- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi abiyekuzu26
Ben ‘bu taciz değildir’ demiyorum ki.
Eğer konu sahibinin anladığı şekilde ve niyette ise elbette ki taciz.
Ama yüzde bir de olsa gerçekten zor durumda olan bir adama atılacak olan iftira açısından bakıyorum.
Bana göre orada bulunan kimsenin anlamadığı ve bir tek konu sahibinin anladığı şey taciz olamaz.
En azından tartışmaya açıktır.
Bu da diğer kişilerin neden kayıtsız kaldığını açıklar.
Sessizce video çekmek yerine ‘tepki’ koyabilseydi, işler başka da olabilirdi aslında.
Usul usul tacizciyi kayda alıp, sakinliğini koruyan tavrı ile polis aratınca diğer yolcuların gözünde de inanılır bir tavır sergilememiş.
Ben olsam sağır sultana kulak tıkatmıştım![]()
kimsesinin olmadigini soyledi, ek olarak sosyal medyada cok goruyoruz bu tarz videolari belki onlardan etkilendi elinde kanit olmasini istedi bilmiyorum. o video olmasaydi, adam da yine ayni sekilde o durakta inip gitseydi nasil sikayetci olabilirdi ki? ben olsam buyuk ihtimalle video kaydini baslattigim anda bagirmaya baslardim ama konu sahibinin o an ne dusundugunu bilemem. sadece burada yazdiklari benim gozumde taciz olarak canlaniyor ve buna gore yaziyorum.
o “bu taciz degildir” lafim konunun genelindeki yorumlar icindi. kadinlar kulubunden cok sey ogrendim ciddi anlamda, bugun de toplu tasimada masturbasyon yapan veya en azindan “disaridan oyle gorunen” birinden rahatsiz olmaya hakkim olmadigini ogrenmis oldum.