Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acil bi durum olmuş demekki
Ama ben hiç normal görmedim yani
Kokuyu falan geçtim herkesin içinde nasil açtı bebegin altini

Normalde anlayisli ve bebeklere hic kiyamayan biriyim ama yolculukta o kokuyu ceksem rahatsizligimi bariz belli ederdim diye dusunuyorum ama anne olmadigim icin de konusmak kolay gelebilir o kadinin yerinde olsaydim ne yapardim bilmiyorum

Annenin yaptığı yanlış madem değiştirdi bezi poşete sarmasini toplum içinde böyle bir şeyin olmayacağını soyleyebilirlerdi değilmi

17 aylik bir bebegim var.hic sokakta bezini acmadim emzirme odalari doluysa bekledim bosalmasini ve zorunlu olmadikca arabam olmasina ragmen yolculuk yapmiyorum.fakat bir mecburiyet olusmus ise sehirler arasi yollarda benzin istasyonlarinda 5 dakika durulabilirdi sofor bey den rica edilip .ben tepki verirdim evet hem koku icin hemde bebegin mahremiyeti acisindan

4 senedir ard arda olan iki bebeğimden dolayı sürekli alt değiştiren biri olarak yazıyorum. Çocuklar günde 4-5 defa altını kirletiyorlar. Öyle zor durumlarda alt değiştiriyorum ki anlatamam
Ama toplu alanlarda alt değiştirmek hiç hoş birşey değil. Kadın da haklı sizde haklısınız.
Çoçuğun altı öyle 70 dk kalsa pişikten mahvolur.

8 saatlik bir yolculuk yaptığım sırada Suriyeli bir kadın onca dinlenme tesisi varken otobüsün içinde değişti çocuğun altını. Gayette itiraz ettim muavini çağırıp yok artık ama ya dedim. Zaten otobüs yeterince midemizi sarsıyor bide bu tür şeyler yaşamak zorunda değiliz kimse k.bakmasın. Ha çocuktur insanlık hali ama dinlenme tesisi var zilyon tane. Kaldı ki sizin durumunuzda 70 dkk.lık yola çıkacağı malum olmadan önce insan bi hazırlık yapar temizler çocuğun altını öyle biner.
Ay gerildim keşke sizde susmasaydınız.

Dinlenme tesisleri konusunda katılıyorum ama önceden değiştirseniz de 70 dk da yine yapabilir

Dinlenme tesisleri konusunda katılıyorum ama önceden değiştirseniz de 70 dk da yine yapabilir
Evden her çıkacağım vakit çocukların altını değiştirir , üstünü, montlarını ayakkabılarını giydirip kapıyı kitlerim kızım altına yapar
Dışarı çıkacam diye rahatlıyor mu ne oluyor anlamıyorum. Çözen varsa bu durumu açıklasın.
Ama artık dua ediyorum ya dışarıda yapsa daha kötü olurdu diye

Biner binmez giristi ve cocuk oynuyordu rahatsiz oldugunu belli etmedi hasta degildi hatta annesi altini actigi an aglamaya basladu ve giyinene kdr susmadi
Hasta olsa ztn gik diyemem
Hic zor durumda degildi tamamen cahillik
Ben kadin cok cirkef gozuktugu icin ve toplum tepkisini merak ettigim icin sustum normalde tepki vermekten cekinmem
Midem hassas kusabilirdim ama o gun bsy olmadi
Cok garip ve korkak hale geldik..
Hayirlisi

70 dk uzun bir süre ben bebeğimin altını gerektiğinde 30 dk da bir değiştiriyorum bebek kaka yaptıysa o kakayla 70 dklık o yolu çekmesi eziyet olurdu yavrucağa...Anne sonradan sizlerden özür dileyebilirdi en azından bu kadar gözünüzde büyütüp sinirlenmezdiniz...

2 yasinda kizim var.iki haftada bir annemlere gideriz otobusle yol 1 saatlik.cok sukur hic altini kirletmedi ama kirletseydi soforden rica ederdim dursun diye.cunku bebege de yazik yol uzun.ucak yolculugunda ucusa gectigi anda kizim yapti ve ustume kadar atacaktu nerdeyse hemen kabine gidip degistirdim.allahtan ucakta boyle hizmetler var.bence otobuslerde de olmali

neyi gitmiyor aklindan ? masum bebek ya allah askina anne misiniz merak ettim tamam bilincsiz olabilir ama acmasi gayet normal siz pisik olmus bir bebegin acisina taniklik ettiniz mi bebegimin alti pis olunca icim aciyor resmen sen oyle bekleyebilir miydin. gecmis olsun. rahatsiz olman normlde devlet meselesi haline getirmisin sen biraz arkadasim.

Dinlenme tesisi benzinlik denmiş de ilçe otobüsü bu

Bildiğiniz belediye otobüsü

Beylikdüzü'nde bindi Taksim de inecek gibi

Otobüs durmaz ki

Tek çözüm inmek olabilirdi uygun bir durakta galiba diğer otobüse kadar değişir sonra yine binerdi

Ben olsam ciddi ciddi kavga ederdim ki ettim. ANNENİN SORUMSUZLUĞUNU KİMSE ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİl. Bebek sizin bebeğiniz olabilir ama kimse LEŞ GİBi ÇİŞ KAKA KOKUSU ÇEKMEK ZORUNDA değil. Bir bebek onda var sanki. KİMSENİN KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEYE HAKKI YOKKKK. Böyle cinsler bana çatsa da hadlerini bildirsem.

Iki sekildede zor bence.. sanirim ben acmazdim pisik olacagini bile bile..ya zaten o bezi atmazsada gene kokmustur her turlu..

değiştirmese de kokacaktı
çocuk altını kirletirse değiştirsen de kokar değiştirmesen de,
bi de yol tutanı var, kusar o daha beter kokar (büyük çocuk ya da yetişkinse ekstra kokar)
yetişkinin leş gibi ter kokanı var, şahsen bok kokusunu ter kokusuna tercih ederim
bi de o ter kokusunun parfüm+sigarayla karışmış versiyonu var ölümden beter.
maalesef insan ırkıyla birarada yaşamanın cilveleri bunlar,insan kokuyor, napalım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…