• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekleri severim ama UZAKTAN 🙂 Ya ne yapayım ilgimi çekti o delikanlı ve ben başka konularda da erkekte dış görünüşe önem verdiğimi dedim nasıl özellikler aradığımı da az çok dedim.Ahlaksızlık yaptığımı düşünmüyorum 🙂 Beni yargılamayın ne olur rica edicem 🙂
Foruma girmeden hap mi atıyorsun bacım

Yine de iyi ki arkasında durup karakola gittim diyorum en azından savundum kendimi
Aynen sizi tebrik ediyorum. Tepkisiz kalmamışsınız yada kimse arkamda değil diye geri çekilmek gibi bi hata yapmamışsınız. Tacize uğrayıp sesini çıkaramayan insanlar var. Peşine düşmekle çok iyi yapmışsınız destek vermeyenler vicdanlarına nasıl hesap vericek acaba

Erkekleri severim ama UZAKTAN 🙂 Ya ne yapayım ilgimi çekti o delikanlı ve ben başka konularda da erkekte dış görünüşe önem verdiğimi dedim nasıl özellikler aradığımı da az çok dedim.Ahlaksızlık yaptığımı düşünmüyorum 🙂 Beni yargılamayın ne olur rica edicem 🙂
Ama resmiyeti de seviyorsun bacım.
Seviye seven insan degil misin sen ?
O tesettüru kafana değil evladım bence direkt içinden geçenlere tak derim :KK66:

Ama resmiyeti de seviyorsun bacım.
Seviye seven insan degil misin sen ?
O tesettüru kafana değil evladım bence direkt içinden geçenlere tak derim :KK66:
Her sakallıyı deden sanma evlat diyesim geldi bu yorumu görünce :KK53:
ha birde imam os.urursası vardı bunun sebepsiz yazıyorum bunları. Buradan almayadaki halama selamlar

Ya adam da sizden şikayetçi olursa?
Velev ki çişi, kakası, o su bu su geldi, adam sıkıştı bla bla.
Siz adamın ne hakla mahrem bölgesini, yüzünü ya da durumunu videoya aldınız mesela?
Bir de o açıdan bakalım olaya.
Kadınların uzuvlarını çekmek gibi bir şey bu.

Siz adamın ne hakla mahrem bölgesini, yüzünü ya da durumunu videoya aldınız mesela?
Adam alelen orasını burasını okşamış. Ve bu hanımefendi tedirgin olmuş ispat etmek için çekmesi gerekiyordu. Sizce son yazdığınız cümleyle bu yaşanılan aynı şeyler mi ?
Toplu taşımada orasını burasını hunharca okşayan bir kadın gördüğümüzde tepkimiz nasıl olmalı ?

Mahremiyetse içerde tutsun malını kadin adamin pantolonuna elini sokupta cekmedi ya

Kadına da BAYAN DENMEZ 😡😡😡 Gidin öyle diyenlere engel olun.
Böyle yazınca feminik mi oluyorsun sen şimdi, başka bir konuda da ünlem işaretiyle yazmıştın bayan değil kadın diye bir gülme geliyor bana buna hiddetlenince 😄😄

Sizi çok iyi anlıyorum aynisini daha 14 yaşındayken yaşadım otobüste sadece 3 kişi vardı adam aynı şeyi yapıyordu kalkıp başka bir yere oturdum o da durmadı karşıma geçti kalktım yine başka bir yere geçtim o da yine kalktı bu sefer şoförün yanına gidip inicegimi söyledim sapık arka kapıya doğru gitti kapıyı aç diye bağırdı şoför kapıyı açtı o an nasil olduysa anladı sapığın peşinden koştu ama yakalayamadı. Bir daha böyle birşey yaşarsam asla susmayıp gerekeni kendim yapacağıma yemin ettim . Bizim susmamiz onlara cesaret veriyor daha pisliklesiyorlar küçük çocuklara bile dokunma cesaretinde bulunuyorlar o ellerini kıracagima yeminliyim ..

