Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hunharca okşamış detayı görmedim, adamın birkaç ellemesi ve suratının boncuk boncuk terlemesi detayları var.

Bu da tuhaf gerçekten, böyle bir şeyi görüp ses çıkarmadan videoya alabilmek de büyük mesele.
Ki eğer haklıysa, ya değilse???

Adam da elini pantolonun içine daldırıp tombala çekmemiş ya!
Böyle bir itham ancak olasılık dışı yapılır.
Orada birçok insan var, konu sahibi gördü anladı.
Durumu söylüyor kimse yardım etmiyor, bence yanlış anladı ve diğer kişiler de durumun farkında olarak işe karışmadı.
Katılıyorum, kesin bir kanı yok ortada bu sadece şüphe ve türkiyede bu tarz durumlara erkeklerin tepkisiz kalacağını sanmıyorum, yanlış anlaşılmış olabilir

Bu yorumunla beni gerçekten şaşırttın! Sen bizim bildiğimiz filmdelisisin değil mi ?
Polisler onay verip cezai işlem başlatmış demek ki haklı ?
Bana abes gelen bir konu, inandırıcılığı askıda.
Polisin cezai işlem başlatacağı kadar bir taciz söz konusu ve bir Allahın kulu yardımcı olmuyor ki taciz konu sahibine değil, orada bulunan tüm insanlara.
Her şeyi geçtim, şoför ağzını burnunu kırar ve dolmuşlarda da güvenlik kameraları mevcut.
Vs vs.
Her konuya yüzde yüz inanarak yorum yapsam da bu beni bile inandıramadı, oldukça yüzergezer detaylar var.
:)

Valla başkasının basına gelmesin diye 2 saat karakolda uğrastım.
diyelim ki dediğiniz doğru, bilip bilmeden adamı linç mi ettireceksiniz, size dokunmadıysa taciZ değildir mesajLarını okuyunca neden uğrastım diyorum.
Fail; mağdurun vücut dokunulmazlığına müdahale etmeksizin, mağdurun rızası dışında, sözlü veya yazılı veya uzaktan işaret yoluyla cinsel amaçlı rahatsızlık verecek olursa, cinsel taciz suçu gündeme gelir. Cinsel taciz suçunda esas olan, mağduru rahatsız etmeye elverişli hareket icra eden failin, bu hareketi cinsel amaçlı yapmasıdır. Aksi halde; rahatsız edici hareketlerden dolayı cinsel tacizden değil, TCK m.123’de düzenlenen ve takibi mağdurun şikayetine bağlı tutulan kişilerin huzur ve sükunu bozma suçundan söz edilecektir.

Sizce? Komiksiniz ya

Hoff gerçekten cahil cuhela cevap vererek alıntı yapmayin sinirlerim geriliyor artık.

Mahkemede hakimle kahve içeceğinizi mi sanıyorsunuz siz ?ne şaşırdınız bu kadar ?

Kanun maddesi yazdım oraya çok merak ediyorsanız açıp bakın ya poff şu kalabalıkların bilgisizliğinden linç kültüründen çok sıkıldım azıcık okuyun 3 madde ile bilgi zehirlenmesi yasamazsiniz

Bana abes gelen bir konu, inandırıcılığı askıda.
Polisin cezai işlem başlatacağı kadar bir taciz söz konusu ve bir Allahın kulu yardımcı olmuyor ki taciz konu sahibine değil, orada bulunan tüm insanlara.
Her şeyi geçtim, şoför ağzını burnunu kırar ve dolmuşlarda da güvenlik kameraları mevcut.
Vs vs.
Her konuya yüzde yüz inanarak yorum yapsam da bu beni bile inandıramadı, oldukça yüzergezer detaylar var.
:)
Öküz sürüsüne denk gelmiş olamaz mi ? Hangi kadın durduk yere böyle bir hikaye uydursun ki

Öküz sürüsüne denk gelmiş olamaz mi ? Hangi kadın durduk yere böyle bir hikaye uydursun ki
Doğruysa zaten gerekli cezai işlem uygulanacak.
Ama durumdan çıkarımı yanlışsa gerçekten nahoş olaylar dizisi yaşanır.

Bana ütopik geldi, bizim ülke vatandaşlarımız iş makinasına bön bön baksa da özellikle cinsel suçlar konusunda sırf olay olsun diye tek sözle kavgaya karışıp hınç almaya meraklıdır.
Stres atar en azından, bayağı milyonda birlik şans konu sahibine vurmuş derim o zaman.

