Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazacaktim ki sen yazmissin.. 10 yil oncesi nasil tutuyor burnumda anlatamam, yazik oldu foruma..
Hem de ne yazik olan bize oldu ne guzel tartisip fikir paylasimi yapiyorduk. Simdi bekle ki kavga bitsin ,her basligin alti sac saca bas basa girenlerle doldu

Niye minacik cocugun popusu acik diye , ne internete atilmadigi kaldi ne tecavuze?
Ozaman sende mini etek giyme diyorum toplum malum sapik kayniyor. Benden soylemesi
Benim mini etek giyip giymediğimi nereden biliyorsun ve bu konunun bebeğin teşhiriyle ne ilgisi var? Boş argüman yapma.

Ulu orta alt değiştirmek saygısızlık ve cahilliktir ama şort giymek normal bir eylemdir tıpkı tişört giymek gibi. Bunların ayrımını benimsesek keşke

Konu amma uzamış beee! Çocupu olmayıp saydıranlar, olduğunda görür bebek bakmanın ne kadar zahmetli olduğunu. Çocuksuzken “ayyy annesi ağlatıyor yazık” diyordum, şimdi “yazık kadıncağıza” diyorum. 10 aylık bebeğim var, kaka yaptığında altını arabamız olduğu için arka koltukta alabiliyorum. Pişik problemi varsa, poposundaki yaralar bebeğimin canını yakacaksa toplu taşıma aracında da altını alırım gerektiğinde. Sapıkların suçunu çocuğum mu çeksin? Herkes gözüne, nefsine, zihnine mukayet olsun. Sapık, sapıktır. Bebeğime bakacaksa suç onundur. Tecavüzcülerin de, küçücük bebeğin mahrem edebiyatını yapanların da allah belasını versin.

Niye minacik cocugun popusu acik diye , ne internete atilmadigi kaldi ne tecavuze?
Ozaman sende mini etek giyme diyorum toplum malum sapik kayniyor. Benden soylemesi
İkisi aynı şey değil.. bence de bir bebeğin mahrem yerleri insan içinde açılmamalı çünkü gerçekten insanlar çok çok kötü. Kişinin kendisini korumak için alacağı önlemler tamamen kendi insiyatifindeyken bir annenin bebeğini korumak için alacağı önlemler öyle değil. Doğuruyorsa onu tam olarak korumak, her ama her ihtimale karşı temkinli olmak zorunda. Büyük konuşmayayım ama önüme iki seçenek koysalar ya bebeğin pişik olacak ya da ne idüğü belirsiz insanlar bebeğinin mahrem yerlerini görecek diye içim yansa da pişik olmasını tercih ederdim

Bide tum soyutmuyosunki bebegi. Elin hizliysa alt almak alti ustu 2 dk surmez bile..

Bide tum soyutmuyosunki bebegi. Elin hizliysa alt almak alti ustu 2 dk surmez bile..
Yahu gün gelir yatalak oluruz, popomuzda yaralar çıkar. Mahkum oluruz bakıma. O zaman bu bebeğin poposu mahrem yeridir diyenler, bakıma muhtaç yakınına da hallensin. Bu ne çarpık zihniyettir. Bakanda, göz süzende, iç geçiren sapıktasuç yok da, altını alan annesinde suç öyle mi? Bıktık bu pis zihniyetten artık. Gitsinler ötede bayılsınlar gari pis zihniyetleriyle.

Güzel bahaneler ama yemezler. Kimin elinin ne kadar hızlı olduğu kimin ne kadar teşhir ettiğini siz nereden bileceksiniz?
Bak tatlim bana bosa saldirma:) ben altinin acilmasinida anliyorum yolcu olsaydim verecegim tepkiyide biliyorum..bana gore susnda bu topicte sacma bir sekilde kisisel saldiri yapiyorsunuz her iki taraf olarak. Sen acma karsindakilerde acsin madem. Buarada uslubun niye bu kdr ters? Ben sana birsey demedimki! Kisisel saldirida hic bulunmadim heleki

Yatalak olunca yanında tanıdıklarının, otobüsün içinde tanımadığın adamların ve kadınların olduğunu anlamak çok yüksek iq gerektirmiyor. Siz de anlayabilirsiniz. Pis zihniyetli olan sizsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…