- 16 Haziran 2011
- 16.057
- 70.044
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
tüm aile ödemeyecek sevgilim ödeyecek sadece ailesi ufak bir miktar yardım edecek
Birim inşaat maliyetlerine bir bakın derim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüm aile ödemeyecek sevgilim ödeyecek sadece ailesi ufak bir miktar yardım edecek
Köylü gibi derken? Köylü milletin efendisidir.sevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Bloklarsan blokla,çok merakliydum senin kendi kendine gelin güvey olduğun konuna.ya şurda okuduğunu anlamadan yorum yapma
eğer diretirsen blocklicam ona göre
Ondan değil, daha aralarında nişan yok nikah yok, ne alaka neden Vanessa'yı dinleyip vazgeçsin yatırımlık maldan adam. Karılarını dinlemiyor bu adamlar söz konusu hazır mal olunca.Üyeye gıcık oldukları için o cevaplar verilmiş bence.
Ya ayrılacaksınız ya da kabulleneceksiniz.tüm aile ödemeyecek sevgilim ödeyecek sadece ailesi ufak bir miktar yardım edecek
Sen yalancısın vanessa biliyorsun dimisevgilimin evi ve ben de ilerideki eşiyim ve kaynanamla oturmak istemiyorum köylü gibi
Yaşlarınız küçük ya şimdiden evlendiniz de ev derdine mi düştünüz. Ne kadar zamandır berabersiniz?ben 22
erkek arkadaşım 23
Elbette aynı değil. Yapacakları binada da ortak olmaz tuvalet merak etmeyinAyni sey mi ? 30 oda 6 7 tuvalet bir malikaneyle kiyaslamayin :) ilkel kabileler ic ice yasar bu konuda hakli
Konu sahibi sözlü,nişanlı falan olsa - evlilik teklifi alsa , yakında aile tanistirmasi olsa yine laf etmeye hakkı var ama şu an dış kapının dış mandalı. O yüzden bu tepkiler.Konuyu açan Vanessa diye herkes önyargılı, aynı apartmandan bile kaçın, aklınız varsa da kaçırırsınız. Aklı olan azıcık aşım kaygısız başım desin, hem kendi ailesine hem eşinin ailesine mesafeli yaşasın. Evinizde mahremiyetiniz, özel alanınız olsun. Diğer yandan hem evim olsun hem etliye sütlüye bulaşmayayım olmuyor. Ya herro ya merro.
Sonra dün burada konu açan mart kedisi gibi "evde herkes sex yapıyor" diye ağlarlarAğrıdan acıdan kıvransan kimsenin ruhu duymaz, zevüşünce az coşsan ertesi gün başlar pis imalar.
Ben bu üyeyi tanımıyorum ama insanlar yürek yemiş. Sevgilisinin mal varlığına müdahale etmek, söz sahibi olmaya calismak üstelik sadece 1 senelik sevgililer. Kaldı ki burda üye hakkında yazılanları da baz alırsak 2x sananeKonuyu açan Vanessa diye herkes önyargılı, aynı apartmandan bile kaçın, aklınız varsa da kaçırırsınız. Aklı olan azıcık aşım kaygısız başım desin, hem kendi ailesine hem eşinin ailesine mesafeli yaşasın. Evinizde mahremiyetiniz, özel alanınız olsun. Diğer yandan hem evim olsun hem etliye sütlüye bulaşmayayım olmuyor. Ya herro ya merro.