Annenin yaptığı yanlış madem değiştirdi bezi poşete sarmasini toplum içinde böyle bir şeyin olmayacağını soyleyebilirlerdi değilmiÇocuğun altını değiştirmeyince daha çok koku olabilirdi diye düşünüyorsunuz sonra da anne bilinçsiz diyorsunuz hmm başıma hiç böyle bir şey gelmedi açıkçası uzun yol olduğunda molalarda hallediyorduk biz ya da müsait bir yerde durulması istenebilir ama şu var ki o zaman da bebek yüzünden bekledik diyenler olacaktır yani herkesi mutlu etmek zor
Dinlenme tesisleri konusunda katılıyorum ama önceden değiştirseniz de 70 dk da yine yapabilir8 saatlik bir yolculuk yaptığım sırada Suriyeli bir kadın onca dinlenme tesisi varken otobüsün içinde değişti çocuğun altını. Gayette itiraz ettim muavini çağırıp yok artık ama ya dedim. Zaten otobüs yeterince midemizi sarsıyor bide bu tür şeyler yaşamak zorunda değiliz kimse k.bakmasın. Ha çocuktur insanlık hali ama dinlenme tesisi var zilyon tane. Kaldı ki sizin durumunuzda 70 dkk.lık yola çıkacağı malum olmadan önce insan bi hazırlık yapar temizler çocuğun altını öyle biner.
Ay gerildimkeşke sizde susmasaydınız.
Evden her çıkacağım vakit çocukların altını değiştirir , üstünü, montlarını ayakkabılarını giydirip kapıyı kitlerim kızım altına yaparDinlenme tesisleri konusunda katılıyorum ama önceden değiştirseniz de 70 dk da yine yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?