Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bir kadın şort giyseydi ordaki çoğu insan laf ederdi kötü bakışlar atardı hatta darp etmeye kadar giderdi.Ki bunun örneklerinide gördük.Ama söz konusu bir erkek olunca kimsenin ağzını bıçak açmıyor.Herkes süt dökmüş kedi misali!

Evet tam bu benzetme sür dökmüş kedi
Neden hiçbiriniz giderken tutmadınız dediğimde aynen öyleydiler

Bagirmanin, yardim istemenin amaclarindan biri de (fark etmesek de) arka cikan biri, destek olan biri, burdayim diyen birilerini bulmak, o an yalniz olmamak, magdurken destek bulmak. Insanlar kurtarmayi ya da yardim etmeyi gectim artik destek bile cikmiyor magdur insanlara. Bu kafayla bu toplum nereye varir bilemedim.
Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar ama o yılan yarın gelir onları sokar bunu düşünemiyorlar işte

Ya burası "KADIN"LAR KULÜBÜ
Bizim burada birbirimizi desteklememiz lazımken;

"Size dokunmadıysa taciz sayılmaz" diyen insan bir KADIN
"Kimse başına iş almak istemez, size yardım etmek zorunda değiller" diyen bir KADIN
"Toplum içinde eliyle pipisini sıvazlamak sapıklık değildir" diyen bir KADIN yaaaaaa

Çıldırıcam!!!!

Daha kadınlarımız tacizi normal görüyorken, erkek suç işlediğinin farkına varır mı??????

"Kimse başına iş almak istemez, size yardım etmek zorunda değiller" diyen bir KADIN
"Toplum içinde eliyle pipisini sıvazlamak sapıklık değildir" diyen bir KADIN yaaaaaa

Çıldırıcam!!!!

Daha kadınlarımız tacizi normal görüyorken erkek suç işlediğinin farkına varır mı??????
Ben de hayretler icerisindeyim gercekten. Sinirimi cok bozdu bu konu altindaki yorumlar...

Tacizciyle konusmasınlar kolundan tutup polis gelene kadar bırakmasalar yeterdi.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Devir eski devir değil. Kimseden böyle bir beklentiniz olmasın. Ya adam kendini tutanları çekip vursa? Bıçaklasa? Ucuz kahraman denir arkasından.

Belki bu yüzden bu konuda linç edileceğim ama eşime, babama sıkı sıkı temvihlerim. Asla böyle olaylarda karışmayacaksınız. Polisi arayacaksınız arayın. Ama asla kahramanlık yapmayacaksınız diye. En azından adamla teke tek kalmayacaksınız diye. Eskide kaldı çünkü bunlar.

Adamlar tutsun diyorsunuz da ya bıçaklasa, öldürse?

Bu düşünceö doğru değil farkındayım. Belki bir gün benimde bir ihtiyacım olacak ve kimse yardım etmeyecek. Ama şu Kadir olayından beri iyice korkar oldum.

Ben de hayretler icerisindeyim gercekten. Sinirimi cok bozdu bu konu altindaki yorumlar...
Şu olayı bu forumda değil de, sosyal medyadan okusalar, yemin ediyorum hepsi isyan eder ahkam keser, yapana bela okurlardı.
Demek ki okuduğumuz her yorumun arkası tırt mış.
bugün burda bunu anladım.

Bir şeyi çok merak ediyorum gizlice yapsa diyelim erkek o işi kimseye çaktırmadan araçta? O zaman nasıl olacak cezası?

peki sey mi mesela bir adam kadin gecerken disindan degil de icinden “offf kariya (!) bak” dese, pis pis baksa bu o adamin sapik olmadigini mi gosterir? yani bu aksam bu forumda akil tutulmasi yasaniyor.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Devir eski devir değil. Kimseden böyle bir beklentiniz olmasın. Ya adam kendini tutanları çekip vursa? Bıçaklasa? Ucuz kahraman denir arkasından.

