Toplu taşımada iğrençlik

Üniversitede benim de başıma bu tip olaylar çok geliyordu.Ozelikle metrobüslerde.Bende hadlerini bildiriyodum.Bazen hem sapık hem psikopat oluyorlardı.Bir tanesi seni bıçaklarım demisti.Cok çeşit manyaklar var.Yaslilara aciyip yer veriyodum.Ayakta kalınca çantamı sırtıma dayiyodum.Yaslilarin bazisi bozuk çıkmıştı.Aynisi sokakta oluyor.Eminim hepiimiz yaşıyoruz.Bir tanesini semsiyeyle dovdum.Bunun giydigimizlede alakası yokki.Zaten genelde rahat salaş giyinirim.Heryerde var bu pisliklerden.Artik metrobüse filan binmiyorum.Bu ülkede bütün bayanların arabası olmalı bence.Evden daha önemli oldu.Ama disardakilere ne yapılır onun çözümü yok.Bayanlarin ikinci el elden düşme olsa bile arabası olmalı.Tabi maddi durum elverirse.Toplu taşıma denen şey bende de panik atak oluşturuyor artık gerçekten.Binmek istemiyorum.

Bu konuları okuya okuya paranoyak oldum.
Yanıma bugun bir adam oturdu ikimizde bekliyoruz.
Yandan yandan ikide bir adami gözlemledim. Elini bacaginin oraya koydu.
Birsey mi yapacak diye vallahi 15 dakika dikizledim.
Hemen bu konu geldi aklıma.
Insanlarin geçtiği ama tenha bir yerdi .
Belki bana aşık oldu diye düşünmüş olabilir.
Öyle böyle bir bakma değil yanii
Neyse velhasil kelam asayis berkemal. Sanirim adami gözümle taciz ettim , Üzgünüm .

korkmakla, igrenmekle kesinlikle haklisiniz. boyle bisey basima gelse o kisiyi olduresiye doverim galiba. Allah islah etsin.

bende haberlerde duydunuz diye idrak ettim. Belki sizin yazinizla ilgili
Yok hayır bende o an otobüsteydim
Sadece masturbasyon yaptıgını gormedim arkada oturuyordum
Zaten çantasıyla kapatırmuş onunu sanırım
Şoför farketti ve bir anda arabayj durdurup yaka paca ındırıp dövdüler

Yok hayır bende o an otobüsteydim
Sadece masturbasyon yaptıgını gormedim arkada oturuyordum
Zaten çantasıyla kapatırmuş onunu sanırım
Şoför farketti ve bir anda arabayj durdurup yaka paca ındırıp dövdüler
Kızlara da size de çok çok geçmiş olsun, maalesef bu tür sapıklar her yerde var, korkmakta haklısınız belki ama fobi haline getirmeyin, biber gazı serbest galiba biber gazı edinin, gerekirse savunma sporları öğrenin ama toplu taşıma araçlarına binmekten korkmayın, aksine biz binmedikçe bu sapıklar herşeyi hak görecek kendin de, genç kız olmaya başladığım yıllarda ben de çok korkuyordum bu sapıklardan ama korktukça daha ileri gidiyorlar, o yüzden artık korku morku kalmadı, olmaması gereken uzuvları dışarıda görürsem sağlam bir darbe vururum.

biber gazı serbest galiba biber gazı edinin

Değil diye biliyorum, AVM'ye çantamda biber gazı ile girmiştim xrayden görmüşler almışlardı çantamdan çıkarken bizden alırsınız diye, silah yerine geçiyormuş. Ha tabi bir saldırı sırasında silah yerine geçmesi umrumda olur mu, olmaz. Canımdan kıymetli değil, birkaç ay hapis cezası yerim en fazla peh.

Değil diye biliyorum, AVM'ye çantamda biber gazı ile girmiştim xrayden görmüşler almışlardı çantamdan çıkarken bizden alırsınız diye, silah yerine geçiyormuş. Ha tabi bir saldırı sırasında silah yerine geçmesi umrumda olur mu, olmaz. Canımdan kıymetli değil, birkaç ay hapis cezası yerim en fazla peh.
Ben de öyle biliyorum ama yanılıyor muyum acaba? O zaman eski usül toplu iğne taşımak lazım, batıracaksın adamın sağına soluna bir daha o eli kimseye uzanamayacak.

Tavsiyemi geri alıyorum, baktım şimdi satmak suç değilmiş ama satın alıp taşımak suçmuş, para cezası varmış.

Benim biber gazı kadar etkili kendi yaptığım pul biber var, onu taşırım, koklayan tıkanıyor yeminle.

