum.Direk damdan düşer gibi anlatılınca direk çıkıyorum.
Okey,geldik,toplaştıkta bi nasılsınız, yada bi merhabaa olmayıncaa
seviyorum işte lanet olsnBende laf sokardim ama bu çok baş ağrıtır. En temizi muhattap olmayip nisanliya/eşe söylemektir. Esim/nisanlim bu olaylari engellemiyorsa evliligi bidaha gozden gecirirdim. (Hatta dusunmezdim.)
bencede istemiyorlar ama bn nişanlımı sevyorum 4 senedir beraberizSizi aileden istemeyenler olabilir mi ?
Nişanlınız sizle ailesini bu kadar gerekirse yüz göz edecek zaman yaratmasın yeri geldiğinde savunmasını yapabilsin herkes nerde duracağını bilmeli ki kimsenin başi ağrımasın ...
sık görüşüyorlar nişanlımda hep gtrur beni o cagrr yani sanırım gitmekle hata yapıyorumMuhattabı keserim işte.
bırak sen takma diyo şakadır diyoNisanlim milleti susturabilirse devam ederdim. Susturamazsa hadi cnm kib by...
Valla canim seviyorsaniz birbirinizi ele ele verin .Uzakta tutun evide yakin olursa daha cok basiniz ağrır şimdiden böyleyse .Nisanlinizdan da saklamayin dalga gectigi konulari sonra aileleri melek oluyor bi zaman sonra kabak size patliyor.bencede istemiyorlar ama bn nişanlımı sevyorum 4 senedir beraberiz
ayrılBirini çok sevseniz ve o kişi de sizi sevse nişanlansanız ama ailesiyle dayı teyze hatta nenesi bile size sürekli laf soksa ne yapardınız abartısız gerçekten kuruntu filan da değil gayet açık ???
Onun olmadığı yerde o insanlarla ne işin var ki zaten daha evli bile değilsiniz. Ben beş yıllık evliyim ona rağmen hala eşim olmadan onun bir akrabasına gitmem görüşmem. Sevdiğim biri olsa bile. Ben ne yapayım onun akrabası, o yokken beni zaten ne yapsınlar derim.Onun önünde birşey demiyorlar çok fazla yada şakaya vuruyorlar oda şaka sanıyo işte ama değil eminim
bırak sen takma diyo şakadır diyo
Laf sokma nedenlerini amlamaya calisip ona gore davranirmBirini çok sevseniz ve o kişi de sizi sevse nişanlansanız ama ailesiyle dayı teyze hatta nenesi bile size sürekli laf soksa ne yapardınız abartısız gerçekten kuruntu filan da değil gayet açık ???
Yalnız asla gitmem canım zaten mesala bakkala gider yada sigara içiyor oluyor o varken de şaka gibi laf sokuyorlar söylüyorum sen yokken bunu dediler diye sende onlara söyle bna değil nişanlıma söyleyin diyeOnun olmadığı yerde o insanlarla ne işin var ki zaten daha evli bile değilsiniz. Ben beş yıllık evliyim ona rağmen hala eşim olmadan onun bir akrabasına gitmem görüşmem. Sevdiğim biri olsa bile. Ben ne yapayım onun akrabası, o yokken beni zaten ne yapsınlar derim.
Laf sokma meselesi yüzünden de eşimin annesiyle çok yalnız kalmam mesela. Eşim başka odadaysa onlardayken ben de onun yanına geçerim ya da kendi odamıza geçer kitap okurum.
Onlardan uzaklaştırdığımı sanıyorlar çünkü bnm nişanlım joker gibidirLaf sokma nedenlerini amlamaya calisip ona gore davranirm
Nasıl yaniYani demek istiyor ki evlenene kadar idare edeyim sonra cadi kazaninda be yapiyorsan yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?