Ya ne yalan söyleyeyim ben de bir kadın olarak içimden geçiriyorum aşırı düşünceler yani az önce üniversiteye giden bir erkek fotoğrafı gördüm çocuk ilgimi çekti içimden "şu an yanımda olacak var ya ... "gibi cümleler geçti çocuk çok yakışıklı geldi.
Traşlı kafası,kalın kaşları,hafif traşlı yüzü,o zayıf ve maskülen bedeni ... vs ... Yani ben şimdi bir erkeği beğendiğim için sapık mı oldum hanımefendi ? Yani o bahsettiğiniz 2.örnek de hani içinden "karıya bak falan vs"demesi yani doğal bir tepki olabilir.Yani tacizi savunmuyorum ama karşı cinsi beğenmek suç mu yani?
Sen begenmemissinki adamı resmen yatırıp tecavüz etmişsin

Adam alelen orasını burasını okşamış. Ve bu hanımefendi tedirgin olmuş ispat etmek için çekmesi gerekiyordu. Sizce son yazdığınız cümleyle bu yaşanılan aynı şeyler mi ?
Toplu taşımada orasını burasını hunharca okşayan bir kadın gördüğümüzde tepkimiz nasıl olmalı ?
Hunharca okşamış detayı görmedim, adamın birkaç ellemesi ve suratının boncuk boncuk terlemesi detayları var.

Bu da tuhaf gerçekten, böyle bir şeyi görüp ses çıkarmadan videoya alabilmek de büyük mesele.
Ki eğer haklıysa, ya değilse???

Mahremiyetse içerde tutsun malını kadin adamin pantolonuna elini sokupta cekmedi ya
Adam da elini pantolonun içine daldırıp tombala çekmemiş ya!
Böyle bir itham ancak olasılık dışı yapılır.
Orada birçok insan var, konu sahibi gördü anladı.
Durumu söylüyor kimse yardım etmiyor, bence yanlış anladı ve diğer kişiler de durumun farkında olarak işe karışmadı.

Böyle yazınca feminik mi oluyorsun sen şimdi, başka bir konuda da ünlem işaretiyle yazmıştın bayan değil kadın diye bir gülme geliyor bana buna hiddetlenince 😄😄
Ya sevmiyorum o kelimeyi valla çok gıcık oluyorum gücüme gidiyor gerçi kız kelimesini de sevmiyorum nefret ediyorum geçe yaz tatilde birisi benim için "kız" dedi yani babamı tarif ederken "ahanda şu kızın babası minvalinde" bir şeyler söyledi.O yüzden mesajda dedim yetişkin bir kadınım diye ya hiç anlamıyorsunuz halden anca psikolojik şiddet :(

Ya sevmiyorum o kelimeyi valla çok gıcık oluyorum gücüme gidiyor gerçi kız kelimesini de sevmiyorum nefret ediyorum geçe yaz tatilde birisi benim için "kız" dedi yani babamı tarif ederken "ahanda şu kızın babası minvalinde" bir şeyler söyledi.O yüzden mesajda dedim yetişkin bir kadınım diye ya hiç anlamıyorsunuz halden anca psikolojik şiddet :KK43:

Hunharca okşamış detayı görmedim, adamın birkaç ellemesi ve suratının boncuk boncuk terlemesi detayları var.

Bu da tuhaf gerçekten, böyle bir şeyi görüp ses çıkarmadan videoya alabilmek de büyük mesele.
Ki eğer haklıysa, ya değilse???

Adam da elini pantolonun içine daldırıp tombala çekmemiş ya!
Böyle bir itham ancak olasılık dışı yapılır.
Orada birçok insan var, konu sahibi gördü anladı.
Durumu söylüyor kimse yardım etmiyor, bence yanlış anladı ve diğer kişiler de durumun farkında olarak işe karışmadı.
Bu yorumunla beni gerçekten şaşırttın! Sen bizim bildiğimiz filmdelisisin değil mi ?
Polisler onay verip cezai işlem başlatmış demek ki haklı ?

Ya sevmiyorum o kelimeyi valla çok gıcık oluyorum gücüme gidiyor gerçi kız kelimesini de sevmiyorum nefret ediyorum geçe yaz tatilde birisi benim için "kız" dedi yani babamı tarif ederken "ahanda şu kızın babası minvalinde" bir şeyler söyledi.O yüzden mesajda dedim yetişkin bir kadınım diye ya hiç anlamıyorsunuz halden anca psikolojik şiddet :KK43:
Ben mi psikojik şiddet yapıyorum 😄 ne kadarda kötü biriymişim de haberim yokmuş 😅😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X