Ahh ahh hangimiz böyle şeylere şahit olmadık ki.. üniversiteye giderken beşiktaşın göbeğinde durakta,adamın teki çıkarmış şeyini bişiler yapıyo. Ben bana baktığını algıladım ama yüzüne dahi bakmadığım için çözemedim o an olayı. Sonra otobüse bindim adama baktım ve......
Malum manzara. Gördüğümü de görüyo bundan keyif alıyolar hatta hasta ruhlu insanlar... okula nasıl gittim o yolu kusmadan nasıl tamamladım bilmiyorum

Merhaba,

Gerçekten çok ciddi bir sorun. Her şey bitti bir toplu taşımalarda tacizimiz eksikti. Ben büyük şehirde yaşıyorum. Bir akşam 10.00 gibi arkadaşlarla projemiz bitti eve dönüyorum. Adamın biri taciz etti. Ben bağırdım çağırdım filan metro durdu güvenlik görevlileri aldılar bu insan müsveddesini. Karakolda tutanak filan tutuldu. Sonra bu insan müsveddesine ne oldu bilmiyorum. Ama kullanmaya devam ettim ediyorum. İnadına kullanmamız gerek. Zaten bunu bekliyorlar. Kadınlar hayattan ellerini ayaklarını çeksin biz de her haltı yiyelim.

Hanımlar bu iyice kendi haddini aşan bu erkeklerin hakkından bizden başkası gelemez. Hepsi paşazade, veliaht prens kıvamında. Her şeyi karşılarındaki kadınlardan (anneleri, eşleri kardeşleri kızları, torunları...) bekliyorlar. Sonra da yetmezmiş gibi hepsi namus timsali ya gidip kadınlarımızı, küçücük çocuklarımızı ve genç kızlarımızı taciz ediyorlar. Eğer ki biz sesimizi çıkarmazsak sessizce kendimizi bazı alanlardan çekersek susarsak 50 yıl sonra ne olur? Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama meydanı onlara bırakmamalıyız.

İnadına daha çok hayata karışalım destek olalım birbirimize. Siz de önce yanınızda güvendiğiniz bir insanla eşinizle mesela biraz kullanın toplu taşıma sonra fobinizi aşabilirsiniz belki. Bir destek de alabilirsiniz uzman bir kişiden.

Tavsiyemi geri alıyorum, baktım şimdi satmak suç değilmiş ama satın alıp taşımak suçmuş, para cezası varmış.

Benim biber gazı kadar etkili kendi yaptığım pul biber var, onu taşırım, koklayan tıkanıyor yeminle.

İyi benim sadece elimden alıp çıkışta da teslim ettiler para falan ödemedim :D Bir dahakine arabada bırakıp gireyim bari. Yakalansam da umrum değil gerçi cidden, canımdan kıymetli değil. Beni bıçaklayıp öldürmesindense bir süre görüşü bozulsun, büyük bir zararı da yok.

Ben de öyle biliyorum ama yanılıyor muyum acaba? O zaman eski usül toplu iğne taşımak lazım, batıracaksın adamın sağına soluna bir daha o eli kimseye uzanamayacak.
Evet bende biber gazı yasaklandı diye biliyorum ama inanın korkar oldum bir yere çıkmaya .
Markete giderim peşime biri takılır
Otobüse binerim ya biri birini dürter eller
İnsanlar çığrından çıktı
Azgın aç kurt gibi birbirine saldırıyor

İyi benim sadece elimden alıp çıkışta da teslim ettiler para falan ödemedim :KK70: Bir dahakine arabada bırakıp gireyim bari. Yakalansam da umrum değil gerçi cidden, canımdan kıymetli değil. Beni bıçaklayıp öldürmesindense bir süre görüşü bozulsun, büyük bir zararı da yok.
En iyisi şişeye kezzap doldurup sıkmak :KK11:
Malum yerlere:halay:

Evet bende biber gazı yasaklandı diye biliyorum ama inanın korkar oldum bir yere çıkmaya .
Markete giderim peşime biri takılır
Otobüse binerim ya biri birini dürter eller
İnsanlar çığrından çıktı
Azgın aç kurt gibi birbirine saldırıyor
Maalesef öyle, biz sessiz kaldıkça da çoğalacaklar ne yazık ki.

Maalesef öyle, biz sessiz kaldıkça da çoğalacaklar ne yazık ki.
Bizim sessiz kalmamızdan çok kanunların onların lehine işliyor olmasının daha çok etkisi var bence. Sen şikayetçi.oluyorsun, işlem yapıyorlar sonra adam günlük hayatının normal bir.parçasını yaşamış gibi devam ediyor yaşamına .. Bırak tacizi tecavüz edenlere verilen cezalar bile ödül gibi onlar için...