Belki bu yüzden bu konuda linç edileceğim ama eşime, babama sıkı sıkı temvihlerim. Asla böyle olaylarda karışmayacaksınız. Polisi arayacaksınız arayın. Ama asla kahramanlık yapmayacaksınız diye. En azından adamla teke tek kalmayacaksınız diye. Eskide kaldı çünkü bunlar.

Bu düşünceö doğru değil farkındayım. Belki bir gün benimde bir ihtiyacım olacak ve kimse yardım etmeyecek. Ama şu Kadir olayından beri iyice korkar oldum.

Belkide haklısınız

Yinede insan böyle olaylarda başını çevirip gitmeyi kendine yakıştırmamalı en azından polisi aramak bile bişeydir bence onu bile yapmayanlar var

Çıldırıcam!!!!

Daha kadınlarımız tacizi normal görüyorken, erkek suç işlediğinin farkına varır mı??????
Şu olayı bu forumda değil de, sosyal medyadan okusalar, yemin ediyorum hepsi isyan eder ahkam keser, yapana bela okurlardı.
Demek ki okuduğumuz her yorumun arkası tırt mış.
bugün burda bunu anladım.
peki sey mi mesela bir adam kadin gecerken disindan degil de icinden “offf kariya (!) bak” dese, pis pis baksa bu o adamin sapik olmadigini mi gosterir? yani bu aksam bu forumda akil tutulmasi yasaniyor.

Vallahi abartmıyorum çok şaşırdım ve üzüldüm. Şurda olayın taciz olduğunu ve adamın penisini pantolonun dısından okşadığını gördüğüme ikna etmeye çalıştığıma inanamıyorum.

Bir şeyi çok merak ediyorum gizlice yapsa diyelim erkek o işi kimseye çaktırmadan araçta? O zaman nasıl olacak cezası?
Cezası olmayacak. Ama bunun sebebi kimse görmediği için, yakalanmadığı için.
Suç yakalandığı müddetçe ceza verilebilir
Görülmedikten sonra yapacak bişey yok, bu onun suç olduğunu değiştirir mi?
Mantık yürüttüğünüz örnek ne alaka yani

Yinede insan böyle olaylarda başını çevirip gitmeyi kendine yakıştırmamalı en azından polisi aramak bile bişeydir bence onu bile yapmayanlar var

Polisi arasınlar. Şoförü sıkıştırıp kapıları kapattırsınlar. Ne bileyim kocasından kaçan kadını dükkana alıp kapıyı kilitlesinler. Ama adamın üzerine saldırmasınlar. Bire bir diyaloğa girmesinler. Sonra olan hep bu insanlara oluyor. Şahit olduğu için sanık yakınları tarafından kızıyla karısıyla tehtit edilenler, taşınmak zorunda kalanlar, ölüm tehtidi alanlar vs vs.
İnsanlar korkuyor maalesef. Biliyorum çok kötü bir durum bu.

Valla ahlak büro buluruz dedi direk ama bilmiyorum
Ben 17 li yaslarimda taciz edildim hemde baya baya elledi popomu.döndüm tekme attım o bana yumruk attı telefonum kırıldı.polis çağırdım geldi ne giymişti diye sordu tarif ettim o kadar gittiler benden şikayet dilekçesi bile istemediler.pislik herifler insanın beyninde iz bırakıyorlar boyle. 14 sene olmuş yine aklıma geldi sinir bastı

Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Traşlı kafası,kalın kaşları,hafif traşlı yüzü,o zayıf ve maskülen bedeni ... vs ... Yani ben şimdi bir erkeği beğendiğim için sapık mı oldum hanımefendi ? Yani o bahsettiğiniz 2.örnek de hani içinden "karıya bak falan vs"demesi yani doğal bir tepki olabilir.Yani tacizi savunmuyorum ama karşı cinsi beğenmek suç mu yani?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X