Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ‘bu taciz değildir’ demiyorum ki.
Eğer konu sahibinin anladığı şekilde ve niyette ise elbette ki taciz.
Ama yüzde bir de olsa gerçekten zor durumda olan bir adama atılacak olan iftira açısından bakıyorum.
Bana göre orada bulunan kimsenin anlamadığı ve bir tek konu sahibinin anladığı şey taciz olamaz.
En azından tartışmaya açıktır.
Bu da diğer kişilerin neden kayıtsız kaldığını açıklar.
Sessizce video çekmek yerine ‘tepki’ koyabilseydi, işler başka da olabilirdi aslında.
Usul usul tacizciyi kayda alıp, sakinliğini koruyan tavrı ile polis aratınca diğer yolcuların gözünde de inanılır bir tavır sergilememiş.
Ben olsam sağır sultana kulak tıkatmıştım😂

kimsesinin olmadigini soyledi, ek olarak sosyal medyada cok goruyoruz bu tarz videolari belki onlardan etkilendi elinde kanit olmasini istedi bilmiyorum. o video olmasaydi, adam da yine ayni sekilde o durakta inip gitseydi nasil sikayetci olabilirdi ki? ben olsam buyuk ihtimalle video kaydini baslattigim anda bagirmaya baslardim ama konu sahibinin o an ne dusundugunu bilemem. sadece burada yazdiklari benim gozumde taciz olarak canlaniyor ve buna gore yaziyorum.

o “bu taciz degildir” lafim konunun genelindeki yorumlar icindi. kadinlar kulubunden cok sey ogrendim ciddi anlamda, bugun de toplu tasimada masturbasyon yapan veya en azindan “disaridan oyle gorunen” birinden rahatsiz olmaya hakkim olmadigini ogrenmis oldum. 😂

Taciz karsisinda susma den susmaki baskalarida korkup boyun egmesin çisini tutamayan erkek bir zahmet okadar dolu toplu tasimada çüküyle ugrasmasin her gun her dakka tecavuz taciz haberi olan bir ülkede prostatim vardi ondan elledim desen ne yazar ellemiceksin çüküne toplumda uymamiz gereken belli başli kurallar var kicinida kasima çükünüde banlanabilirim gercekten hic dert deil kadinin onca yazdigina çük disardamiydi seni ellemediyse taciz deil diyen kk bana yaramaz zaten digerlerini tenzi ederim

Savunulan şey iğrençlik değil, yanılma payı!
Sayfalarca anlatamadık, bundan sonra da anlatamayız herhalde:)
Dağılalım...
"Seni mi taciz etti, sana ne" diye yazılan yorumları yanılma payı olarak alıyorsanız, evet anlatmaya çalışmayın.

kimsesinin olmadigini soyledi, ek olarak sosyal medyada cok goruyoruz bu tarz videolari belki onlardan etkilendi elinde kanit olmasini istedi bilmiyorum. o video olmasaydi, adam da yine ayni sekilde o durakta inip gitseydi nasil sikayetci olabilirdi ki? ben olsam buyuk ihtimalle video kaydini baslattigim anda bagirmaya baslardim ama konu sahibinin o an ne dusundugunu bilemem. sadece burada yazdiklari benim gozumde taciz olarak canlaniyor ve buna gore yaziyorum.

o “bu taciz degildir” lafim konunun genelindeki yorumlar icindi. kadinlar kulubunden cok sey ogrendim ciddi anlamda, bugun de toplu tasimada masturbasyon yapan veya en azindan “disaridan oyle gorunen” birinden rahatsiz olmaya hakkim olmadigini ogrenmis oldum. 😂
Yazmak istediklerim teşekkürler S sassyassyy

Üç bucuk saat geçmiş daha yeni kendime geldim.
Yemek bile yiyemedim sinirden.
Ağlasam bi rahatlayacam.
İşten çıktım. Eve gitmek üzere toplu tasımaya bindim Oturdum serbestti çok kalabalık değildi.

Yanımda biri dikildi arada 20 cm boşluk vardır yani cok rahat görüş açımda.

Adamın suratına bakmadım ama eli sürekli ön bölgesinde. Abiye kızım dur olay cıkarma yanlış anlıyorsundur diyorum. Baya bi bekledim.

