- 31 Aralık 2017
- 6.460
- 22.146
- 348
- 28
- Konu Sahibi abiyekuzu26
-
Prostat rahatsızlığı olabilir, böbrek taşı olabilir. Babamda ikisi de var. 5-10 dakikada bir inanılmaz sıkışıyor. Nerede olursa olsun penisini eliyle sıkıştırıyor, tutup çekiyor vs. Elini oradan çekemiyor. Artık pantolonlarının önü aşınıyor. Biz bildiğimiz için fark etmiyoruz artık ama dışarıdan görenler yanlış anlayabilir. Bir gün babamı da birisi şikayet ederse diye korkmuyor değilim. Ki kan ter içinde nefes nefese de kalıyor evet. Çünkü acı çekiyor, o kadar acıya da 1-2 damla anca tuvaletini yapabiliyor.Ben arkadasa hak veriyorum cisi gelenle farkli bisey yapani ayirdedebilir bence,her cisi gelen orasini burasınımi ovup sıkıyor, essek kadar adam bu cocuk degil ki! ortalik pislik dolu,gecmis olsun konu sahibi
Ya adam da sizden şikayetçi olursa?
Velev ki çişi, kakası, o su bu su geldi, adam sıkıştı bla bla.
Siz adamın ne hakla mahrem bölgesini, yüzünü ya da durumunu videoya aldınız mesela?
Bir de o açıdan bakalım olaya.
Kadınların uzuvlarını çekmek gibi bir şey bu.
Konu sahibi sana dokunmadıysa bırak rahat rahat yapsın, çocuklar falan da izlesin hatta ne olacak ki? Hiç modern değilsin, kişisel hak ve özgürlükleri bilmiyorsun. Bir dahaki sefere adamın işi bitince peçete falan da uzat lütfen!
Ben ‘bu taciz değildir’ demiyorum ki.
Eğer konu sahibinin anladığı şekilde ve niyette ise elbette ki taciz.
Ama yüzde bir de olsa gerçekten zor durumda olan bir adama atılacak olan iftira açısından bakıyorum.
Bana göre orada bulunan kimsenin anlamadığı ve bir tek konu sahibinin anladığı şey taciz olamaz.
En azından tartışmaya açıktır.
Bu da diğer kişilerin neden kayıtsız kaldığını açıklar.
Sessizce video çekmek yerine ‘tepki’ koyabilseydi, işler başka da olabilirdi aslında.
Usul usul tacizciyi kayda alıp, sakinliğini koruyan tavrı ile polis aratınca diğer yolcuların gözünde de inanılır bir tavır sergilememiş.
Ben olsam sağır sultana kulak tıkatmıştım
kimsesinin olmadigini soyledi, ek olarak sosyal medyada cok goruyoruz bu tarz videolari belki onlardan etkilendi elinde kanit olmasini istedi bilmiyorum. o video olmasaydi, adam da yine ayni sekilde o durakta inip gitseydi nasil sikayetci olabilirdi ki? ben olsam buyuk ihtimalle video kaydini baslattigim anda bagirmaya baslardim ama konu sahibinin o an ne dusundugunu bilemem. sadece burada yazdiklari benim gozumde taciz olarak canlaniyor ve buna gore yaziyorum.
o “bu taciz degildir” lafim konunun genelindeki yorumlar icindi. kadinlar kulubunden cok sey ogrendim ciddi anlamda, bugun de toplu tasimada masturbasyon yapan veya en azindan “disaridan oyle gorunen” birinden rahatsiz olmaya hakkim olmadigini ogrenmis oldum.
Üç bucuk saat geçmiş daha yeni kendime geldim.
Yemek bile yiyemedim sinirden.
Ağlasam bi rahatlayacam.
İşten çıktım. Eve gitmek üzere toplu tasımaya bindim Oturdum serbestti çok kalabalık değildi.
Yanımda biri dikildi arada 20 cm boşluk vardır yani cok rahat görüş açımda.
Adamın suratına bakmadım ama eli sürekli ön bölgesinde. Abiye kızım dur olay cıkarma yanlış anlıyorsundur diyorum. Baya bi bekledim.
Baktım nefes alışları anormal Dereceye geldi.
Telefonun videosunu açtım. Zaten tam o bölgesine geldiğim için videoya cok rahat cektim ama adam durmuyor.
Nefes nefese kaldı kafamı kaldırdığımda yüzünün ter içinde Olduğunu gördüm.
Baktım bir bucuk dakika oldu durdurup diğer tarafta dikilen bi adama videoyu gösterip polisi aramasını rica ettim.
Destek bekliyorum biri de cıkıp adamı iki seksen uzatsın yada hesap sorsun hepsi yüzüme bakıyo.
Bu arada bizim sapık abla ben sana ne yaptım, ben evliyim, Benim cocugum var Sıkıştım o yüzden tutuyorum vs demeye basladı.
Yemin ediyorum videoyu gösteriyorum Bir allahın kulu ağzını açmadı. Salak gibi kendim çırpınıyorum.
Polis aracı İlk durakta durdurmamızı geleceklerini söyledi.
