Ben düzgün konuşuyorum, konuşmayı dibe çeken sensin. Beddua edene beyinsiz derim. Çünkü beddua etmek beyinsizliktir bana göre. Sen gocundun beyinsiz dedim diye, seviyeyi yere çektin.Senin egtim seviyeni yerim ben ham yaparim. Okulla ogretmenle olsaydi bu isler, sen egitilirdin. Konusmasini bilmiyosun. Gereksiz bir insansin. Senin gibi beyin yoksulugu yuzunden gidicem.
Dedim ya biyerini görmese bile ben diyim şort siz diyin pantolon örnek verdim.Gerçekten şort giymekle bunu bir mi tutuyorsunuz?
Laf cambazligi yapmayin. Lise mezunlari gayet egitimsizdir. Insan kendini okulda egitir. Egitim ailede baslar okulda devam eder. Ailede kulturel degerler ogrenilir ahlak sevgi saygi bunlarin temeli atilir. Kimse ailede atiyorum turkiyenin matematik konumunu ogrenmez ya da tarihimzde bir donum noktasi olan malazgirt savasini. Kimileri bunlari gecin saygiyi bile ogrenemiyor. Uzun uzun anlattim umarim anlasilmistir.Lise mezunları eğitimsizmi ? Öğretimsiz oluyor insan kendini okulda eğitmez.
Bişeyleri söylerken ucu nereye gidiyor bir düşünün artık ne bu pervasızlık.
O konuda hem fikiriz herhangi bir şey görmesine gerek yok sapığın amma velakin verdiğiniz örnek bence hiç olmamış.Dedim ya biyerini görmese bile ben diyim şort siz diyin pantolon örnek verdim.
Arkadasin profilini incelerseniz daha 22 yasinda 5 yillik evli lise mezunu egitimsiz biri oldugunu anlarsiniz. Konulari da bi acayip. Egitim sart arkadaslar okullarinizi bitirin oyle evlenin. Sonra sizin egitemedignz cocuklarla biz ugrasiyoruz
Evet lise mezunu egtimsize egtimsizim varmi.Laf cambazligi yapmayin. Lise mezunlari gayet egitimsizdir. Insan kendini okulda egitir. Egitim ailede baslar okulda devam eder. Ailede kulturel degerler ogrenilir ahlak sevgi saygi bunlarin temeli atilir. Kimse ailede atiyorum turkiyenin matematik konumunu ogrenmez ya da tarihimzde bir donum noktasi olan malazgirt savasini. Kimileri bunlari gecin saygiyi bile ogrenemiyor. Uzun uzun anlattim umarim anlasilmistir.
Aaaa ozaman mini etek giyme biri sana tecavuz edebilir tamamiSen şaka mısın???? Bebeklere tecavüz edilen bir ülke burası. Hiç mi haber okumuyosun? Hiç mi "pedofili" ne demek haberin yok? Oha artık ya gerçekten
İşte, bu arkadaş kendini akıllı sanıyor bir de. Cahil cesareti, yine.Aaaa ozaman mini etek giyme biri sana tecavuz edebilir tamami
Laf cambazligi yapmayin. Lise mezunlari gayet egitimsizdir. Insan kendini okulda egitir. Egitim ailede baslar okulda devam eder. Ailede kulturel degerler ogrenilir ahlak sevgi saygi bunlarin temeli atilir. Kimse ailede atiyorum turkiyenin matematik konumunu ogrenmez ya da tarihimzde bir donum noktasi olan malazgirt savasini. Kimileri bunlari gecin saygiyi bile ogrenemiyor. Uzun uzun anlattim umarim anlasilmistir.
Arkadaslar bir durun ayip ya
Ne bicim konusuyorsunuz? Eskiden boyle degildi burasi,gercekten son yillarda kknin da geldigi nokta cok sey anlatiyor bize aslinda da. Gormesini bilene.
Biraz sakin.
Egtimsizim ya egitimim olmadigi icin sonra siz ugrasiyormusunuz yaa. Yazdiklarini bir daha oku istersen. Cahil goreceli bir kavram mesela sen ne kadar okumus olursa ol, yorumlarindan belli. Ben okudum diyip arkasina saklanabiliyorsunuz. Okumayin mumkunse.Cahille eyleme savas :) bu saldirgan kisinin cocugu ile ilgili birsey yazmadim ama agzindan salyalar aka aka saydirmis bana cok zavallisin :)
dikkatimi cekti bir insanı lise mezunu diye cahil olarak nitelendiremezsiniz sizin dediğiniz seyleri öğrenerek insan olunmuyor matematik tarih bilmeyince cahilmi şimdi pehCahille eyleme savas :) bu saldirgan kisinin cocugu ile ilgili birsey yazmadim ama agzindan salyalar aka aka saydirmis bana cok zavallisin :)
Mini etek giymeyi tercih eden bir yetişkinle, kendi iradesi dışında mahrem yerleri gösterilen bebek bir olamaz. Ben sırf bebek olduğum için mahremiyetime saygı duyulmamasını istemezdim.Aaaa ozaman mini etek giyme biri sana tecavuz edebilir tamami
Niye minacik cocugun popusu acik diye , ne internete atilmadigi kaldi ne tecavuze?İşte, bu arkadaş kendini akıllı sanıyor bir de. Cahil cesareti, yine.
Okulda öğrenilen tek şey matematik tarih değil, gitseydiniz bilirdiniz.dikkatimi cekti bir insanı lise mezunu diye cahil olarak nitelendiremezsiniz sizin dediğiniz seyleri öğrenerek insan olunmuyor matematik tarih bilmeyince cahilmi şimdi peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?