Baktım nefes alışları anormal Dereceye geldi.
Telefonun videosunu açtım. Zaten tam o bölgesine geldiğim için videoya cok rahat cektim ama adam durmuyor.
Nefes nefese kaldı kafamı kaldırdığımda yüzünün ter içinde Olduğunu gördüm.
Baktım bir bucuk dakika oldu durdurup diğer tarafta dikilen bi adama videoyu gösterip polisi aramasını rica ettim.
Destek bekliyorum biri de cıkıp adamı iki seksen uzatsın yada hesap sorsun hepsi yüzüme bakıyo.

Bu arada bizim sapık abla ben sana ne yaptım, ben evliyim, Benim cocugum var Sıkıştım o yüzden tutuyorum vs demeye basladı.

Yemin ediyorum videoyu gösteriyorum Bir allahın kulu ağzını açmadı. Salak gibi kendim çırpınıyorum.

Polis aracı İlk durakta durdurmamızı geleceklerini söyledi.

Araç şoförüne gidip Durumu anlatana kadar Adam gitmiş. 10 tane erkek tutamadınız mı dedim. Hepsi hala yüzüme bakıyor.

Benim hayalim Dayak yemesi iken elini kolunu sallayarak gitmiş adam.

Polisi arayan adam bile durmadı yanımda polis gelene kadar. Hemen gitti şahit olmamak için.

Tek Basıma gittim ifade verdim videoyu verdim şikayetçi oldum tek basıma döndüm.
Evet arayıp gel diyecek kimsem yoktu şuan cok umursamıyorum ama o an birine cok ihtiyacım vardı. Midem bulandı.

Evde oturmus yine tek basıma bunu yazıyorum. Ve cok pişmanım avaz avaz bagırıp ortalıgı ayaga kaldırmadığım için. Yada adamın basında beklemediğim için.

Şimdi bekleyelim de araştırıp bulsunlar da dava açılsın vsvs

Kendimi çok kötü hissediyorum ya.

sen o şok haliyle yapabileceğinin en iyisini yapmışsın. gurur duydum çabandan ötürü. çok geçmiş olsun, sonuna kadar gitmiş olman harika! oradaki hödüklere denecek laf yok.

Kırmızı hep patlar, maviyi kesmek lazım.
Filmlerde öyle gördüm.

Soru neydi😂
Wake up Neo​
. D00E9B1F-148C-4543-AE80-EE354A7F59FB.webp

Sassy illa banlan diyorsun yani, neyse canın sağolsun bir kez de sana yazarken olsun.
Yahu bir erkeğin mastürbasyon çeşitleri bellidir.
Pantolon üzerinden ne yaptı bu adam, bir iki çimlik mi, direğe mi sürttü ne yani?
Bu kadar aleni olup da kimsenin anlamadığı nasıl bir çeşit olabilir Allah aşkına?
Yeni yetme değiliz koca insanlarız, adam belki erekte oldu istemsiz, onu dindirmeye çalışıyordu veya çişi gelinde malum dikilir yani, kıvranır.
İğrençleştim ama napayım, her eli fermuarında olana da sapık muamelesi gerçekten aşırı tuhaf.
Ve ayrıca umarım gerçek değildir, temennim bu yönde.
Hiçbir insanın böyle bir olayı yaşamadığı dünyada nefes almak istiyorum ama göz göze geldi diye adamları ‘sapık’ ilan eden hemcinslerimiz de azımsanmayacak kadar fazla..
Cinsel suçlamalar ağırdır, telafisi de yoktur.
Su götürmez gerçek olduğunda ancak şikayete başvurulur.
Öyle elledi, baktım suratı terledi vs ile adama itham olmaz.
Temmuz ayındayız, bırak suratı totodan ter akıyor zaten.
Bunların hepsini videoyu görmeden söylüyorum, görsem belki evet kesinlikle taciz derim.
Ama bu kadar aleni olana da milletin salak salak bakması tuhaf.