Keşke konuda " pembe otobüs " diye geçirdiğim bir cümleyi bulsaydınızda inşallaha maşallaha bağlasaydınız konumu .
Ben sapkınlığın tek bşr cinsiyete mazur olduğunu düşünmüyorum zira.
Ama yorum yaparken lütfen konuları iyi okuyun ve yazılan cümleler üzerinden söylemler gerçekleştirin .
Neyse..ben pembe otobüs olayına karşı olduğumu belirteyimde...böyle şeyler oluyor, her yerde. Sadece otobüsde de değil. Ben plajda tanık oldum.
Öylede plajla şimdi toplu taşıma bir değil ki .
Orda insanlar yok şu kadar açık giyindi haketti kafasıyla yasıyor gerceklestırıyor çoğu yaptıklarını
Yanı hali hazırda elle tutulmayacak bile somut bir bahane üretiyorlar kafalarınca bu sapıklar .
Ben o otobüsteydim
Belki sadece bir iki kişi de olabilirdik
Belki özgecan olayındaki gibi ses çıkarmayan hatta yardım yataklık bile yapabilirlerdi yere batasıca uçkurları için .
Yani olasılık bile olmasa insan etkileniyor
Bir defa beni rahatsız eden bir adamı şemsiyemle dövmüştüm. Okula giderken beni takibe alan bir serseriyi, o hiç beklemediği anda aniden dönüp tırnaklarımı yüzüne geçirdim. Yine okuluma giderken beni motorsikleti ile takip eden birini, yanımsıra yavaş yavaş gidiyordu, tekme attım, utanıp kaçtı. Arkadaşıma giderken yolda arkadaşıyla top oynayan bir genç bana laf attı. İçime atmak istemedim. Arkadaşımdan erken kalktım ve onu bulmak umudu ile aynı yoldan geri döndüm. Hala top oynuyordu. Üzerine doğru bir koşmam vardı ki ödü patladı. Bir apartmanın kapısını açmak isterken orada sıkıştırıp yüzünü gözünü tırmaladım. Ben anlamıyorum, tırnaklarınızı süs içinmi uzatıyorsunuz. Ve inanınki erkekler harekete geçen kadınlardan korkuyor. Çünkü bekledikleri bir davranış değil, o an afallayıp kalıyorlar. Köpek kovalayınca kedi kaçıyor ama kedi kovalayınca da köpek kaçıyor.

Neyse..ben pembe otobüs olayına karşı olduğumu belirteyimde...böyle şeyler oluyor, her yerde. Sadece otobüsde de değil. Ben plajda tanık oldum.

Bir defa beni rahatsız eden bir adamı şemsiyemle dövmüştüm. Okula giderken beni takibe alan bir serseriyi, o hiç beklemediği anda aniden dönüp tırnaklarımı yüzüne geçirdim. Yine okuluma giderken beni motorsikleti ile takip eden birini, yanımsıra yavaş yavaş gidiyordu, tekme attım, utanıp kaçtı. Arkadaşıma giderken yolda arkadaşıyla top oynayan bir genç bana laf attı. İçime atmak istemedim. Arkadaşımdan erken kalktım ve onu bulmak umudu ile aynı yoldan geri döndüm. Hala top oynuyordu. Üzerine doğru bir koşmam vardı ki ödü patladı. Bir apartmanın kapısını açmak isterken orada sıkıştırıp yüzünü gözünü tırmaladım. Ben anlamıyorum, tırnaklarınızı süs içinmi uzatıyorsunuz. Ve inanınki erkekler harekete geçen kadınlardan korkuyor. Çünkü bekledikleri bir davranış değil, o an afallayıp kalıyorlar. Köpek kovalayınca kedi kaçıyor ama kedi kovalayınca da köpek kaçıyor.
Yahu anlıyorum dicemde sizi hayır anlamıyorum .
Tırnak o bu şu ne alaka şimdi ?
Özgecan kızımız hatırlarsanız tırnaklarını geçirmişti o şerefsizin yüzüne ne oldu kurtulabildi mi ?
Öyle bit yorum tarzınız var ki bir bizi tırnaklamadığınuz kalıyor
Neredeyse yapılan tacizleri biz istiyormuşuz gibi bir algı olulturuyorsunuz
Süs için mi uzatıyormuşuz
Evet süs için , hatta taharet bile almıyoruz manikürümüz bozulabilir .
Rica ederim biraz relax .
Herşey tırnaktan tekmeden ibaret olup böyle kolay olsaydı keşke .
Konuda otobüsten girdiniz süsten püsten tırnaktan çıktınız
Yardım alın .

Yahu anlıyorum dicemde sizi hayır anlamıyorum .
Tırnak o bu şu ne alaka şimdi ?
Özgecan kızımız hatırlarsanız tırnaklarını geçirmişti o şerefsizin yüzüne ne oldu kurtulabildi mi ?
Öyle bit yorum tarzınız var ki bir bizi tırnaklamadığınuz kalıyor
Neredeyse yapılan tacizleri biz istiyormuşuz gibi bir algı olulturuyorsunuz
Süs için mi uzatıyormuşuz
Evet süs için , hatta taharet bile almıyoruz manikürümüz bozulabilir .
Rica ederim biraz relax .
Herşey tırnaktan tekmeden ibaret olup böyle kolay olsaydı keşke .
Konuda otobüsten girdiniz süsten püsten tırnaktan çıktınız
Yardım alın .
Özgecan için yorum yapmak istemiyorum. Aklıma geldikce kahroluyorum zaten. Ailesinin halini düşünemiyorum bile. Açtığınız konu umumi yerlerde ki tacizler ile ilgiliydi, ben de ona göre yorum yaptım. Kadın olmak pasif kalmayı gerektirmez, onu hatırlatmak istedim.

Back
X