• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

toplu aile apartmanı

ya şurda okuduğunu anlamadan yorum yapma
eğer diretirsen blocklicam ona göre
Bloklarsan blokla,çok merakliydum senin kendi kendine gelin güvey olduğun konuna.
Daha dört ay önce adamı aldatma isteginle başkalarına yurudugune dair konu açıyorsun,bugün "1 yıllık ciddi iliskim" diyorsun. Ne o çocuk , ne de ailesi seni ciddiye alır,boşuna sinirlenme.
Gayet de mantıklı bir şey diyorum.
Madem ailesi yapıyor yardim , parayı veren düdüğü çalar.
Madem 'kucuk' bir yardım diyorsun, madem 'evlenecegiz,kocam olacak' diyorsun. O zaman sen yap para yardımını. Böylece ailesinin sesi kesilir. Zaten gelecekte senin arsan olacak, gönlünce yaşarsın koca adayinla.
E bunu da yapmıyorsun,çünkü 'ya evlenmezsek' diye düşünüyorsun. Her mantıklı insan bunu düşünür
Sen ayda birkaç bin lira yardım yapmaya 'ya evlenmezsek'diye cekinirken adam neden senin gönlünü etmek icin trilyonluk gelir getirecek şeyden vazgeçsin ki?
Sen kimsin yani?
Reşit oldugundan beri forumda 'kimse beni almıyor,erkek yok' diye ağlıyorsun. Şimdi bir tane buldun, onu da böyle boş şeylerle sikbogaz etme

Üyeye gıcık oldukları için o cevaplar verilmiş bence.
Ondan değil, daha aralarında nişan yok nikah yok, ne alaka neden Vanessa'yı dinleyip vazgeçsin yatırımlık maldan adam. Karılarını dinlemiyor bu adamlar söz konusu hazır mal olunca.

Konuyu açan Vanessa diye herkes önyargılı, aynı apartmandan bile kaçın, aklınız varsa da kaçırırsınız. Aklı olan azıcık aşım kaygısız başım desin, hem kendi ailesine hem eşinin ailesine mesafeli yaşasın. Evinizde mahremiyetiniz, özel alanınız olsun. Diğer yandan hem evim olsun hem etliye sütlüye bulaşmayayım olmuyor. Ya herro ya merro.

Her fırsatta annemin köyüne giderim, bir ayağım köyde. Köylü gibi demişsin de, gördüğüm evlenen çiftler köyde kendine müstakil ev yaptırıyor. Kaynana kendine bakamayacak seviyede olana kadar ayrı oturuyorlar. Şehirde birlik oturanlar daha fazla değil mi? Keşke haddini bilsen.

Konuyu açan Vanessa diye herkes önyargılı, aynı apartmandan bile kaçın, aklınız varsa da kaçırırsınız. Aklı olan azıcık aşım kaygısız başım desin, hem kendi ailesine hem eşinin ailesine mesafeli yaşasın. Evinizde mahremiyetiniz, özel alanınız olsun. Diğer yandan hem evim olsun hem etliye sütlüye bulaşmayayım olmuyor. Ya herro ya merro.
Konu sahibi sözlü,nişanlı falan olsa - evlilik teklifi alsa , yakında aile tanistirmasi olsa yine laf etmeye hakkı var ama şu an dış kapının dış mandalı. O yüzden bu tepkiler.
Arsa onların, para onların. Nasıl uygun görürlerse öyle yaparlar.
Ne münasebet yani sevgilinin böyle önemli bir kararda bikbikbik konuşması 😅 insanlar Vanessa olduğu için tepki göstermedi, dış kapının mandalı olduğu için tepki gösterdi.
Ayrıca belki yatırım amaçlı yapmak istiyorlar evi, hali hazırda iki evleri daha varmış. Belki yeni daireleri sıfır ev olduğu için kiraya verip ek gelir elde edecekler...onunla da yazlık yapacaklar, belki aile o yeni binalarda oturacak ama kalan iki evin kirasını oğluna bağışlayacak- öyle bir anlaşma yapacaklar... bilemezsin ki insanların planlarını.
Vanessanin aklına uysa adam elde yok avucta yok bir arsayla düdük gibi kaladabilir. Sonra çok pişman olur.

Asmalı konak 1. Bölümden başla izle belki iyi gelir bak Vanessa

Ben bu üyeyi tanımıyorum ama insanlar yürek yemiş. Sevgilisinin mal varlığına müdahale etmek, söz sahibi olmaya calismak üstelik sadece 1 senelik sevgililer. Kaldı ki burda üye hakkında yazılanları da baz alırsak 2x sanane 😁Nasıl bir kafa yaşıyorsa valla bravo.

Ki muhtemelen çocuğa çıkan araziyi çocuğun ailesi ile beraber ödeyeceklermiş. 😁 Dağdan gelmiş bağdakini kişeliyor.

Son düzenleme:
Back
X