Bir on dakikadır video ya da şikayet kaydı paylaşıldı da ben mi kaçırdım diye sayfaları gezdim. İnsanlar şahit olmadıkları bir durumu nasıl bu kadar canhıraş savunuyorlar aklım almıyor.
Gerçekten akıl almaz. Görmedikleri olayı canhıraş savunmakla görmediğin adamı canhıraş savunmak arasında fark yok. Görüp görmemekle fikir beyan edilebilir olsaydı hiçbir konuya yorum yapılamazdı. Üstelik diyelim ki anlattığın gerçek dokunma veya bakma yoksa sorun yok demiştin önceki yorumlarda. Tebrikler en özgürlükçü sensin. Adam suçsuz olabilir belki yanlış anlama olabilir demenin bisürü yolu var. İlla muhalefet olayım ki farklı görüneyim derken komik görünüyorsun.

Çişi dahi gelmiş olsa bu o sapığın orasını burasını hunharca okşamasını aklayamaz ? Kaç erkek çişi gelince avuçluyor ? Ve bu olay fake dahi olsa hiçbir şekilde savunulacak gibi normal bir olay değil.
Gerçekse şayet konu sahibesi video çekmekle az bile yapmış ben olsaydım sesimle arşı âlayı titretirdim.

Gerçekten akıl almaz. Görmedikleri olayı canhıraş savunmakla görmediğin adamı canhıraş savunmak arasında fark yok. Görüp görmemekle fikir beyan edilebilir olsaydı hiçbir konuya yorum yapılamazdı. Üstelik diyelim ki anlattığın gerçek dokunma veya bakma yoksa sorun yok demiştin önceki yorumlarda. Tebrikler en özgürlükçü sensin. Adam suçsuz olabilir belki yanlış anlama olabilir demenin bisürü yolu var. İlla muhalefet olayım ki farklı görüneyim derken komik görünüyorsun.
👌👌👌👌👌

Ablanız değilim ben sizin.
Dedikleriniz doğru diyelim, yine taciz değil ki bu.Size ya da bir başkasına dokunsaydı, baksaydı, konuşsaydı adı taciz olurdu. Şu an kamuya açık alanda ahlaka aykırı davranış. Biri suç diğeri kabahat diye biliyorum, hukukçular konuya daha hakimdir. Karakolda ne diye şikayetçi oldunuz?
Tuzluğu uzatsana Feride abla repliği geldi aklıma 😅

Sassy illa banlan diyorsun yani, neyse canın sağolsun bir kez de sana yazarken olsun.
Pantolon üzerinden ne yaptı bu adam, bir iki çimlik mi, direğe mi sürttü ne yani?
Bu kadar aleni olup da kimsenin anlamadığı nasıl bir çeşit olabilir Allah aşkına?
Yeni yetme değiliz koca insanlarız, adam belki erekte oldu istemsiz, onu dindirmeye çalışıyordu veya çişi gelinde malum dikilir yani, kıvranır.
İğrençleştim ama napayım, her eli fermuarında olana da sapık muamelesi gerçekten aşırı tuhaf.
Hiçbir insanın böyle bir olayı yaşamadığı dünyada nefes almak istiyorum ama göz göze geldi diye adamları ‘sapık’ ilan eden hemcinslerimiz de azımsanmayacak kadar az.
Bunların hepsini videoyu görmeden söylüyorum, görsem belki evet kesinlikle taciz derim.

ben sana neden banlan diyeyim ki? seninle iletisim kurabilecegimiz icin seni alintiliyorum. rahatsiz oluyorsan sorry. son kez alintilarim bir daha yazmam bu konu hakkinda.

ben konu sahibinin yazdigina gore yorum yapiyorum, sen yazdigini yorumlayarak konusuyorsun burada anlasamiyoruz. varsayim uzerinden konusursak konularin baglami kalmaz ortada. zaten bu sikayetten bir sey cikmaz turkiyede ama adamin sucu yoksa kendin soyluyorsun otobuslerde kamera var diye, ben bilmiyordum mesela. uzerine dusulurse kolayca anlasilir. kendisini tehlikede veya rahatsiz hisseden bir kadinin hatta kadin da demeyeyim insanin polise basvurmasindan daha dogal ne olabilir ki? ortada bir sey yoksa yoktur ve gecer. siz mi bu olayi iftira diye cok dramatize ediyorsunuz yoksa ben mi pozitif ayrimcilik yapiyorum inan anlamadim.

dedigim gibi konuya son yorumum bu. banlanman icin yazmadim hicbir seyi. anlasabilecegimiz icin seni alintiladim kusura bakma.

