- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Kimsenin özgürlüğü sınırsız değildir! Tüm erkekler eli şeyinde gezsin o zaman, bu konuyu okudukça bazı yorumları yazan insanlarla aynı ülkede yaşadığım için utanç duydum. Bu kadınlar bizim aramızda geziyorlar bir de ve en az o erkekler kadar tehlikeliler. Gerçi burada savundukları şeyi çevrelerinde söyleyebileceklerini sanmıyorum. Sırf ilgi çekmek için modernlik adı altında ahlaksızlığı meşrulaştırıyorlar.
Nasıl emin olabilirdim o anKımseye dokunmaması bana masum olabılır gıbı geldı. Adam prostat yada seker hastası olabılır gercekten sıkısmıs olabılır. Dedem oyleydı tuvaletı gelınce asırı daralır terler kıpkırmızı olurdu hatta bazen tutamaz otobusten fılan ınıp agaclık bıyere yapmıslıgı bıle vardır. Keske emın olmadan suclamasaydınız sonucta kımseye bulasmamıs bısey yapmamıs
Kanıtlamak istemiş belki inkar eder diye ne var bunda. Ne kadar rahatsınız ya başınıza böyle bi şey gelse umurunuzda olnuyacak mı. siz her gün sokakta mastürbasyon yapıyorsunuz galiba o kadar normal karşıladınız ki. Toplum içinde mastürbasyon yapan biri tabiki de rahatsızlık verir. Bir de diyorsunuz ya kişisel değil toplum olayı diye, toplumu oluşturan her bir insan toplumu etkileyen olaylara ses çıkarmalı.
BılemıyorummNasıl emin olabilirdim o an
Ben yeterince kitap okuyorum hiç endişelenmeyin. Cevap veremeyince “kitap okuyun” demeniz bile hangimizin daha çok okumaya ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Kk’da bu moda oldu herkes birbirine kitap oku diyor ama bunu diyenler burda fikrini savunmaktan aciz kişiler oluyor genelde. Siz benim eğitim durumumu, okuduğum kitapları nerden bilebilirsinizde bol keseden atıyorsunuz acaba. Yorumunuza güzelce cevap yazmıştım ama lafları tam gediğine koymuşum anlaşılan tavrınıza bakılırsa :)Yazdığım yorumu bir kere daha okuyun, sonra kendi yorumunuzu okuyun, o yoruma cevabın bu olduğunu düşünüyorsanız lütfen daha çok kitap okuyun...
Prostat rahatsızlığı olabilir, böbrek taşı olabilir. Babamda ikisi de var. 5-10 dakikada bir inanılmaz sıkışıyor. Nerede olursa olsun penisini eliyle sıkıştırıyor, tutup çekiyor vs. Elini oradan çekemiyor. Artık pantolonlarının önü aşınıyor. Biz bildiğimiz için fark etmiyoruz artık ama dışarıdan görenler yanlış anlayabilir. Bir gün babamı da birisi şikayet ederse diye korkmuyor değilim. Ki kan ter içinde nefes nefese de kalıyor evet. Çünkü acı çekiyor, o kadar acıya da 1-2 damla anca tuvaletini yapabiliyor.
Konu sahibinin yazdıklarıyla babamın da durumunu bildiğim için adamın doğru söylüyor olma ihtimali var diyorum ben.
Belkide prostattır çişi gelmiştir ya da özel alanını nasıl çekip polise veririm.
Konu hiç inandırıcı değil
????
????
Etiketleme sebebinizi yazarsanız niye çağrıldığımı bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?