Araç şoförüne gidip Durumu anlatana kadar Adam gitmiş. 10 tane erkek tutamadınız mı dedim. Hepsi hala yüzüme bakıyor.
Benim hayalim Dayak yemesi iken elini kolunu sallayarak gitmiş adam.
Polisi arayan adam bile durmadı yanımda polis gelene kadar. Hemen gitti şahit olmamak için.
Tek Basıma gittim ifade verdim videoyu verdim şikayetçi oldum tek basıma döndüm.
Evet arayıp gel diyecek kimsem yoktu şuan cok umursamıyorum ama o an birine cok ihtiyacım vardı. Midem bulandı.
Evde oturmus yine tek basıma bunu yazıyorum. Ve cok pişmanım avaz avaz bagırıp ortalıgı ayaga kaldırmadığım için. Yada adamın basında beklemediğim için.
Şimdi bekleyelim de araştırıp bulsunlar da dava açılsın vsvs
Kendimi çok kötü hissediyorum ya.
Pislik sapik bunlardan çok var malesef idamliklar
Ben ne yazdığınızı sormadım, adamın yaptığı şey bile tam anlaşılmamışken organ varmıydı ortada demeniz cehaletin ayrı bi boyutu değil mi sayın hakim?Hoff gerçekten cahil cuhela cevap vererek alıntı yapmayin sinirlerim geriliyor artık.
Mahkemede hakimle kahve içeceğinizi mi sanıyorsunuz siz ?ne şaşırdınız bu kadar ?
Kanun maddesi yazdım oraya çok merak ediyorsanız açıp bakın ya poff şu kalabalıkların bilgisizliğinden linç kültüründen çok sıkıldım azıcık okuyun 3 madde ile bilgi zehirlenmesi yasamazsiniz
Şu yorumu herkesin görmesini diliyorum.Prostat rahatsızlığı olabilir, böbrek taşı olabilir. Babamda ikisi de var. 5-10 dakikada bir inanılmaz sıkışıyor. Nerede olursa olsun penisini eliyle sıkıştırıyor, tutup çekiyor vs. Elini oradan çekemiyor. Artık pantolonlarının önü aşınıyor. Biz bildiğimiz için fark etmiyoruz artık ama dışarıdan görenler yanlış anlayabilir. Bir gün babamı da birisi şikayet ederse diye korkmuyor değilim. Ki kan ter içinde nefes nefese de kalıyor evet. Çünkü acı çekiyor, o kadar acıya da 1-2 damla anca tuvaletini yapabiliyor.
Konu sahibinin yazdıklarıyla babamın da durumunu bildiğim için adamın doğru söylüyor olma ihtimali var diyorum ben.
aslında çok hassas bir konu bu. ve haklı olma ihtimaliniz de yüksek sayılır.Ablacım 2 dakikalık video var mastürbasyon yapıyor Nefes nefese. yazdım orda okumuyor musun
Sen kendini yorma,ustune duseni yapmissin, herkes anlamak istedigi gbi anliyor zaten,yorumlari okuyunca ne kadarda dusunceli insanlarimiz varmis diyorum,herkes boyle dusunceli olursa sapiklarda rahatca isini yapar.
Kanıtlamak istemiş belki inkar eder diye ne var bunda. Ne kadar rahatsınız ya başınıza böyle bi şey gelse umurunuzda olnuyacak mı. siz her gün sokakta mastürbasyon yapıyorsunuz galiba o kadar normal karşıladınız ki. Toplum içinde mastürbasyon yapan biri tabiki de rahatsızlık verir. Bir de diyorsunuz ya kişisel değil toplum olayı diye, toplumu oluşturan her bir insan toplumu etkileyen olaylara ses çıkarmalı.Bana sizin yaptığınız da garip geldi. Niye videoya aldınız ki. Size dokunmamış size bakmamış anladığım kadarıyla. Evet adamın yaptığı gayri ahlaki bir davranış ama toplumsal bir olay, kişisel değil. Bunun için niye biri linç edilsin. Londra metrosunda çok olur bu, bol hiphop pantalon giyip ellerine ceplerinde dolaşan tipler vardir. İgrenc, gayri ahlaki ama sizlik bir mesele değil. Başka yere geçersin ya da bağırıp adamı uyarirsin ne yapiyorsin terbiyesiz adam diye. Çevreye duyurur rencide edersin. Sessiz sessiz videoya çekmek nasıl bir kafa ya.
Bana sizin yaptığınız da garip geldi. Niye videoya aldınız ki. Size dokunmamış size bakmamış anladığım kadarıyla. Evet adamın yaptığı gayri ahlaki bir davranış ama toplumsal bir olay, kişisel değil. Bunun için niye biri linç edilsin. Londra metrosunda çok olur bu, bol hiphop pantalon giyip ellerine ceplerinde dolaşan tipler vardir. İgrenc, gayri ahlaki ama sizlik bir mesele değil. Başka yere geçersin ya da bağırıp adamı uyarirsin ne yapiyorsin terbiyesiz adam diye. Çevreye duyurur rencide edersin. Sessiz sessiz videoya çekmek nasıl bir kafa ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?