ben sana neden banlan diyeyim ki? seninle iletisim kurabilecegimiz icin seni alintiliyorum. rahatsiz oluyorsan sorry. son kez alintilarim bir daha yazmam bu konu hakkinda.

ben konu sahibinin yazdigina gore yorum yapiyorum, sen yazdigini yorumlayarak konusuyorsun burada anlasamiyoruz. varsayim uzerinden konusursak konularin baglami kalmaz ortada. zaten bu sikayetten bir sey cikmaz turkiyede ama adamin sucu yoksa kendin soyluyorsun otobuslerde kamera var diye, ben bilmiyordum mesela. uzerine dusulurse kolayca anlasilir. kendisini tehlikede veya rahatsiz hisseden bir kadinin hatta kadin da demeyeyim insanin polise basvurmasindan daha dogal ne olabilir ki? ortada bir sey yoksa yoktur ve gecer. siz mi bu olayi iftira diye cok dramatize ediyorsunuz yoksa ben mi pozitif ayrimcilik yapiyorum inan anlamadim.

dedigim gibi konuya son yorumum bu. banlanman icin yazmadim hicbir seyi. anlasabilecegimiz icin seni alintiladim kusura bakma.
Yanlış ifade ettim sanırım, elbette banlanmamı istiyorsun gibi bir düşüncem yok😅
Sana çok daha açık yazı dili ile detaylı cevap vereceğimdendi o, tanıdığım bir üyeye kendimi anlatmak için açık seçik anlatımı benimseme stilimden, bir takılma olarak algıla lütfen.

Söylediğin ‘pozitif ayrımcılık’ tanımı çok doğru, ben bu konuda böyle genel yargı oluştuğunu düşünüyorum.
Kadınların çektikleri malum, hepimiz tetikteyiz ve irdelemeden savunmaya meyilliyiz.
Konu sahibi hanımefendi de aynı hassasiyetten dolayı rahatsız olmuş, yanlış anlamaya meyilli olabilir.
Olay tacizdi, ahlaka aykırı suçtu gibi kavramsal tanım ya suç tabirlerine takılmadan yazıyorum.
Yanlış anlaşılma yoksa cezai işlem uygulanır, sonuç çıkmaz diye düşünmüyorum, illa ki bir yaptırımı olur, iyi de olur.
Ama varsa, bu ihtimal benim zihnimi yordu ilk okuduğumdan beri.
Çünkü bana söylediğin yorumlama, konu sahibinin yaptığı tek şey.
Adamı inceleyip, çıkarımda bulunduğu detayları konu ve mesajlarında mevcut.
Bariz olan bir şey değil, birkaç davranışın çıkarımı sadece.

Yineliyorum, sağlam linç yedik ama kimse yaşamasın diyorum şuan beddulardan kulağım çınlasa da😂
bir üye ebesiyle kıyaslamıştı.
Ben de buradan ebeme selam ederek konuyu sonlandırayım:)

Millet tepkisiz kalmasaydi boğazı kesilip ölen kadın olur muydu memlekette?

Hukuki bilgi konusunda insanlarin taciz ya da hayasızca hareketler suçunun unsurlarını bilememesini normal karşılayabilirim de eğer aynı ülkede yaşıyorsak nelere sessiz kalındığını kimlerin bir hiç uğruna öldüğünü az biraz gunceli takip eden birinin anlayabileceğini dusunuyorum
Biraz fazla tepki veriyorsunuz. tartıştığınız üye bu durumu normalleştiren yada ülkede kadınlar çok rahat yalanını savunan biri değil ki. Bu ülkede kadınlara yapılan bir çok iğrenç şeye sessiz kalındığını maalesef biliyoruz. Siz şu an neyi tartışıyorsunuz temelde ikinizde aynı fikirdesiniz bence.

Hiçbir insanın böyle bir olayı yaşamadığı dünyada nefes almak istiyorum ama göz göze geldi diye adamları ‘sapık’ ilan eden hemcinslerimiz de azımsanmayacak kadar fazla..
Temmuz ayındayız, bırak suratı totodan ter akıyor zaten.
Bence o an mastürbasyon yapıp yapmadığı çok net anlaşılır. Böyle bi şey karıştırılamaz diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X