- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 53
- 29
- Konu Sahibi 1impossiblelove
Günaydın hanımlar
Ben küçük bir ilde yaşıyorum
Çoğu yere otobüsle gitmek zorunda kalıyorum eşim arabayla işe gidip geldiğinden .
Ama dediğim gibi otobüs kullanıyorum çoğunlukla .
İki üç gün kadar önce bindiğim üni hastanesine giden bir otobüste şerefsizin biri cinsel organını çıkarmış önünde oturan iki kızın saçına elleyerek mastürbasyon yapıyormuş
Kimsede farketmedi şoförden başka ve indirip baya bir darp ettiler .
Bende resmen bir otobüs fobisi oluştu şuan .
O günden beri korku yada tarif edemediğim duygular yaşıyorum .
Eşimede anlattım
İnternet haberlerine kadar çıktı bu olay bulunduğum ilde .
Eşimde ben götürürüm seni istediğin yere diyor ama illaki bir gün kullanmak zorunda kalıcam
Ciddi anlamda kendimi çok güvensiz hissediyorum .
Bugün arkadaşımla sinemaya gidecektik sözde ve ben şuan rahatsızım dedim ama otobüse binmeye korkuyorum sorun bu .
Konuyu polemik amaçlı açmıyorum ama dediğim gibi ciddi derecede kendimi sokakta , toplu taşımada güvensiz hissediyorum .
Bu insanlar bu cesareti nereden buluyor
Ne yapıcaz bilmiyorum
Ben küçük bir ilde yaşıyorum
Çoğu yere otobüsle gitmek zorunda kalıyorum eşim arabayla işe gidip geldiğinden .
Ama dediğim gibi otobüs kullanıyorum çoğunlukla .
İki üç gün kadar önce bindiğim üni hastanesine giden bir otobüste şerefsizin biri cinsel organını çıkarmış önünde oturan iki kızın saçına elleyerek mastürbasyon yapıyormuş
Kimsede farketmedi şoförden başka ve indirip baya bir darp ettiler .
Bende resmen bir otobüs fobisi oluştu şuan .
O günden beri korku yada tarif edemediğim duygular yaşıyorum .
Eşimede anlattım
İnternet haberlerine kadar çıktı bu olay bulunduğum ilde .
Eşimde ben götürürüm seni istediğin yere diyor ama illaki bir gün kullanmak zorunda kalıcam
Ciddi anlamda kendimi çok güvensiz hissediyorum .
Bugün arkadaşımla sinemaya gidecektik sözde ve ben şuan rahatsızım dedim ama otobüse binmeye korkuyorum sorun bu .
Konuyu polemik amaçlı açmıyorum ama dediğim gibi ciddi derecede kendimi sokakta , toplu taşımada güvensiz hissediyorum .
Bu insanlar bu cesareti nereden buluyor
Ne yapıcaz bilmiyorum