Ellememis diye taciz sayilmiyormu vahh vallaha vahh bu sapiklara dünyayi dar etmeliki cesaret edemesinler çisi gelen kac erkek toplu tasimada pipisiyle ugrasiyo bacagini birbirine sürtse neyse terlemek ne pis sapik

Doğruysa zaten gerekli cezai işlem uygulanacak.
Ama durumdan çıkarımı yanlışsa gerçekten nahoş olaylar dizisi yaşanır.

Bana ütopik geldi, bizim ülke vatandaşlarımız iş makinasına bön bön baksa da özellikle cinsel suçlar konusunda sırf olay olsun diye tek sözle kavgaya karışıp hınç almaya meraklıdır.
Stres atar en azından, bayağı milyonda birlik şans konu sahibine vurmuş derim o zaman.
İddiaya göre adamın pantolonunun ön kısmı var videoda. Polis neye göre kimin peşine düşüp cezai işlem uygulayacak ki?

Neden erkekler sizin polisiniz mi gardiyanınız mı? Ki ben babamın böyle bir şeye şahit olmasını bile istemem deç Dünyanın bin bir türlü hali var.Tacizci de bıçak da olabilirdi.Az gündeme göz atın.Sizin de yaptığınız peşin hüküm yani.
Cok dogru haklisin Emine bogazindan kanlar akarken bagiriyordu ölmek istemiyorum diye oradaki bütün erkekler bir sandalye kaldirip o ite gecirse belki elleri kesilirdi yazik insalik ölmüs bir düsun tek yolculuk yaparken tacize ugruyorsun ispat edemeyip birde kimseden bir yardim görmüyorsun sadece bu ani bir düsün ne bicim bir vijdan vahhh ki vahhh

İddiaya göre adamın pantolonunun ön kısmı var videoda. Polis neye göre kimin peşine düşüp cezai işlem uygulayacak ki?
Toplu ulaşım araçlarının hepsinde güvenlik kamerası zorunlu hale geldi diye biliyorum.
Eşkal için dolmuşta bulunan kamerayı kullanabilirler.

Ama yineliyorum bence hala büyük bir yanlış anlaşılma.
Totom kaşınsa çaktırmadan düzeltme bahanesiyle, bir iki dakika sonra cepten bir şey alma gibi yöntemlere başvurup kaşırım yani.
Elim cinsel bir uzvuma birkaç kere dokundu diye sapık ilan edileceğim, artık toto da kaşıyamam😂

Hiç akillanmayan bir üye 😂😂 burada olayı anlamak ve sorgulamak yok sadece linç edebilirsin😂😂 ve sadece kinayacaksin yoksa nasil çıkar karanlıklar aydinliga😂😂

Cok dogru haklisin Emine bogazindan kanlar akarken bagiriyordu ölmek istemiyorum diye oradaki bütün erkekler bir sandalye kaldirip o ite gecirse belki elleri kesilirdi yazik insalik ölmüs bir düsun tek yolculuk yaparken tacize ugruyorsun ispat edemeyip birde kimseden bir yardim görmüyorsun sadece bu ani bir düsün ne bicim bir vijdan vahhh ki vahhh
Evet insanlık öldü, birkaç gün önce sözlü taciz eden bir kadını korumaya çalışan 17 yaşındaki genç maalesef öldürüldü.

Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Traşlı kafası,kalın kaşları,hafif traşlı yüzü,o zayıf ve maskülen bedeni ... vs ... Yani ben şimdi bir erkeği beğendiğim için sapık mı oldum hanımefendi ? Yani o bahsettiğiniz 2.örnek de hani içinden "karıya bak falan vs"demesi yani doğal bir tepki olabilir.Yani tacizi savunmuyorum ama karşı cinsi beğenmek suç mu yani?
Sakamisin sen yaa bir kadin bir erkege tecavuz edemez ama erkek cocuga hayvana pet siseye yasliya erkege kisaca herseye tecavuz ve taciz eder sizin bir erkek resmi gördunuzde verdiniz tepki sadece sözle kalir kac kadin bir erkege tecavuz etmis kac erkek kadina cahilmisiniz nesiniz nutkum tutuldu pessss

Hiç akillanmayan bir üye 😂😂 burada olayı anlamak ve sorgulamak yok sadece linç edebilirsin😂😂 ve sadece kinayacaksin yoksa nasil çıkar karanlıklar aydinliga😂😂
Akıllanmayan kelimesinin benzeşini, türevlerini yalın şekilde söyler misiniz?
Yoksa dolaylı yoldan mı vurkaçı seçenlerdensiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X